Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Было много разговоров про недостатки европейской банковской системы.
И правда , очень часто все долго, не все работает и т.д.
Сегодня получил личный опыт.
Утром пришло письмо, что карта европейского банка для зарплаты не годится, нужна карта именно ирландского банка. И началось...🙂
Ближайшее ко мне отделение - центральное, в 300 метрах. Ещё два на расстоянии 3 и 5 км в разные стороны.
Пришёл в центральное: Хочу стать вашим клиентом..
Девочка открывает тетрадь!!! , листает на 14 сентября- ближайшая запись. 🤷‍♂️🤦‍♂️
Мне это поздно. Она отправляет в любое отделение другое - там меньше людей, может примут раньше.
Топаю в отделение 3км. (Спорт, зож, дождя нет) 🙄🙂
Опять: хочу стать вашим клиентом.
Девочка: а установите наше приложение, пройдите авторизацию и это будет быстрее всего.
Ставлю приложение прям в банке, иду по этапам. Авторизация- видеозвонок с оператором банка...
Не успел толком ничего сказать и понять, как она говорит: если вы меня не понимаете, обратитесь в отделение и сбрасывает.🤷‍♂️🤦‍♂️
Подхожу к этим девочкам, объясняю что произошло.
Ответ: вам нужна тихая комната с хорошим интернетом, попробуйте тоже самое дома.
Если не получится - придёте. Вопросы простые, справитесь.🤔

Ушёл домой, прошёл таки авторизацию - вторая оператор говорила нормально, все было понятно, отвечать было несложно.
Прошёл потом все этапы, смог зайти в приложение.
Там уже есть реквизиты, что мне и было нужно.
Но это ещё не все. 😄
В течении недели придёт письмо с кодом, который надо ввести в приложении- подтвердить адрес.
Как только я это делаю, отправляют письмо с пин-кодом карты.
Надо ввести пин код в приложении.
И только после этого отправят уже карту🤷‍♂️🤦‍♂️
Там ещё куча ограничений по аккаунту бейсик, но то уже в процессе буду решать🙂
Знание английского - сила! Иначе ждать пару недель приёма и потом ещё две-три недели карточку.
А зп то должны куда-то платить🤷‍♂️
Отправил реквизиты работодателю, она очень удивилась, что у меня это получилось все за день решить)))
А я еще чешские банки материл :D Запись всего через неделю, никаких тебе звонков хз куда, общаемся с банком по-английски. Счет открыли сразу, но карточку прислали через месяц только :D А еще тебя через год или два вызовут и начнут под запись спрашивать об источниках и размерах доходов, куда ты их тратишь, зачем ты перевел деньги в другую страну, на счет Васе в этой стране и т.д. :D

Ви вже трохи притомили своїм усьопропальщицьким поносом по всіх темах. Хочеться польську наречену, а не дають? 😁
Втомився, бачити інтернаціональні пари в Польщі. Наша Україна + місцевий.
Я як українець, для наших не atrakcyjnyj. Немає профітів з минулих поколінь.

Ну а в кредіт юніоні тебе канєш забанили😁...
Це що таке?
Рекомендовали БоИ, АИБ и ещё какой-то.
АИБ и выбрал🤷‍♂️
Надо озадачиться и револют перевести на ирландский айбан, будет проще. Не люблю толпу карточек 🤷‍♂️

Який жирний консервний акаунт 2009р з 8 постів... 14 років мовчав і тут прийшов правдой по ділитись!
Мав кучу смс та часто тусив в розділі "спутниковое телевидение". Два рази, мене обнуляли. "провокатор". Якщо, моя думка не сходиться або не є патріотичною то я сєпар йоб@ний".
Я живу закордоном. Бачу, як наші в тіндері заповнюють профілі. (місцевою мовою) Тільки ім'я видає наших.

А я еще чешские банки материл :D Запись всего через неделю, никаких тебе звонков хз куда, общаемся с банком по-английски. Счет открыли сразу, но карточку прислали через месяц только :D А еще тебя через год или два вызовут и начнут под запись спрашивать об источниках и размерах доходов, куда ты их тратишь, зачем ты перевел деньги в другую страну, на счет Васе в этой стране и т.д. :D
Этим револют занялся через полгода.
Авторизацией так напугали поначалу, что это невероятно сложно. Ну получается что моего уровня уже хватает. 🤷‍♂️
Потому что 90% открывали через апойтмент, ибо с языком совсем беда.

Этим револют занялся через полгода.
Авторизацией так напугали поначалу, что это невероятно сложно. Ну получается что моего уровня уже хватает. 🤷‍♂️
Потому что 90% открывали через апойтмент, ибо с языком совсем беда.
У меня это было примерно так: Hello! I want your bank card. It's my viza and my contract. Is it possible? Все! Но карточку прислали только через месяц, *****асы :D

Ото прямо вижу, как гламурные харьковчанки с киевлянками рванут с детьми назад, восстанавливать Украину :D , сменят одёжку от именитых брендов на строительную спецодежду и пойдут поголовно все каменщицами и штукатурщицами восстанавливать разбитые дома:іржач:
Та то понти більше, а не гламурність😁 а бренди і у нас по секондах повно... ну і нафіга штукатурщицями?? Жінкою штукатура можно😁
Втомився, бачити інтернаціональні пари в Польщі. Наша Україна + місцевий.
Та то поматросять і бросять, не сси😁
Це що таке?
Рекомендовали БоИ, АИБ и ещё какой-то.
АИБ и выбрал🤷‍♂️
З нарідом общаться тре, завжди підкажуть варік🙂

Жінкою штукатура можно
Так штукатур з автоматом десь в окопi сидить, захищаючи Батькiвщину!
Та то поматросять і бросять, не сси😁
Й ***** вона потрiбна тут, "поматросена" польським паном, та ще й з приплодом вiд нього???

Ну якщо навіть свої не дають, то є ще руки, чого бухтіти про Зеленського, задушіть зміюку та й годі.

Й ***** вона потрiбна тут, "поматросена" польським паном, та ще й з приплодом вiд нього???
Та то тобі діду крім своєї бабки ніхто не треба , а молодому може і потрібна😁
А якшо ще й польський папка аліментами буде підігрівать? То топчик дама буде😁

А якшо ще й польський папка аліментами буде підігрівать?
Та нi! Виблядка виховувати навiть за польськi алiменти - ***** потрiбно!:відстій: А така мама одразу ****уе за *****ським коритом!:***:

Ну якщо навіть свої не дають, то є ще руки, чого бухтіти про Зеленського, задушіть зміюку та й годі.
Дають. Проблем немає. Просто, як вже на побаченнях кажу що маю плани повертатися додому , то дивляться як на ідіота. Записуючи в категорію не перспективних.

Для мене головне, щоб людей (а особливо тих випадкових людей, яких змусили і які свідомо не давали жодних зобовʼязань) не гнали туди, де їх вбивають і калічать, і щоб якнайскоріше перестали наражати на ризик тих, хто вже там. Хай розглянемо такі варіанти:
1) поразка держави, яка призвела до втрати територій, встановлення маріонеткового режиму чи повної втрати державності;
2) загибель / важке каліцтво, найдорожчі люди у стражданнях і бідності, залишені без годувальника, абсолютно нікому не потрібні, актив відʼємної цінності для держави, яку захищав.
Якщо щось із варіанту 1 — це більша чи менша неприємність, то варіант 2 — це абсолютно найгірше, що теоретично могло статися, крах всього, непоправна трагедія, порівняно з яким будь-що з #1 — це just a matter of trivial importance, що вже за умови #2 не має жодного значення. Автор з dou.ua

чого бухтіти про Зеленського
Ще інтернет багато чого пам’ятає про зв’язки даної кандидатури з Медведчуком та Козаком. Постійний гість 112 каналу.
вересень 2019
Верещук: «Нас там не чекають», «якщо членство в НАТО є „конфліктогеном“ з РФ, то треба від нього відмовитися», «я прихильниця фінського варіанту»
16 липня 2020
Верещук: Якби в нас був такий Путін, я б за нього голосувала. Він робить для Росії добре. Він діє в інтересах своєї країни. Щоб кожен президент так свою країну захищав

Цю проблему Європа легко вирішить — Україну давно хотіли зробити «буферною зоною» для біженців з усього світу, які лізуть до ЕС. Отже буде ким заселити — є країни де живеться набагато гірше. Я б навіть запропонував це вже зараз: усі, хто готові воювати з москалями — приїздіть і завоюйте собі громадянство, а може ще й землю на Донбасі. Хай краще у областях на кордоні з *****ею живуть ИГИЛ та таліби, чи взагалі африканські людожери — ніж ******и, які кликали ***ла.
А українці, я вважаю, давно заробили своє право на європейську мрію: мешкати у країнах ЕС під захистом НАТО.

Ще трохи історії

19.04.2019
Зеленський: «Що стосується головнокомандувача, пане Порошенко, зараз війна. Ви мені ставите такі питання, на які маєте самі відповідати. Питання, чому війна досі не закінчилась, — ось такий ви головнокомандувач»
24.06.2021
Зеленський: «Усі ці страшні записи, я вважаю, ці телефонні дзвінки — це чиста державна зрада. І те, що він (Порошенко — ІФ-У), зробив, коли всі повноваження на переговорах передав Медведчуку, на переговорах між Україною і Росією, це говорить про те, що ніхто не був зацікавлений у закінченні війни. Ніхто. Тобто люди робили гроші, ось і все»
А оскільки війна ще досі триває, більше того, обрала новий виток, то виходить що Зеленському вигідна війна? Боневтік не хоче знову вийти на стадіон і розповісти що він робив в Омані? Чому під час цього «відпочинку» «випадково» збили літак МАУ в Ірані? З ким він там зустрічався? Чому в ОП сидить велика кількість ****стської агентури про яку самому ЗЕ! говорили західні спецслужби? Хто розмінував 19 ділянок з початку 2021 року? Чи серед цих ділянок був Чонгар?

"" Відтак, з 14 лютого 2022 року на КПВВ «Каланчак» та КПВВ «Чонгар» забезпечено функціонування спеціального маршруту, який функціонуватиме щоденно з 8:00 до 18:00. Автобусне перевезення відбуватиметься в межах підконтрольної Уряду території України від КПВВ до адміністративної межі та у зворотному напрямку. Першочергово така послуга орієнтована на осіб з інвалідністю, людей похилого віку, вагітних жінок, громадян із дітьми та інших маломобільних груп.""

Я так думаю *****ські окупанти вважаються маломобільними групами?
Кожаєв, Кузьмін, ви ж наче навіть гордилися тим що голосували за цю шоблу, ви зараз на фронті виправляєте те що натворили? Чи ви іплани-балаболи?

Та нi! Виблядка виховувати навiть за польськi алiменти - ***** потрiбно!:відстій: А така мама одразу ****уе за *****ським коритом!:***:
Федя, берите пример с евреев.
У них женщина с ребёнком - это прекрасно, смогла родить этому, родит и другому. Дети - это не выблядки.
Это то, ради чего созданы мужчина и женщина.

Назад
Зверху Знизу