Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
А зачем ложить на другую карту? (просто интересно, для чего (с какой такой целью) снять с одной и.. ложить на другую... :-))) А щоб не було зовсім "підозріло", ..самое простое снятый нал. хранить как нал (в кошельке например),и не пытаться далее химичить... ибо то реально чревато "для последующих выплат")).
Я цитировала. Сейчас найду, кого.

Тут приїхала на побивку в Ха знайома, років 50+, котра виїхала навесні в Німеччину (Дрезден), разом з донькою та внучарою. Багато страшних вєщєй розказала...
- виявляється, вони там рідко миються! Бо норма споживання ХВ та ГВ, що входить в місячну оредну плату за квартиру, дуже низька (3 і 1 м3 на людину, відповідно). На питання "що заважає споживати більше?" відповідь: так це ж доплачувати треба! Ну так доплачуйте, ***ть, - вас там дві дорослих ****и, і одна мала. Або ходіть смердіть.. Коли запитав про діючі тарифи, відповіли що не знають, бо це страшенна таємниця, яку керуюча космпанія не надає.
- трагєдія:, з банківської картки, яку видали для отримання виплат з допомоги, неможливо робити оплату в інтернеті. От нєльзя, - і всьо тут! Здивувався, запитав чи точно вони зрозуміли, можливо, оплата в інтернеті просто вимкнена за замовчуванням і її траба акивувати в інтернет-банкінгу та встановити ліміт на оплату? Нєє, ти шо! Ще й до Гугл гаманця неможливо цю картку додати, пздць((
- порадив просто оформити окрему картку, самостійно, в іншому банку, та розраховуватися онлайн з неї - тупо кліпає очима: це ж платити треба! Пояснюю що у більшості випадків платити не треба, якщо є щомісячний рух коштів по картці. Що можна знімати готівку з картки для соцвиплат і класти на іншу картку - це вже буде рух коштів. Нєє, не можна, це буде підозріло!! Що, ***ть, підозріло? Ви чимось незаконним займаєтесь?? Що за ***ня??? - Нєє, ми тут навіть космєтіку лишній раз купить стісняємся, бо подумають що нам задохуя платять))
- ці картки для виплат вони отримали тільки через 2 місяці після приїзду. Раніше щось там у них не получалося... На курси німецької пішли тільки наприкінці грудня. Що заважало раніше - незрозуміло....
- всі місцеві діти, начебто, ходять сопливі і постійно хворіють. Їх мала також хворіє, а лікарі лікувати відмовляются - кажуть: аллєс гут, одного разу призначили ібупрофен та амброксол. Чому не можна призначити антибіотик - вони не розуміють. Якісь садисти, а не лікарі ;)
- горе глибше за море - квартиру треба провітрювати, двічі на день, по 15 хв, при цьому закривати регулятори на радіаторах. Це прописано в договорі оренди; щоб пліснява не заводилася. Пздць німці ******и...

Сидять вдома як дундуки, їблують, займаються малюваннями та іншими дурними забавками. Мови не знають, нічого не бачили, ніде не подорожують, бо одним днем туди й назад мало куди поїдеш, а на більший термін - це ж за готель платити треба, сукаблятьйобтвоюать)))
Но додому повертатися не поспішають, бо це ж працювати десь доведеться, та й дорого все тут у нас стало - ***** воно треба!
Это сообщение.

Может кому-то будет интересен такой мой опыт помощи представителям своей родни там.. "если конечно у вас есть деньги"(с):ги:)). Когда начали возникать вопросы с оплатой их квартиры (например) в Харькове.. мне это было не нужно (мягко говоря)) и отнюдь не с материальной части... поэтому: я передал с автобусом (предварительно сделав их в соотв. банках Харькова) две своих личных карты в Германию (чтобы родственники там в принципе не светились со своими украинскими) , одну свою пенсионную, и вторую свою , на которую мне идет моя ЗП здесь.(два разных банка, одна из них карта "универсальная" Привата.) Дубликаты тех карт есть и у меня здесь (в Харькове), и я ими тоже пользуюсь. Так вот... если им нужны гривны (например), чтобы что либо оплатить здесь (в Украине), либо что-то купить там (дорогое, и чтобы не светить их ФИО (их данные в принципе )в банковской системе Германии... они звонят мне и мы согласовуем подобные оплаты (ибо без меня, без моего подтверждения в Приват 24 деньги они (для покупок в инет магазинах например) расходовать не могут... кроме того все их расходы с моих карт (если они с них что-то мелкое покупают) я вижу здесь.. Совсем не "наглеют" в материальном плане , им это там хорошо и удобно.. и меня это вполне устраивает. Особенно то, шо я не занимаюсь их оплатами здесь по квартире, инету и тд.))

Останнє редагування:
Нижняя Саксония.

Такого не может быть?
Может ! 100500 может. И на немецком это называется Gemeinde... ещё можно перевести как "община", но как там немцы считают, так и им считать нужно.. коммуна так коммуна))... такие темы существуют в нескольких странах Европы... как уже тут говорилось есть в Бельгии, кроме того в Австрии, Германии, Швейцарии и т.д.). Здесь подробно в каких именно землях Германии (в частности) они присутствуют:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Но не представляю как туда можно было вляпаться ..при таком количестве нормальных городов в Германии.. Это надо иметь соотв. талант:нудно:, ибо быть пассивными донЕльзя...(загрузили, привезли и выбросили.. а дальше живи как сможешь)...

Останнє редагування:
Такое имеет место? А то я как то испугалась....Община, коммуна - я не разбираюсь, могу и начудить.
Община=коммуна, коммуна=община) Так понятнее?)

"Община или коммуна (нем. Gemeinde) в политической системе Германии — низшая ступень в структуре государственного администрирования, носитель коммунального самоуправления и народовластия. Общиной может являться город, сельское поселение, совокупность нескольких поселений."(с) Вот что говорит Педивикия на эту тему))

а шо там за припезденный jaz777 факами разбрасывается?:ги:))​

Община=коммуна, коммуна=община) Так понятнее?)

"Община или коммуна (нем. Gemeinde) в политической системе Германии — низшая ступень в структуре государственного администрирования, носитель коммунального самоуправления и народовластия. Общиной может являться город, сельское поселение, совокупность нескольких поселений."(с) Вот что говорит Педивикия на эту тему))
бред , нияких камун в Нимеччине немае, це ****ська мародерська *****ська вики малюэ.
Е тильки Gemeinde - община.

• Це смішно!
Реакції: Adi.

Ты Википедию только на русском читаешь?😁
Я выше и на немецком ссылку кидал (см.пост 4074)) Так никто ж не увидел(типа тебя)) Поэтому... Для тебя еще раз (лично))..:ги:

"Die Gemeinde (oder Kommune) ist im politischen System
als
die unterste Stufe des
und
der
."(с)

Норм?)

Останнє редагування:
Подруга має 4 дітей, можете уявити які це Космічні Гроші, але їй зовсім не солодко в Німеччині, хоча вона навіть мову достатньо добре знає і без курсів. Безкоштовне, але Чуже житло, ще той гємор, бо діти його розносять і німці за то не дякують. Купа нюансів. У дітей можуть бути освітні і медичні проблеми, які складно вирішувати, якщо живеш в пгт без машини, а це розповсюджена ситуація, і добре якщо є добрі німецькі сусіди, які підвезуть до магазину зайвий раз, щоб жінка сама з возиком не пхалася 40 хв в одну сторону.
зараз розридаюсь! Помолимося за неї!

посмотрела тему.
стало интересно, потому что не понятно.
а как собственно мужики оказались в таком количестве за границей?
все белобилетчики и инвалиды? или многодетные отцы?

Назад
Зверху Знизу