Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Интересная идея :-) Кстати, вполне рабочая, только пенсия будет после 67 лет. Если, конечно, возраст не понимут))))
Некоторые наши так в Испании заработали. Правда, начинали давно, в начале этого века. Достигнут испанского пенсионного возраста, Будут жить в Украине на приличные деньги.

Я о справедливости, а не о законе)
Это разные категории. Как яблоко по-братски делить в анекдоте.

А пока вместе с судьями, прокурорами и депутатами:

Пенсионный фонд Украины обнародовал данные о среднем размере пенсии и количестве пенсионеров на 1 июля 2023 года. Средний размер пенсии за полгода вырос на 688,85 гривен или на 14,9% до 5 311,44 гривен. Об этом сообщает РБК-Украина со ссылкой на данные ПФУ.
133 евро.

Так отож)) але ж не буде і цього і тре буде жити за свій кошт...і от тут і саме цікаве)
Ви думаєте німці наших по півроку вчать німецької безкоштовно щоб навесні 2024 всіх відправити додому?

А ви як вважаєте, для чого?)
Максимально інтегрувати. А волання про "всіх виженуть" мені нагадує про історію з українськими авто і водійськими посвідченнями у Німеччині. Коли всі кричали, що авто перереєструвати нереально і посвідчення будуть недійсними. А німці взяли і спростили ці процедури спеціально для українців. Прийняли швиденько якісь поправки і доповнення - і все ок)

Максимально інтегрувати. А волання про "всіх виженуть" мені нагадує про історію з українськими авто і водійськими посвідченнями у Німеччині. Коли всі кричали, що авто перереєструвати нереально і посвідчення будуть недійсними. А німці взяли і спростили ці процедури спеціально для українців. Прийняли швиденько якісь поправки і доповнення - і все ок)
Так мова ж ішла про тих, хто не інтегрується до закінчення дії тимчасового захисту ...

Так мова ж ішла про тих, хто не інтегрується до закінчення дії тимчасового захисту ...
Пенсіонери? Бо діти всі у школах, батьки на мовних курсах/мініджобах. І ходять чутки, що ще на рік ТЗ в Німеччині продлять.

А німці взяли і спростили ці процедури спеціально для українців. Прийняли швиденько якісь поправки і доповнення - і все ок)
Це зробили не тільки німці, але тимчасово, наскільки мені відомо.

Пенсіонери? Бо діти всі у школах, батьки на мовних курсах/мініджобах. І ходять чутки, що ще на рік ТЗ в Німеччині продлять.
Мова йшла про те, що коли закінчиться ТЗ, працездатним особам буде потрібно на щось жити. До тих, хто сам себе буде забезпечувати, питань не буде.

До речі, це не чутки, таки продовжуватимуть.

Останнє редагування:
Мова йшла про те, що коли закінчиться ТЗ, працездатним особам буде потрібно на щось жити. До тих, хто сам себе буде забезпечувати, питань не буде)

До речі, це не чутки, таки продовжуватимуть :-)
Те, що будуть продовжувати, означає, що вони не вірять у закінчення війни найближчим часом. Мабудь ваш радісний смайл не дуже доречний.

Понаєхі різні бувають. Те шо я чую іноді про Францію наприклад - мігранти зі Сходу творять всяку кримінальну діч і їм за це покарання досить м'які. Моя знайома каже, що після переїзду до Франції (ще до війни) вона втратила відчуття щоденної вуличної побутової безпеки ,яке у неї було в Україні. Хоче до Швейцарії поїхати, де наче цих понаєхів менше.
Взагалі у мене враження, що країни Старого світу ненавязливо окуповуються мусульманами. Ще років 50 в таком дусі і мігранти будуть кількісно переважати корінних.
Імхо ці країни чудово це розуміють і зараз будуть заохочувати українців лишитись у них, щоб збільшити кількість свого християнського населення.
Це точно. Ніколи не забуду, як зайшли з подружкою до крамниці у Парижі і зрозуміли, що білі - тільки ми вдвох. Вся черга, касири, робітники залу - всі були темношкірі.

Те, що будуть продовжувати, означає, що вони не вірять у закінчення війни найближчим часом. Мабудь ваш радісний смайл не дуже доречний.
Я до цього не маю жодного відношення, в т.ч. і до статусу ТЗ. Якщо смайл вас дратує, я його приберу.

Це точно. Ніколи не забуду, як зайшли з подружкою до крамниці у Парижі і зрозуміли, що білі - тільки ми вдвох. Вся черга, касири, робітники залу - всі були темношкірі.
Я в Париже с семьей был когда первый раз, катили на поезде до Аэропорта, так место моей жене с ребенком уступил именно черный дядька. А французы смотрели как на ****о, услышав славянскую речь.
Среди черных полно приятных людей, с которыми можно задружить. Тут в каннабис-клубе у меня появился кент, я его гашиком угощал иногда - музыкант черный. Играет на барабанах на пляже, этим живет. Отличный парень, подарил мне браслет с африканским континентом вырезанным из дерева, он их сам делает.

Я в Париже с семьей был когда первый раз, катили на поезде до Аэропорта, так место моей жене с ребенком уступил именно черный дядька. А французы смотрели как на ****о, услышав славянскую речь.
Среди черных полно приятных людей, с которыми можно задружить. Тут в каннабис-клубе у меня появился кент, я его гашиком угощал иногда - музыкант черный. Играет на барабанах на пляже, этим живет. Отличный парень, подарил мне браслет с африканским континентом вырезанным из дерева, он их сам делает.
А где я написала, что они плохие?

Назад
Зверху Знизу