Статус: Офлайн
Повідом.: 21132
Повідом.: 21132

Тоже в тик токе учитесь?Башмак.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тоже в тик токе учитесь?Башмак.
Аеропортовий маршал..Анука умніки скажіт вашой бусінкі, а як називаєцця той самольотний парковщик по-правільному і по-англійському , согласно списку профєсій? 🥱
airport marshal. Спасибо-пожалуйста1Анука умніки скажіт вашой бусінкі, а як називаєцця той самольотний парковщик по-правільному і по-англійському , согласно списку профєсій? 🥱
Нє.Тоже в тик токе учитесь?
Він там факультатів веде..Тоже в тик токе учитесь?
...ти капот покрасив?
+Аеропортовий маршал..
Данкє шьон 😳 таке мені і робот писав , но када начинаєш зарплату їхню іскать чи вакансії , то чортов гугол подсовує тіко маршалов авіациї чи ще якуто фігню 🤷♀️airport marshal. Спасибо-пожалуйста1
Разом зі шпалерамі та підлогою.....ти капот покрасив?
Нє. Шото помєшало....ти капот покрасив?
...волік на 12 поверх?Разом зі шпалерамі та підлогою..![]()
Ну тош не целий кузов.....волік на 12 поверх?
...так видно буде, треба весьТам клаптик. Весь не буду.
Нехай. Щє правий бочок кузова обліз. Теж треба підмалювать. Так шо буде в плямочку....так видно буде, треба весь
Если окрашиваемий участок не отделять малярной лентой, а только подготовить, и на остальной площади оставить глянец, то перепыл можно сполировать ..и грници бу не сильно заметни.....так видно буде, треба весь
Нє умнічай.😋Если окрашиваемий участок не отделять малярной лентой, а только подготовить, и на остальной площади оставить глянец, то перепыл можно сполировать ..и грници бу не сильно заметни..
...в плямочку,воно демократичнішеЕсли окрашиваемий участок не отделять малярной лентой, а только подготовить, и на остальной площади оставить глянец, то перепыл можно сполировать ..и грници бу не сильно заметни..
Так я и не рредполагал, шо ти буш валиком красить..Нє умнічай.😋
З балона захрєначу. І лаком залакірую.
...хочеш,я тобі гольфік свій загоню,з НімеччиниТока не стоІт шото на ето у мене ніхрєна.