Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
...шановні, все значно простіше, біометрія,відбитки пальців не поміняєш і від них не відмовишся

...шановні, все значно простіше, біометрія,відбитки пальців не поміняєш і від них не відмовишся
У Украины может и не быть биометрии каждого её гражданина, если конечно он не судим и т. д.

У Украины может и не быть биометрии каждого её гражданина, если конечно он не судим и т. д.
...подавляюча більшість загранпаспортів біометричні,там є відбитки,до речі,як і на штатовських візах

Когда у тебя почасовая оплата..:D

при получении загран паспорта берут отпечатки . сейчас даже биометрический берут отпечатки

...німці теж беруть відбитки у своїх,навіть тимчасових гостей,так що нічого не прокатіт

А я хочу на таку влаштувацца. Да, робота трудная, но я нє боюсь.

А ти незнав? Всьо как положено - бар(т)міцва і всьо такоє.

Это шутка, "бруклинский акцент" это русский акцент.

Донт волк, ран то Престиж Лысинг! Лыстен, ви хэв зе бест дил!

Нью Йоркский акцент действительно есть, но не бруклинский.
Та я понимал и не обижался..хотя по английски говорил не плохо..и люди которие там бивали одобряли, и шо такое бруклин прекрасно понимал еще в 80-х..:D

Шо Вам тьотя смишно?..:незнаю: я ж шоп все желающие рассмотрели и не считали меня сказочником, как некоторих..:D
Или Вас в гугель мапс забанили?..:збентежений:
Ну хвонтана цвітного хоть увиділи? 🥱
Кстати, сегодня до * конца улици * не дошел, ..:плачу:

И самое главное :увага:.. ни души..:D
Граница проходит по реке..так шо Анджелина версия про злого дядьку с автоматом, потерпела крах..:незнаю:
А да, с белоруской сторони полний кавардак..куча поваленнтх деревьев, кусти в 3 метра и ****..:D
То они увиділи хфшного троляку і забігли, не іначе🥱🥱

Назад
Зверху Знизу