Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Ребят, не частите, я ща в лесу живу, тут инет бЕлки и бОбри приносят.. я не успеваю..:D

О, массакра.. а я думал шо ми на лавочке.:D
Сорри..:збентежений:

Очень зря, меня как - то в Україне оштрафовали на 52 гр,за писание на дерево, но тогда оч сильно приспичило, но полицаі людЯми оказались, сперва дали дописять, а ток потом предъявлять стали..:клас:
Ночь била на дворе, хотя я их сразу зарриметил..:D

Очень зря, меня как - то в Україне оштрафовали на 52 гр,за писание на дерево, но тогда оч сильно приспичило, но полицаі людЯми оказались, сперва дали дописять, а ток потом предъявлять стали..:клас:
...мене на Конячому колись так під трансформаторную будкою у юності зловили

Деж ти пісял? Под Йолкой на Хрєщатікє?

Загуглите, и Ви сами вме увидите шоп не обвинять меня в голословности..:збентежений:

Такеш униле?..:незнаю: но ми стараемся развеселить, вот уже и електричество провели..:D:пиво:
Про іскрічєство. Помоєму нєдавно уволєнний міністр енергетікі України, коли збірав речі з робочого стола, то забрав і графікі отключєній. Спасібо йому.

Потому что Максимилиан. Мне заебок. Максимилиан фон Дрезден
Нішто нє відавало в Максіміліанє фон Дрєздєнє неарійскоє проісхождєніє, развє што отчеєство Даздрапєздровіч.

Назад
Зверху Знизу