4000 грн на місяць

Карантин убивает экономику!

• Автор теми Автор теми no@name
  • Дата створення Дата створення
Спочатку свиноруси сплатять контрибуції та репарації після звільнення всії анексій всім країнам.
Чи буде росія, як наслідувач СРСР сплачувати компенсації всьому світу за Чорнобильську катастрофу?

Треба трохи почекати, коли Україні сплатять всі репарації, контрибуції і компенсації, життя налагодиться, економіка зросте.
Тільки трохи почекати:україна:

На:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Це просто перше джерело, що під руку трапилося. Якщо тобі воно некошерне, то можеш сам пошукати на авторитетніших сайтах.
Бугага)))
Посилання на жопоблоківський сайт.

Пішов ти нахуй, піздабол типовий!

Сука, чому якщо проти Пороха, то обов'язково дібіл?

Шо, їбанько, злився? Вивчай матчасть, якщо хочеш хоч якоїсь мінімальної поваги.
Ти звичайний піздабол. Нахуй на тебе час витрачати.

Посилання на медведчука воно мені наводить :підстолом:

Дібіли типу тебе завжди проти Пороха. Бо на його фоні ви бачите які ви дібіли ))))

Сука! Раздули мыльный пузырь... Ну сдохло там пару сотен, и то хер знает от короны или сопутствующих заболеваний... На кой черт этот треш было вводить? Зелупа долбаеб, как и его молодая команда пидаров во главе с Ляшко! Хорошим министром такой фамилией не обзовут. У меня все...
А что там не так с экономикой? Предприятия работают же.

А може таки нє? Це Гройсман почав мутку з облігаціями, якраз під президентські вибори. Класний був задум: перед виборами підняти курс гривні, от тільки нарід неправильний попався, не оцінив :незнаю:

Зекоманда спершу дивилась на все це й чесала рєпу, а потім почала знижувати облікові ставки.

Есть разница, выпутить огвз на 3 месяца, в конце года, чтобы бюджет перекрыть и выпустить на 3-5 лет просто так, чтобы отдать вдвое.

7-е серпня (рос. августа) - це кінець року? Якщо вже на початку серпня доводиться перекривати бюджет, то явно шо-то пішло не так :rolleyes:

Ок, в 2018 было что-то не так. При чем тут экономика сегодня? С ней все в порядке, нет?

Я думаю, что это путинская пропоганда.

Я уже не знаю как с вами разговаривать.:рл:
Пропаганду видно за километр. А здесь просто анализ, человека, которые не поленился и сопоставил факты. Он же указывает на эти факты, вы всегда можете загуглить и перепроверить.

Під 17 річних — так. Ніхто і ніде в світі такі відсотки не давав. Лише зебіли.

Новость за 2018й год:
Ставка размещения ОВГЗ привязана к учетной ставке НБУ, которая повышалась с октября 2017 года шесть раз, суммарно на 5,5 п.п. до 18% годовых
:незнаю:

И динамика по ставке положительная более чем:

e7e02503aa18.jpg

Я уже не знаю как с вами разговаривать.:рл:
Пропаганду видно за километр. А здесь просто анализ, человека, которые не поленился и сопоставил факты. Он же указывает на эти факты, вы всегда можете загуглить и перепроверить.
Нет. Гуглить и проверять пропаганду? Может, ещё анализ провести, какой процент правда? Геббельс считал, что 60% должно быть.

Будут ли китайские власти платить компенсацию всему миру?

Да вы не поняли прикола и не поймете пока не посмотрите видео, которое я постил.
Китайцы в этом как раз почте не замешаны. Прикол в том, что видные ученые вирусологи всего мира были в курсе о том, что выдаются гранты на такие работы на вирусах. Китайские ученые, которые получали эти гранты, публиковали свои работы регулярно.
Последний грант, уже на изучение(изменение) функций этого типа вируса, лоббировал главный вирусолог США, который сейчас рассказывает как мыть руки.
А за год до этого они создали фонд, цель которого заниматься предсказаниями эпидемий и попросили у правительства США 1.2 триллиона бакинских. Трамп послах их на хуй.
В октябре 19го они проводят конференцию на которой Билл Гейтс рассказывает о возможных эпидемиях от корона вируса. И еще через месяц начинается эпидемия.
А сейчас этот, сука, Гейтс, говорит что готов спасти мир и за 6 недель сделать вакцину. И конечно они предсказывают, что если не выделить им денег на предсказания эпидемий, то будет вторая волна.

Блядь, что это если не терроризм 21го века?
Зато зоны забиты курильщиками марихуаны, а это нормальные бизнесмены, которые предсказывают эпидемии.

А я нагадав, що папірєднікі роздавали облігації під іще вищі %, і сказав, що реальна причина спаду економіки - таки карантин.

ну не совсем так, всё к тому и шло, карантин просто оказался очень кстати и удобным поводом чтобы списать пиздец, а заодно попилить на новых схемах :)

Японський варіант. (Якшошо - це блог чувака, котрий живе в Японії.) Там зробили ставку на колективний імунітет.

Коллективный иммунитет это то, что получится ПОСЛЕ. По этой логике в других странах должна быть аналогичная смертность, а то и ниже. Почему тогда у них не сработало?

То ли японцы что то делают, чего мы не знаем (маски носят?), то ли статистику ведут по другому. В любом случае люди болеют и умирают, и береженого Бог бережет.

Дагестанский вариант, не так как в Италии, но все же:

Японський варіант

Так у них тоже ничего радостного :увага::

"Але вже зараз токійські лікарні переповнені на 100% і змушені відмовляти важким пацієнтам в реанімації та госпіталізації, навіть тим, в кого не коронавірус, а інші проблеми (серцеві напади, інсульти та автомобільні аварії). Тобто відбувається те, про що я писав в одному з попередніх постів - початок колапсу системи охорони здоров'я і різке збільшення смертності через нездатність реанімаційних відділень лікарень ефективно виконувати свої функції.

Міністерство охорони здоров'я Японії попереджає, що без жорстких обмежувальних заходів і карантину кількість загиблих від коронавірусу в країні може сягнути 400 тисяч, а 850 тисяч будуть мати серйозні симптоми і потребуватимуть обов'язкової госпіталізації
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Тим часом карантин у нас вводять не так як в Європі, а поступово. Переважна більшість офісних працівників вже переведені на дистанційну роботу. Зачинені нічні клуби, караоке та гральні салони, але колеги з роботи кажуть що звичайні ресторани та раменні продовжують працювати, хоча клієнтів майже немає і тому більшість з них самі закриються через місяць-два через нерентабельність, а співробітників звільнять".

Назад
Зверху Знизу