Дмитрий Гутман был в прямом эфире — с Дмитро Гутман Нахімовым.
8 ч ·
(Оновлено)Стрім від готелю Фермонт
(Оновлено) О 14-15 отримав термінову новину, що Альфа арештовує Михайла Саакашвілі. Звісно, я як шанувальник та Міхо-бот )) помчався на рятування та посилення охорони, прямо з Майдану Реформ на Грушевського. Приїхав десь о 15-15. Купа активістів, преса тут як тут- люблять скандали знімати…. Но все, начебто тихо, спокійно.
Що хлопці розказують з охорони МНС: приїхали тітухани, озброєні, з автоматами. На пиках балакалави, шевронів, посвідчень, наказів або рішень суду нема!!!! Коли вони заявили що хочуть заарештувати МНС, без ухвали суду та відповідних документів….охорона готелю просто виставила їх за поріг )))):
Нема документів- їдіть на ….віденський бал. Та погнали!
Вот що я називаю порядок та законність: готель належить іноземцям, це приватна власність, там проживають важливи гості- там нема місця безкарності югика луценка та адмін-ресурсу пеці-баригі.
Ці тітухани, які по припущенню Михайла Саакашвілі були спецпризначенцямі ДМС, поїхали ридати та жалітися командиру без Михаїла!!!
Коли я приїхав, вже все закінчилося (( Михаил Николаевич у порядку, ментів нема, залишився я без трофеев…..
Але до мене по заклику приїхали активісти з Дарниці, Житомирської, Борщагівці, Троещини та навіть…..Білої Церкви!!!
Я - в шоці)) дякую всім хто приїхав так швидко.
“Режим порошнка” в черговий раз обхезався, вибачте.
Завтра о 10-00 їдемо до ненародних народних депутатів ВР у гості автомаршем, запитаємо : Чому не працюешь, курво? Де нормальні закони???
Чекайте стрім!!!!
Дмитро Гутман, боець-Михобот.