Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Уж как Я нервничаю, но сплю.Чтобы хорошо спать, нужно меньше нервничать. А война этому не способствует в принципе, что в рекомендациях заокеанских спецов не звучит, потому что у них такого нет. А уж если себя еще и накручивать всякими пабликами, то вообще ****.
А я помню это исполнение по телевизору вживую, тобто как песня появилась на фоне кубинских событий.НП, пока нет в теме Тирхен, запощу из ретропьянки одного небіжчика з барбудасами))
Раз згадала Кубу))
Ото важко впізнати з бородою....) я в сознательной жизни его только бритого и в парике помню.
Тот момент, когда поешь про барбудас, но у вас только одна борода на всю студиюОто важко впізнати з бородою....
Зате як плигають один через одного) і балерини непогано тримають ружжоТот момент, когда поешь про барбудас, но у вас только одна борода на всю студию
а з цим чудово порається гідазепам та бафазол...Чтобы хорошо спать, нужно меньше нервничать.
тоді була тільки пятерчатка)а з цим чудово порається гідазепам та бафазол...
а це і не снодійні. проти-тривожні. різниця велика.За весь свой преклонный век я сроду не пила снотворных.
Або добряче фізичне навантаження.а з цим чудово порається гідазепам та бафазол...
я практикую і те і інше. просто займатися гімнастикою о десятій - не дуже корисно...Або добряче фізичне навантаження.
Ну, навантаження має бути протягом доби, а не безпосередньо перед сном, не пізніше ніж за 3-4 години до нього, щоб організм трохи заспокоївся і почав виробляти мелатонін в достатній кількості.я практикую і те і інше. просто займатися гімнастикою о десятій - не дуже корисно...
нажаль, сидяча робота...Ну, навантаження має бути протягом доби,
Ну, треба якось себе примушувати...нажаль, сидяча робота...
я достатньо займаюся фізкультурою, але після роботи...Ну, треба якось себе примушувати...![]()
Такі гарні книжки, що миттю вирубають?Затишний, теплий, м'якенький барліг між стінами, стосик ретродетективів Андрія Кокотюхи поруч - рекомендую! - і спиш без задніх ніг.