Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как быстро Порошенко повторит путь Януковича?

• Автор теми Автор теми Nat.asha
  • Дата створення Дата створення
Ото ж бидляче ставлення до будь яких фактів. Коли не можеш спростувати наведені факти, приходиться питати: "А хто автор?"
Я тебе указал, кто автор. Можно ли верить этому человеку? Ах да, я и забыл что вы, зебилы, стадо легковерного *****. Если вы поверили сцыкливому быдлоклоуну с возможной наркозависимостью, то почему бы вам не поверить Сереге Лещенко?

Хуевы передергиватели!

Ватные *******ы радостно подхватывают кремлевскую хуеплетень.
За подобные откровенные манипуляции, при невозможности въебать по наглому ****у ломом, нужно выписывать карточку, как минимум.

Не знаю, что там за манипуляции, но я вижу Украину в списке 120 стран

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
(Global Hunger Index)

Ищите вебмастера, берите лом. Но, похоже, в данном случае сайт реальный.

Вкладення

• Screenshot_12.webp
    Screenshot_12.webp
    63.9 КБ · Перегляди: 70
Усі відомості про корупційні схеми, офшорні рахунки та рух по ним коштів українських олігархів відомі західним спецслужбам. Необхідна тільки політична воля з боку української влади й усі ці відомості будуть надані. Не допоможуть ніякі адвокати.

Хорошо бы, чтобы еще граждане поддержали. На первом же процессе должна быть толпа неравнодушных с требованием справедливого приговора. Тогда дело пойдет. Но, если граждане будут отсижиывться дома, коррупционеры будут иметь шанс обтяпать свои делишки с помощью их обычного арсенала - подкуп правоохранителей, покупка титушек и журнашлюх, спецоперации.

Хорошо бы, чтобы еще граждане поддержали. На первом же процессе должна быть толпа неравнодушных с требованием справедливого приговора. Тогда дело пойдет. Но, если граждане будут отсижиывться дома, коррупционеры будут иметь шанс обтяпать свои делишки с помощью их обычного арсенала - подкуп правоохранителей, покупка титушек и журнашлюх, спецоперации.
Так что, клоун ни хрена не может сделать? А сколько было надежд!

Ну, ребята. Ну Нахера постить такую хренотень. Ну самим не смешно.
Тут у каждого второго харя скоро треснет. Нашли голодающих, ***.

Как уже надоела вся эта мутотень. И кому-то ж нехуй заниматься.

Так что, клоун ни хрена не может сделать? А сколько было надежд!

Пока он все делает правильно. А что он должен был сделать, по-Вашему? Как в том фильме говорил герой Джигарханяна? "А что я сделаю? Петровку на приступ возьму?"

Не знаю, что там за манипуляции, но я вижу Украину в списке 120 стран

(Global Hunger Index)

Ищите вебмастера, берите лом. Но, похоже, в данном случае сайт реальный.
Боже, скока ж на свете имбецилов. Мамадарагая.

Пока он все делает правильно. А что он должен был сделать, по-Вашему?
Как минимум не ***довать в Турции, а вникать в сложный комплекс проблем. Их до хрена у главнокомандующего воюющей страны.

Как в том фильме говорил герой Джигарханяна? "А что я сделаю? Петровку на приступ возьму?"
Это что, зебилы уже ищут оправдания для своего Сцыкла?
Скоро они будут мучительно искать оправдания своей ******и.

Я тебе указал, кто автор.
А я сказав, що мені по барабану хто автор. Мені не байдуже факти, які наведені у публікації... А проти фактів у ботів тільки одна "зброя" - автор не такий, чи сайт не такий... :іржач:
А по суті наведених фактів щось можеш сказати? А нічого не можеш. бо написано все правильно... :іржач:

А це хто автор?
Антимонопольний комітет України дав дозвіл компанії ТОВ "ДТЕК Нафтогаз", яка входить*до енергетичного холдингу ДТЕК

Ахметов за місяць заробив близько 830 млн доларів, - Bloomberg
мільярдера Ріната Ахметова,*на придбання у*VS Energy*акцій "Київобленерго" і "Одесаобленерго" у розмірі, що забезпечує контроль понад 50% на обох підприємствах.

Про це повідомляють*"Наші*гроші".

Як зазначається, відповідне рішення було ухвалено на засіданні 25 квітня*більшістю від присутніх членів АМКУ. Водночас нині їхні прізвища*невідомі.

За даними видання, завдяки цьому група Ахметова суттєво перевищила поріг 35% на ринку постачання електроенергії, що є структурною ознакою монополії на ринку.*

Окрім цього*група Ахметова контролює понад 80% теплової енергогенерації, понад 80% видобутку енергетичного вугілля, Бурштинський енергоострів, через який може здійснюватись, але не здійснюється імпорт до*України*дешевшої електроенергії з Європи.

Нагадаємо, у листопаді 2018-го Антимонопольний комітет дійшов*висновку, що Державна компанія "Енергоатом" та приватна ДТЕК

АМКУ назвав "Енергоатом" і ДТЕК монополістами, але відмовився штрафувати
мають ознаки монопольного становища на ринку. Згідно з проектом рішення, їх визнали монополістами, але штрафувати їх не збираються, бо ці компанії нібито не пожинають плодів свого монопольного становища. Згодом АМКУ закрив справу*про монопольне становище енергохолдингу ДТЕК.

На початку січня 2019 року "ДТЕК" заявив про

Ахметов хоче викупити два обленерго в Україні
намір сконцентрувати близько 68% акцій АТ "Одесаобленерго" і 94% ПрАТ "Київобленерго", що належать групі VS Energy. Згодом стало відомо, що

ДТЕК Ахметова скупив частину акцій "Одесаобленерго"
"ДТЕК Нафтогаз" став власником 16,77% акцій АТ "Одесаобленерго". Більше читайте тут:
А це хто автор? "Порошенко зробив Ахметову царський подарунок": заплатимо комуналкою

А це хто автор? Як чинна влада зробила Ахметова монополістом

А це хто автор? «Подякуйте Ахметову»- як бізнесмен став повним монополістом з енергетики

А це хто автор? Ахметов с "благословения" АМКУ стал монополистом на рынке поставок электроэнергии

:іржач::іржач::іржач:

В першу чергу в Україні має бути відновлена незалежна судова влада...

Так тарифы это прерогатива президента или нет? Или да, но не того президента. Или того, но не этого?
Твари двуличные и брехливые!
:іржач::іржач::іржач: Ну, да Порошенко же не гарант Конституції....

В першу чергу в Україні має бути відновлена незалежна судова влада...

Как показывает практика, если граждане активно поддерживают справедливость, даже в нашей прогнившей судебной системе случаются справедливые приговоры. Достаточно вспомнить историю с Саакашвили. Кажется, фамилия ссудьи была Цоколь.

Ты плохо читаешь? Я дал цитату из этой статьи, причем с их же пояснениями ПОЧЕМУ!
Тот пост, который брехливый был, написан без этого пояснения!
*** так тупить и выкручиваться?!

А я дал цитату другую. Есть претензии к моей цитате? Не все на ХФ владеют английским. Вот я и погуглил. Только Ваша агрессия совсем не добавляет доверия к Вашему мнению. Скорее агрессия Вас дискредитирует, как и всякого агрессора. Спокойный тон, наоборот, свидетельствует о рассудительности и склонности к анализу.

Как минимум не ***довать в Турции, а вникать в сложный комплекс проблем. Их до хрена у главнокомандующего воюющей страны.

Это что, зебилы уже ищут оправдания для своего Сцыкла?
Скоро они будут мучительно искать оправдания своей ******и.

Он еще не главнокомандующий. Впрочем, с учетом последних сведений о продолжающемся финансировании енстройных порохоботских рядов, про точность формулировок и понятий можно забыть. Главное - обмазать дерьмецом, да? Чем больше дерьмеца, тем больше гонорарчик. Красота!

Назад
Зверху Знизу