Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
изменение направления = поворт?
Правильно, так чем ситуация отличная от этой на Шевченко?
ну да, тут главная дорога идет влево, а там вправо.![]()
ну да, тут главная дорога идет влево, а там вправо.![]()
изменение направления = поворт?
и даже тут бедаЕзжу всегда минимум с включенными габаритами
Было у Трепетина в Бардачке. Изменение направление движения (маневр) - включаем поворотник.
10.4 Перед поворотом праворуч та ліворуч, у тому числі в напрямку головної дороги, або розворотом водій повинен завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в'їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, установленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою.
10.4 .... водій повинен завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в'їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, установленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою.
Я же написал ситуацию:
Едешь за машиной, она включает в левом ряду левый поворот - ты думаешь что как и все едет по шевченко дальше, но начинает тормозить, опять же думаешь что скидывает просто скорость, так как спереди машины перед перекрестком стоят, но начинает очень интенсивно гасится до нуля и уходит на разворот!
присоединяюсь к вопросу![]()
а на харьковской набережной возле кафе 'босфор' тоже все повороты включают?![]()
включите и меня пожалусто в списокнапример спуск Жилярди, там, либо новички, либо иногородние, ах, да, еще vic12345 и Валера
включите и меня пожалусто в список![]()