Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Явка в военкомат, помогите консультацией

• Автор теми Автор теми Izotop1993
  • Дата створення Дата створення
А, какой тебе тебе интерес переживать?
Я то як раз не хвилююся. Цікаве ставлення Вашого питання - «интерес», це коли мабуть людині щось вигідно. А мені не вигідно, а просто дивно. Про свій власний досвід, я вже казав, якщо цікаво - можете почитати. Цікаво ще інше - деякі люди хвилюються через повістки, так, ніби це щось погане. І цього треба ледь не уникати. Мабуть хочуть щоб замість них, країну захищали інші. Типа, хто завгодно, тільки не я. Вони демонструють своє наплювательске відношення перш за все до тих, хто їх захищає. І уникають, постановки на облік, повісток, явки до РЦТК. Я вже мовчу про саму службу в армії. І як раз вони хвилюються через це. А тих, хто видає повістки, вважають ледь не своїми ворогами. Причому у нас вже майже рік, як повномасштабна війна. Всі нормальні люди, хочуть щоб ми перемогли русаків. І так воно і буде💪 Та на жаль, знаходяться якісь вшиві не-чоловіки, які навіть на облік не поспішають ставати. Ні, нормальних чоловіків, добровольців, мотивованих, в нас слава богу вистачає. Я знаю це точно. Не всі мають воювати, не 100% чоловіків в країні, я розумію. Хтось має і іншим чимось займатися. Але коли деякі кажуть, навіщо мені на той облік, а раптом в окопі опинюся, так це взагалі, щось трусливе, і не поважне. Можна подумати, на війні комусь не страшно. Я розумію, хтось не підходить, хтось десь у тилу. Не всі на фронті. Та нажаль, ще не до всіх дійшло, що Україну треба захищати. Хто не розуміє цього, той або ватник, або взагалі - справжній кацап😡 Тому хвилююся не я, а деякі труси, у котрих від фрази «війсковий облік», аж «підгорає»😂 Я як раз, не боюся РЦТК, чому - думаю пояснювати не треба.

Я не про армию, но вот давным давно в пятом классе у дочки был в учебнике вопрос....Назовите подряд пять дней недели , не используя названия дней недели. Типа такого.
Элементарно - позавчера, вчера, сегодня, завтра, послезавтра..)))

А вмотивованих працівників рцтк - ще більше! Легіон.
Збери їх до купи, і можна вирушати одразу на Москву!
Сьогодні проїхав на метро, яїбу - полк, не меньше. На кожній станції 5 рил захищають батьківщину.
С одной стороны - да, с другой, приди бы все в военкомат, как минимум дял уточнения данных - никого бы не ловили в метро.

А вмотивованих працівників рцтк - ще більше! Легіон.
Збери їх до купи, і можна вирушати одразу на Москву!
Сьогодні проїхав на метро, яїбу - полк, не меньше. На кожній станції 5 рил захищають батьківщину.
К нам полный автобус завезли. Где их берут🙄

Думаю да, мне даже повестку не дали, посмотрели паспорт и сказали - до свидания.
Проблемы в нашем обществе никуда не делись. Моя хата с краю. ИТД.
Вот и имеем что имеем.
Я, если быть до конца честным, тоже слехка понервничал, когда повестку дали.
Сейчас, сходив туда, уже какой то будисткий дзен. Мои данные в военкомате есть. Если родина решит, что я ей нужен - ну хуле уже. Кошку маме и в войска.
Вместе с этим, не бегу в кусты, как только человека в форме вижу и спокойно работаю.

С одной стороны - да, с другой, приди бы все в военкомат, как минимум дял уточнения данных - никого бы не ловили в метро.
Кошку маме и в войска.
Понятно, когда ответственность перед одной кошкой, то хуле бы и не сходить:незнаю:

Далеко отошли от темы. Выдали мне посвидчення тимчасове шо обмеженно придатный и я пошел домой
Т.е. дали новый военник или + ще какое-то временное удостоверение? Я после влк( обмежено придатний в в.час) тоже новый военник жду второй месяц , аж в конце января срок обещали.

Т.е. дали новый военник или + ще какое-то временное удостоверение? Я после влк( обмежено придатний в в.час) тоже новый военник жду второй месяц , аж в конце января срок обещали.
Военник не дали, просто листочек формата А5 со всей информацией и что я нахожусь у них на учёте следующие 5 лет

Военник не дали, просто листочек формата А5 со всей информацией и что я нахожусь у них на учёте следующие 5 лет
Т.е. теперь везде, и вручателям повесток, показывать этот листочек, а военник тю-тю?
Вроде ж сейчас везде военник требуют и на работу устроится и т.д.

У нас в Чикаго полно беженцев с Украины, мужиков в том числе. В основном Западная, Тернополь и т. д. Думаю посдавали там недвигу а здесь получили временный ВНЖ, бесплатную медицину и т. д., поустраивались на работу.

В нашем местном супермаркете появились молодые работники из Украины, предпочитают ходить в камуфляжных штанах, с украинской символикой на одежде.

Местные их жалеют, помогают как могут. Даже не знаю как к этому относиться.

Я помогаю своим друзьям которые в Киеве.

У нас в Чикаго полно беженцев с Украины, мужиков в том числе. В основном Западная, Тернополь и т. д. Думаю посдавали там недвигу а здесь получили временный ВНЖ, бесплатную медицину и т. д., поустраивались на работу.

В нашем местном супермаркете появились молодые работники из Украины, предпочитают ходить в камуфляжных штанах, с украинской символикой на одежде.

Местные их жалеют, помогают как могут. Даже не знаю как к этому относиться.

Я помогаю своим друзьям которые в Киеве.
Мда....

Назад
Зверху Знизу