Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Історія вашого "звуку"

• Автор теми Автор теми Firebird_V8
  • Дата створення Дата створення
В россии стало нормой извинятся :D

Понеслась мулька по розеткам. Нашёл звучащий вариант и пришлось сделать несколько и разных, ибо понравилось не только мне))
Бачив ваше оголошення на олх :рл:

1704542152476.png

5000 грн за саморобний "подовжувач" без дроту??? :D

Роз'єм С13, який ви використовували, розрахований на максимальний струм 10А.
Це максимум. Китайський з Aliexpress, дай боже, щоб 5А витримав.

Хай буде 10А
10 / 6 = 1,6A на 1 розетку! Яка ганьба... З вами все нормально взагалі?

Ви ще 10 розеток підключіть на 10А роз'єм. Щоб було по 1А на розетку.

Який жах... Ще й із дерева! Щоб напевно спалахнуло. :рл:

1704543291259.png

Вся суть аудіофілів - "зробити красиво" з речей, які не призначені для цього.
Цей роз'єм створений для підключення одного пристрою, наприклад принтера або монітора. А не для того, щоб ви на нього 6 розеток вішали.

Останнє редагування:
Цей роз'єм створений для підключення одного пристрою, наприклад принтера або монітора. А не для того, щоб ви на нього 6 розеток вішали.
Все нормально там.
Моя система, коли максимально навантажена (працюють 3 підсилювачі, процесор, проєктор і мультимедійний комп), жере десь 500-600 Вт. Інші споживачі (програвач вініла, компакт-дисків) - взагалі сльози. І це з дубовою акустикою динаудіо, у якої чутливість 85 дБ/Вт.

Якщо подобається, як звучить - то і хєр з ним. А я звучанням "пілота" з Ікеї на 7 розеток цілком задоволений.

Все нормально там.
Моя система, коли максимально навантажена (працюють 3 підсилювачі, процесор, проєктор і мультимедійний комп), жере десь 500-600 Вт. Інші споживачі (програвач вініла, компакт-дисків) - взагалі сльози. І це з дубовою акустикою динаудіо, у якої чутливість 85 дБ/Вт.

Якщо подобається, як звучить - то і хєр з ним. А я звучанням "пілота" з Ікеї на 7 розеток цілком задоволений.
"У ненормальних все гаразд"
А навіщо взагалі потрібен цей роз'єм? Можете відповісти?
Ніхто у світі не випускає подовжувачів із роз'ємом.
Напевно весь світ ідіоти, вони не чули, як роз'єм додає нижніх частот у звук та сніжає струм підключення с 16А до 10А

1704551587006.png

Людина продає в інтернеті саморобний електричний пристрій.
Який ніяк не маркован і ніде не написан максимальний струм.
З чого ви вирішили, що покупець буде підключати низькопотребляеміе електроприлади?

Останнє редагування:
Ніхто у світі не випускає подовжувачів із роз'ємом.
Випускають, ще й як! Власне, будь-який УПС, стабілізатор, регенератор - це як раз подовжувач з роз'ємом і є.
А для аудіофілів роз'єм - це взагалі обов'язково, інакше як вони кабелі живлення підбирати будуть?

З чого ви вирішили, що покупець буде підключати низькоприйнятні електроприлади?
З того, скільки оце подєліє коштує. Кому реально щось треба підключати щось побутове, його не купить.
І так, сертифіковані і промарковані подовжувачі на 2500 В*А дуже добре горять, коли до них підключити на пару годин індукційну плитку на 1000 В*А. У мене такий, куплений в Елмірі, поплавило цього літа. Добре, що не закоротило і не вбило інвертор. На кабелі написано 1 мм2, реально там - 0.4.

Випускають, ще й як! Власне, будь-який УПС, стабілізатор, регенератор - це як раз подовжувач з роз'ємом і є.
А для аудіофілів роз'єм - це взагалі обов'язково, інакше як вони кабелі живлення підбирати будуть?

З того, скільки оце подєліє коштує. Кому реально щось треба підключати щось побутове, його не купить.
І так, сертифіковані і промарковані подовжувачі на 2500 В*А дуже добре горять, коли до них підключити на пару годин індукційну плитку на 1000 В*А. У мене такий, куплений в Елмірі, поплавило цього літа. Добре, що не закоротило і не вбило інвертор. На кабелі написано 1 мм2, реально там - 0.4.
Screenshot_19.png

это патаму шо ты заземление не применил...ящичек с землей.чернозем желательно.

В УПС цій розʼєм йде на один пристрій, а у цього користувача на 6 пристроїв!

6 розеток С13, або 1 розетка С13 різниці не бачите?

IMG_3101.png

На кабелі написано 1 мм2, реально там - 0.4.
Я вище виклав фото роз’ємна С13 який поплавиася. Я запитав, ви не побачили - навіщо взагалі цій розʼєм?
Кабіль не йде. Людина сама купить і підключить кабель 0,4 на якому написано 0,75 вірно?
Погодьтеся, що за 5000 грн можна було викинути цей роз'єм, додати одеський кабель 3 метри, 2,5 квадрата та потужну вилку. Тоді б питань було менше ;)

Я вище виклав фото роз’ємна С13 який поплавиася. Я запитав, ви не побачили - навіщо взагалі цій розʼєм?
А я відповів - щоб аудіофіл міг перебирати кабелі живлення, читайте уважніше.
Погодьтеся, що за 5000 грн можна було викинути цей роз'єм, додати одеський кабель 3 метри, 2,5 квадрата та потужну вилку
Не для цільової аудиторії, ніт. У них бувають кабелі живлення з С13 і за 5000 баксів.
Тому кейстон з його ШР і ви з Одесакабелем не туди. Оце буде аудіофіл розбирати свій Вандихул, щоб туди напаяти ШР або вкрутити його напряму в цей блочок? Не буде, одразу зі звуку вся магія вилетить, ліл.

А я відповів - щоб аудіофіл міг перебирати кабелі живлення, читайте уважніше.
Хіба пряме з'єднання не краще, ніж розїєм на шляху? :)
Тим більше, що знижує можливості підключення до 10А

купил разветвитель на 6 розеток по акции .4.5 метра длина.
169грн
все работает.фона нет.кнопашка есть.вкл\выкл.
звучек прозрачный у спотифай.

Хіба пряме з'єднання не краще, ніж розїєм на шляху? :)
Ооооо, це дуже складне питання і відповідь на нього залежить від точки зору.
З точки зору електротехніки і електробезпеки - краще.
З точки зору виробника єбєйших аудіокабелів живлення, яких чим більше купиш, тим краще звук - ніхуя не краще.
А з точки зору чувачка з магічним мисленням, для якого світ повен чаклунств, чародійств і граючих кабелів живлення - взагалі "нє всьо так адназначно".

В цілому я що хочу сказати - якщо є платоспроможний попит на такі коробочки, його можна і потрібно задовільняти. Свою функцію вони виконуватимуть нормально, і взагалі є купа значно менш чесних (при тому цілком легальних) способів забирати гроші у людей.

З цієї точки зору
= З погляду здорового глузду.
Понятие здравоо смысла чрезвычайно субъективно.

Все же с точки зрения электротехники объективнее :)

Если есть маркет для "мягше и бархатистее", значит и предложения будут :)

Назад
Зверху Знизу