Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В россии стало нормой извинятся
Бачив ваше оголошення на олхПонеслась мулька по розеткам. Нашёл звучащий вариант и пришлось сделать несколько и разных, ибо понравилось не только мне))
Все нормально там.Цей роз'єм створений для підключення одного пристрою, наприклад принтера або монітора. А не для того, щоб ви на нього 6 розеток вішали.
"У ненормальних все гаразд"Все нормально там.
Моя система, коли максимально навантажена (працюють 3 підсилювачі, процесор, проєктор і мультимедійний комп), жере десь 500-600 Вт. Інші споживачі (програвач вініла, компакт-дисків) - взагалі сльози. І це з дубовою акустикою динаудіо, у якої чутливість 85 дБ/Вт.
Якщо подобається, як звучить - то і хєр з ним. А я звучанням "пілота" з Ікеї на 7 розеток цілком задоволений.
Випускають, ще й як! Власне, будь-який УПС, стабілізатор, регенератор - це як раз подовжувач з роз'ємом і є.Ніхто у світі не випускає подовжувачів із роз'ємом.
З того, скільки оце подєліє коштує. Кому реально щось треба підключати щось побутове, його не купить.З чого ви вирішили, що покупець буде підключати низькоприйнятні електроприлади?
Випускають, ще й як! Власне, будь-який УПС, стабілізатор, регенератор - це як раз подовжувач з роз'ємом і є.
А для аудіофілів роз'єм - це взагалі обов'язково, інакше як вони кабелі живлення підбирати будуть?
З того, скільки оце подєліє коштує. Кому реально щось треба підключати щось побутове, його не купить.
І так, сертифіковані і промарковані подовжувачі на 2500 В*А дуже добре горять, коли до них підключити на пару годин індукційну плитку на 1000 В*А. У мене такий, куплений в Елмірі, поплавило цього літа. Добре, що не закоротило і не вбило інвертор. На кабелі написано 1 мм2, реально там - 0.4.
Випускають, ще й як! Власне, будь-який УПС, стабілізатор, регенератор - це як раз подовжувач з роз'ємом і є.
Я вище виклав фото роз’ємна С13 який поплавиася. Я запитав, ви не побачили - навіщо взагалі цій розʼєм?На кабелі написано 1 мм2, реально там - 0.4.
Це шо таке?
А я відповів - щоб аудіофіл міг перебирати кабелі живлення, читайте уважніше.Я вище виклав фото роз’ємна С13 який поплавиася. Я запитав, ви не побачили - навіщо взагалі цій розʼєм?
Не для цільової аудиторії, ніт. У них бувають кабелі живлення з С13 і за 5000 баксів.Погодьтеся, що за 5000 грн можна було викинути цей роз'єм, додати одеський кабель 3 метри, 2,5 квадрата та потужну вилку
Хіба пряме з'єднання не краще, ніж розїєм на шляху?А я відповів - щоб аудіофіл міг перебирати кабелі живлення, читайте уважніше.
Штепсельный разъёмЦе шо таке?
Ооооо, це дуже складне питання і відповідь на нього залежить від точки зору.Хіба пряме з'єднання не краще, ніж розїєм на шляху?![]()
А на заощаджені 4800 грн купив собі гору платівок чи ще щоськупил разветвитель на 6 розеток по акции .4.5 метра длина.
169грн
З цієї точки зоруЗ точки зору електротехніки і електробезпеки - краще.
Понятие здравоо смысла чрезвычайно субъективно.З цієї точки зору
= З погляду здорового глузду.