Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Історія вашого "звуку"

• Автор теми Автор теми Firebird_V8
  • Дата створення Дата створення
Тому я собі купив нову сучасну голову, щоб бути точно впевненим що грає на свої 100%
А какую ты купил? Я хочу купить Ortofon 2M Red...
Т.к. я голову тоже бу купил. А с учётом что её выпустили наверно 30 или 40 лет назад хз что у неё на уме :)

Реально зарза розумію як легко моїм товаришам обирати подарунки мені на ДР )))
Мало кому так щастить. )))))) Зазвичай за 500-1000 грн нічого не купиш на подарунок.
Кстати да :) Мне брат и жена уже пластинки дарили на ДР :)
Только раньше они их покупали на Сумской в магазине "Культура звука". А сейчас проезжал и его уже там нет :(
А в интернете покупать подарки проблемней немного людям

Есть номинация "дороже"? Я думал существуют номинации только по типу "Кабель не дороже 50 фунтов"

Ну блін.
Є номінація "до", та "більше". Якщо їх всього дві.

Хайфай не хайенд. Для хайфая шнурки дорожчі за 100 баксів то вже досить круто. Тому для хайфая немає сенсу обирати кращий шнурок від штуки баксів )))

А какую ты купил? Я хочу купить Ortofon 2M Red...

Бг)))

Замовляв на ебей, ціна класна! Доставку робив через Нову Пошту. 21 була на складі у Джерсі, 29 була в Харкові на відділенні.
Заплатив 125 грн. Коротше міжнародну доставку НП - рекомендую.

attachment.webp

attachment.webp

Только раньше они их покупали на Сумской в магазине "Культура звука". А сейчас проезжал и его уже там нет :(

ХЗ що там проблемного.

vinyla.com натиснув кнопку, ввів телефон, передзвонили на НП забрав :незнаю:

А в Украине интернет магазины договорились продавать по одной цене похоже

9d3194901391e679cc83.webp

Но можно найти на 500 грн дешевле правда

Я тоже думал нафиг... А как иначе?
Если иметь больше 1 головы то надо как-то снимать-ставить вместе с шелом. Иначе придётся откручивать и настраивать вылет иглы и т.п. на одном и том-же шеле.
А так быстро снял-поставил за пару секунд.

А хранить думал надо в боксах типа

dd7b2e02e2a0ea800f6d.webp

или

image;s=1000x700.webp

последняя фотка с олх
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Кстати да :) Мне брат и жена уже пластинки дарили на ДР :)
Музыкальный центр ,который был в оперном сейчас на Квитки-Основьяненко работает.

Музыкальный центр ,который был в оперном сейчас на Квитки-Основьяненко работает.
О, спасибо. Не знал про этот магазин

Я тоже думал нафиг... А как иначе?
Если иметь больше 1 головы то надо как-то снимать-ставить вместе с шелом. Иначе придётся откручивать и настраивать вылет иглы и т.п. на одном и том-же шеле.
А так быстро снял-поставил за пару секунд.

А хранить думал надо в боксах типа
Взагалі ти правий.
Але я не планую користуватись різними головками. В мен нt етого рівня аппаратура щоб мати різні голови під різні жанри. В моєму випадку буде одна - та що краще грає :)

А якщо міняти, то там ще треба і вагу заново налаштовувати і антіскейтінг. Це не зовсім лише зняв\поставив. Але це не складно, проте під конкретну платівку не наміняєшся.

В мене шелл не такий як у тебе універсальний. Мені підійде лише оригінальний Дюалівський. А він коштує не копійки )))

Під твій тонарм в мене є класна голова, нажаль собі поставити не можу її. На діджейських вертушках лише мені підходить.

80e0eab4c539967d52.webp

Ortofon Night Club E MK1
Це передтопова в лінійці. Вище неї лише Gold.

Номінація "кращий ****оговий кабель в категорії дорожче 50 фунтів".

Я брав

:D

это все для лошков типа боблера...:D

еще 25 лет назад был проведен эксперимент по сравнению дорогих эксклюзив шнурков за 100 баксов и самопальных(при правильном подходе) за 10 баксов.
вывод: на аппаратуре высшего класса разницы никакой...

:D

это все для лошков типа боблера...:D

еще 25 лет назад был проведен эксперимент по сравнению дорогих эксклюзив шнурков за 100 баксов и самопальных(при правильном подходе) за 10 баксов.

вывод: на аппаратуре высшего класса разницы никакой...
Ахахахахаааа))))) ще один глухий вчить слухати

Назад
Зверху Знизу