Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Історія вашого "звуку"

• Автор теми Автор теми Firebird_V8
  • Дата створення Дата створення
Отличные, но в свободной продаже их ни разу тогда не видел, в отличие от 6ГД-13, которые впоследствии стали кажись 6ГДВ-4, ЕМНИП
у меня еще были 25 ги с раструбом . каждый был уложен в свою упаковку из твердого пенопласта . тоже были в продаже . их тоже делал Ленинград .

Ох, знал бы ты, как заебал резонанс на 160 Гц в Украине.
Ты бы знал, как мои друзья тащились от звука в моей комнате в хрущёвке! И им было похуй на
А у тебя в руках нет нормального контроллера, ну хотя бы драйврэка, с настоящим параметриком, а только третьоктавный эквалайзер на весь портал. И кроссовер класса dbx 234.
они просто слушали музыку! А ты со своими третьоктавными эквалайзерами и прочими параметриками - сходи -ка *****, дружтище!!!:нах:

Оперативно и звук приличный.
***, а Романтика-112 давала такой звук на колонки с широкополосниками 10ГДШ, шо щас ни один JBL не сможет! Понял? Параметрический эквалайзер, ***, третьоктавный!!!:нах:

Есть такая звукорежиссерская легенда, что 4А-32 ЛОМО спиздили с Динакорда, и модель динамика была настолько удачная, что его не получилось испохабить даже советским и материалами и советским же производством.
да про эту легенду я не знаю . да и советское делали хорошо когда нужно . вот и наши динамики тоже делали хорошо для профессиональной аппаратуры . во дворцах спорта они стояли по всему залу и на потолке . звук был отличный . да и 4а-32 делали разные - и на 12 вт. и на 25 вт. делали . а в кремлевском дворце сьездов ставили и 2а-11 . в кинотеатрах приличных ставили 2а-12 . ну для ширпотреба конечно не так сильно старались . хотя завод ВЭФ делал прилично 4гд-4 . да и другие были . не все совковое было плохим . кое-что было и хорошее .

Как-то так выглядит со стороны.
Ти спочатку налаштуй свій йобаний фільтр другого порядку, щоб калонки гнусити перестали, а потім вже розповідай про вид збоку. Дніщє єбаноє.

Здесь украинские умельцы создают ламповый звук.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

SANYO radio, 📻  cassette,  TV 📺...

Обійняв "баш на баш" свої QoA Aviation на свіжий чай-фай хіт, CKLVX D41 (1 Dynamic Driver + 4 Balanced Armature). Власнику останніх не зайшла їх посадка, а ну мені збс, що Aviation, що D41.
В комплекті D41 просто розкішний кабель, балансний пентакон. Він ахуїтєльний абсолютно, за всіма параметрами. Шкода тільки, що штекер не змінний 3.5/4.4 мм, як у Aviation.
Комплектні насадки - такоє... Я їх замінив на Divinus Velvet.
Корпуси більш масивні, ніж у Aviation, вони трохи важчі, звуководи довші. В моїх вухах сидять нормально, але після довгого прослуховування все ж трохи відчувається їх вага. Зовсім не критично, але це не "домашні капці" Aviation.
У порівнянні з Aviation, D41 більш тугі на розкачку - на своєму ЦАПі Shanling UA4 я був змушений додати 10 поділок на шкалі, щоб вони заграли однаково гучно, з балансного 4.4 мм.
По звучанню у них приблизно паритет. D41 - зовсім трохи більш весела V-шка, з трохи ширшою сценою. У них більше суб-басу і дещо інші високі, хоча й не менш комфортні. Звучання не втомлює, залипати в них можна дуже довго. Рок і метал відіграють чудово!

В принципі, ми обидва залишилися задоволені обміном - новому власнику Aviation до вподоби трохи інші, менш екстремальні жанри музики, і там Aviation вивозить як треба.

1000022019.webp

1000022022.webp

Ось такий новенький цапоусь Xduoo XA-02 прибув сьогодні з Аліекспрес до Харкова:
1000024183.jpg

Планував що отримаю відпустку на реабілітацію і зможу його поганяти вдома, але все переїблося і тепер апаратіку доведеться почекати хз скільки...
Я б його, може, і не брав, бо придивлявся до SMSL DL200, але продавець трохи накосячив з ціноутворенням цього лота - з монетами та купонами ціна виявилася спокусливою, і я не втримався.

я перед самою повномасштабною війною набрав "музики" до квартири на більш як 1000 баксів... с початку війни її ні разу не вмикав, якось не тяне на музику.. тим більш на гучну...:(

Обзор Fosi Audio V3 MONO PFFB на 240W с Али

Ось такий новенький цапоусь Xduoo XA-02 прибув сьогодні з Аліекспрес до Харкова:
1000024183.jpg

Планував що отримаю відпустку на реабілітацію і зможу його поганяти вдома, але все переїблося і тепер апаратіку доведеться почекати хз скільки...
Я б його, може, і не брав, бо придивлявся до SMSL DL200, але продавець трохи накосячив з ціноутворенням цього лота - з монетами та купонами ціна виявилася спокусливою, і я не втримався.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу