- Повідом.
- 12392
за газ платит

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
за газ платит
узелковые письмена пропустят?Ну а потом наскальная клинопись.
узелковые письмена пропустят?
Да, впечатляет.Побійтесь Бога!
З яким бізнесом повʼязана УПЦ МП
Сфери діяльності організацій, зареєстрованих на керівників релігійних громад Української православної церкви Московського патріархату, вирахувані на основі КВЕДів юридичних осіб
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
В результаті ми знайшли трохи більше за 600 підприємств, які з високою часткою ймовірності мають звʼязки з УПЦ МП. Не так вже й багато, зважаючи на загальну кількість громад УПЦ МП в країні (про загальну чисельність читайте нижче). Проте це лише прямі звʼязки, адже реєстр не дає змоги ідентифікувати бізнес, що зареєстрований на родичів.
Бля, сколько ж он за газ платит?
Это может быть информационный знак. Типа лежачий полицейский. Там ограничение по скорости и впереди переход виден.Кстати а что это за знак? Первый раз такой вижу.
На россии точно есть такой знак? Насколько я знаю предупреждающие знаки с треугольником внутри должны быть красные, а не синие.
Бля, сколько ж он за газ платит?
Это может быть информационный знак. Типа лежачий полицейский. Там ограничение по скорости и впереди переход виден.
grv, у меня не наш Фельдман.фельдманов в мире хоть ж... много.
![]()
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
«Я родилась в семье небогатого нефтепромышленника»
Так написала Фаина Раневская в своей автобиографической книге.