Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Ну коли є помилкі, то є. Поправляйте мене трішки коли є змога.

А зачем:eek: Ты из раши. Приполз на наш форум. Что тут забыл?

деревню Гадюкино смОет(с)

Я сразу о крымсах подумала:rolleyes: Это же боХгатых соотечественников может на курорт принести волнами:rolleyes:

А Вы свое. Я не против. :) Одно скажу. В любом супермаркете Житомира, где я периодически бываю, колбасный дух стоит в любом отделе, даже в десятках метров от собственно самих колбасных рядов. Почему так, задумайтесь сами. Но мой мопсик почему то привезенный сестрой сервелат осторожно понюхал, но есть не стал. Хотя с любого местного мясокомбината ест сразу..
Того хто годує мопсів не спеціяльним кормом, а всілякою хуєтою - треба відразу каструвати тупими ножицями.

Сограждане твои Подохли у нас

То є їх особистий вибір. У нас вільна країна і кожен розважається як йому заманеться.
У всякого своя доля
І свій шлях широкий,
Той мурує, той руйнує,
Той неситим оком
За край світа зазирає,
Чи нема країни,
Щоб загарбать і з собою
Взять у домовину.
Т. Г. Шевченко

Наглядаю за Lilit, щоб вона не користувалась суто нашими термінами коли висловлює свою думку.

btriGr0_M5M.jpg

Наглядаю за Lilit, щоб вона не користувалась суто нашими термінами коли висловлює свою думку.

Тебе, кацапа, треба пиздити ногами в їбло..... почитай (як що вміеш):
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

пиздуйте в ваше море та хутчіше, бо я дрючком переєбу єбальник щє й дядька позову і ми з ним разом таких піздюлєй вам понакладаєм, шо Данія здригнеться.

Тільки спочатку посадити у мішок
А пиздити тре ломом.

россия (страна-террорист) не знает, что делать с избытком мяса.

"россия (страна-террорист) за период с января по апрель 2016 года на 13,5 % увеличила объемы производства мяса, до 792 000 тонн, по сравнению с тем же периодом в прошлом году,».

Количество мяса больше не стало!МЯСО СТАЛО ТЯЖЕЛЕЕ!!!:DСмотри,чем вас кормят

Побед нет, но...
R6qXpkA4_Qc.webp

У нас в россии все настолько плохо, что мы не можем накормить даже детей - вице-премьер РФ
1464817512_dvorkovich1.jpg

Назад
Зверху Знизу