Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

ебать! ищу давно бабу которая согласится на МЖМ

Т.е., я так понимаю, друг, с которым ты планируешь повторить опыт Панина в компании этой "бабы" (бля, русский мир прямо лезет со всех щелей), у тебя уже есть...

Мабуть тобі треба більш книжок читати. Бо ти зовсім вже нахитнувся.
А ще треба тобі школу закінчити, а потім вже тут вісловлювати свої дитячі думки.
Хай тобі грець.
Особливо мені сподобалося як ті "не" окремо пишешь.:D

Гальмівний чувак т850.

Слухай, може в тебе пухлина головного мозку, тому ти такий?
Ну й що ти мені там червоним намагаешся довести?
Усе с тобой зрозуміло чуваче.:D
Ти не знаеш мови як и ті кто тут намагаєтся на ній спілкуватися.:D

Dinalt дивне ти створіння тобі вже не один раз казали йти на чоловічий статевий орган і ще, зміни перекладач він як і твій розум вузький та не досконалий.

динальт, смотри, мужик рубит правду-матку, настоящий русский мужик, точно как ты:

русскомирность аж зашкаливает

Нахитнувся-це до речі типа, как на кацапском навернулся.
Ну типа ты с ума сошёл.
Не мучайся-пиши уже на своём родно кацапском языке и перестань строить из себя патриота.
Потому как ты псевдопатриот.

Dinalt дивне ти створіння тобі вже не один раз казали йти на чоловічий статевий орган і ще, зміни перекладач він як і твій розум вузький та не досконалий.

Как я туда пойду когда там тобой занято?:D

я за русский мир потому что там больше платят
в украине заработков на оплату коммуналки и аренду квартиры не хватает а не то что бы жить радоватся и быть счастливым патриотом
и если государство хочет что бы я был патриотом оно должно сделать в мегаполисах стандартные зарплаты в эквиваленте 40000-50000 рублей,какими они и являются в мегаполисах русского мира.

Не поленись поднять статистику.
В любой, даже самой бедной стране ЕС платят больше, чем в любой, даже самой благополучной стране ТС.
В Румынии - больше, чем в Беларуси
В Болгарии - больше, чем в Казахстане
Даже сравнение Косово с Абхазией явно не в пользу вторых.

Нахитнувся, до речі, не використовується в таких словосполученнях, від слова взагалі, та й слова такого в словнику нема, - це сленг.
Ти не здатен навіть вистроїти логічне речення українською, то ж йди куди тебе вже посилали не раз - така твоя доля сумна.

Нахитнувся, до речі, не використовується в таких словосполученнях, від слова взагалі, та й слова такого в словнику нема, - це сленг.
Ти не здатний навіть вистроїти логічне речення українською, то ж іди куди тебе вже посилали не раз - така твоя доля сумна.
Да-да. Конечно. "Не кфалификованый" ты наш.:D

3dbjjc.webp

hjcc4d.webp

fc6hgj.webp

Назад
Зверху Знизу