Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

С таких публичных базаров с такими понтами откатываться назад сложнее.
тут питання "відкочуватися для кого"? для внутрішнього стада? та вони радітимуть за півроку будь якому завершенню, а борзих та балакучіх "патріотів" швидко відправлять у небуття.
Поэтому вывод здесь один - переговоры ему не нужны.
так, це очевидно. він ще не настільки ослаблений, аби про них благати. просто оголосив свої забаганки (нічого нового насправді) і чекатиме січня 2025 та трампа, сподіваючись, що "чорні лебеді" пролетять боком.

Останнє редагування:
це очевидний гопнічеський пассаж Заходу (за Європу та теракти я дуже переймаюся): от "бачите, я за мир, я реальні варіанти пропоную, давайте тисните на Україну та десь посередені і домовимося, а як війна триватиме - то винні саме ви, я в останнє-преостаннє попереджаю".
щось мені здається, логічною відповіддю буде посилення ЗСУ бодай потужнішими засобами ураження, та якісь нові фінансові капості проти московії.
Головне що з кацапні збили спєсь і поступово привчають до поразки.

Головне що з кацапні збили спєсь і поступово привчають до поразки.
з іншого боку, протягом місяця у хуйла справи щось взагалі зіпсувалися: "наступ з півночі" скукожився, на червоні лінії всі публічно насрали та уражають й надалі НПЗ, локатори та шемякіно, а тут ще й нових санкцій підвезли (і очевидь, що валютні - дуже неприємні і болісні, хоча й очикувані). тому диктатор мав вийти та щось бодреньке прокрякати, аби свої ж на спину не плювали. тому, ті його "ініціативи" - пшик ні про що, без наслідків. з плюсів для нас - чергове нагадування світу про недоговороспроможність неадекватного та їбанутого диктатора.

Останнє редагування:
єто означає - всю Україну.
саме так. і що на це вказує? те що хуйло продовжує висморкуватися в український суверенітет (ніякого Зеленського у якості президента. а кого тоді? кого я скажу..., позаблоковість, демілітарізація та інші дефекації)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

та хоч би 99,9% людства загине (що фантастика), 0,1 відсотка для відновлення п жеопуляції і навіть цивілізації достатньо. я не вважаю, що взагалі буде обмін ядерними ударами. наприкінці 2022 боявся так. зараз - ні. а ваш підпис взагалі лунає позитивно!
Що до ядерних ударів читав недавно цікаву думку і, певно в цьому є рація. Йдеться про тактичну ядерку, звісно. Отже, застосування тактичної ядерної зброї мало сенс тоді, коли воювали дивізіями і гігантська кількість військ зосереджувалась в зоні бойових дій. Зараз, коли воюють малими групами, особливого сенсу в її застосуванні немає. Ну хіба що удар по мирних містах може мати наслідком велику кількість жертв. Для війська в полі - ні. Основним фактором ураження ядерного вибуху є ударна хвиля ( радіоактивне забруднення, звісно, велика неприємність, але не більше того). Отже - зона руйнувань в Хросімі (вибух за різними оцінками 13-20кТ) мала радіус 800 метрів, за межами цієї зони можна лишитись не ушкоджених. Скільки війська в полі знаходиться на такому просторі? В наш час не багато. Жертви і втрати, звісно будуть, але не критичні.

Що до ядерних ударів читав недавно цікаву думку і, певно в цьому є рація. Йдеться про тактичну ядерку, звісно. Отже, застосування тактичної ядерної зброї мало сенс тоді, коли воювали дивізіями і гігантська кількість військ зосереджувалась в зоні бойових дій. Зараз, коли воюють малими групами, особливого сенсу в її застосуванні немає. Ну хіба що удар по мирних містах може мати наслідком велику кількість жертв. Для війська в полі - ні. Основним фактором ураження ядерного вибуху є ударна хвиля ( радіоактивне забруднення, звісно, велика неприємність, але не більше того). Отже - зона руйнувань в Хросімі (вибух за різними оцінками 13-20кТ) мала радіус 800 метрів, за межами цієї зони можна лишитись не ушкоджених. Скільки війська в полі знаходиться на такому просторі? В наш час не багато. Жертви і втрати, звісно будуть, але не критичні.
а як тактичними зарядами по мостах через Дніпро?

️Два мальчика 14-15 лет и женщина 49 лет погибли в результате ДТП в Благовещенске Шесть человек, из них трое детей в тяжёлом и очень тяжёлом состоянии.

1718406084017.webp

Он уже поехал на фронт?

Назад
Зверху Знизу