Статус: Офлайн
Повідом.: 18868
Повідом.: 18868
Re: Шо там у кацапов?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Короче, тут в кои то веки согласен с Владимиром.
Для содержания, поддержания и обновления ЯО у нас (Украины) не было денег. Это факт. Как не было денег и на армию. Которая после развала была чуть ли не миллион(по памяти, может и чуть больше). Я всю эту херню армейскую видел сам: отец закончил службу полковником в штабе ВВС , а мама работала и служила до 2006 года. Так что все эти любопытные истории видел/слышал изнутри.
Він пильно стежив за одним - дебільною і абсолютно нікчемною концепцією, на яку американці тоді молилися як на бога - "нерозповсюдження ядерної зброї". Тобто вони вважали що чим менше країн володіють ЯЗ тим безпечніше для США, і не помітили як вся ЯЗ сконцентрувалося в руках божевільних кацапських нацистів, які тепер відкрито погрожують нею США. "А як так сталося? Ми ж хотіли як краще!"дядя Сем, який тільки що переміг совок у холодній війні і пильно стежив за процесом розпаду.
.
Він пильно стежив за одним - дебільною і абсолютно нікчемною концепцією, на яку американці тоді молилися як на бога - "нерозповсюдження ядерної зброї". Тобто вони вважали що чим менше країн володіють ЯЗ тим безпечніше для США, і не помітили як вся ЯЗ сконцентрувалося в руках божевільних кацапських нацистів, які тепер відкрито погрожують нею США. "А як так сталося? Ми ж хотіли як краще!"
19-я ракетная дивизия (Раково, Хмельницкая область);
37-я гвардейская ракетная дивизия (Луцк, Волынская область);
43-я гвардейская ракетная дивизия (г. Ромны, Сумская область);
46-я ракетная дивизия (Первомайск, Николаевская область);
50-я ракетная дивизия (Белокоровичи, Житомирская область).
Це напевно знов про "Кравчук віддав ядерну зброю"?
Хіба так важко ситуацію змоделювати якби не віддав? .
- його теж не було би взагалі.Наприклад Ромни і Білокоровичі взагалі в пішій доступності для цих угрьобків що добралися до Гостомеля. Навіть бомбити не треба було.
Мені не важко - тоді не було би ніякого поглинання Білорусі кацапами, не було би ніякої окупації Криму, ніякої війни на Донбасі, і оте все інше - його теж не було би взагалі.
Тому що не було би. Вивчай Індо-Пакістанські відносини.Так чому не було б, не можу зрозуміти?
Якщо цю ядерну зброю 1)так просто знешкодити або навіть захопити 2)ніхто би не пустив її в хід.
Тому що не було би.
Він пильно стежив за одним - дебільною і абсолютно нікчемною концепцією, на яку американці тоді молилися як на бога - "нерозповсюдження ядерної зброї". Тобто вони вважали що чим менше країн володіють ЯЗ тим безпечніше для США, і не помітили як вся ЯЗ сконцентрувалося в руках божевільних кацапських нацистів, які тепер відкрито погрожують нею США. "А як так сталося? Ми ж хотіли як краще!"
Я вам тут свежачка притащил, не расслабляйтесь...
![]()
Дык я ж беспокоюсь о гормональном благополучии форумчан в тяжелое время.
и эта вяликая держава не может такую простую хрень сделать как подшипник ? . о чем тогда с ними можно гутарить про космос ?Крупнейший вагоностроительный завод россии продлил остановку до конца июня.
и эта вяликая держава не может такую простую хрень сделать как подшипник ? . о чем тогда с ними можно гутарить про космос ?
Я вам тут свежачка притащил, не расслабляйтесь...
![]()
ага . и про это я тоже читал .Они даже гвозди не умеют делать!![]()