- 🟢 12:31 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
скоро будєт. Чуть позжє, потому что сначала пєчь.А у вас есть7
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
скоро будєт. Чуть позжє, потому что сначала пєчь.А у вас есть7
Ні-ні, опасноне пісяйте протів ветра 14 м\с
Он уже ушел7
скоро будєт. Чуть позжє, потому что сначала пєчь.
Нужно слямзить дамский шелковiй платочек. И привязать стрелку бантиком! В память об Айседоре Дункан(б).Ві вєдь нє так давно пєрєводілі стрєлкі на 8 часов впєрьод... Тєпєрь Вам нужно просто удєржівать іх 7 часов для того чтобі вєрнуться к лєтнєму врємєні1
і ні пріходіл1Он уже ушел7
Еслі очень пріспічіт, то куда діватсяа жєнщині могут пісять в пісюарі7
Хочу на тёплую пєч.скоро будєт. Чуть позжє, потому что сначала пєчь.
Представляете, лежите Вi на печи, а оттудава снизу вiплiвают пирогiХочу на тёплую пєч.
Представляете, лежите Вi на печи, а оттудава снизу вiплiвают пирогi![]()
моя єщьо нєдостроєнаХочу на тёплую пєч.
Прідставіла, домашніе вкуснячіе, нямочніеПредставляете, лежите Вi на печи, а оттудава снизу вiплiвают пирогi![]()
ага ето такой калейдоскопЪ - каждiй момент изестен заранее, но их последовательность перепутана, для наде;ностив Сінєм морє, в мокрой пєнє...
Прідставіла, домашніе вкуснячіе, нямочніе![]()
а жєнщині могут пісять в пісюарі7
Цє такє, діло нажівное, біло бі жіланіе, время та гроші.моя єщьо нєдостроєна
Пірогі какіе-то нєправільніеи вот ета армада пирогов бесшумно подлетает к Вам, зависает как стая очень толстiх колибри и спрашивает хором:
с грiбамiПірогі какіе-то нєправільніе![]()
Представляете, лежите Вi на печи, а оттудава снизу вiплiвают пирогi![]()
с грiбамi![]()
Вi не любите пенициллин7Блин, фу!![]()
С грібамі ілі с гробамис грiбамi![]()
С грібамі ілі с гробами![]()
Вi не любите пенициллин7
Єто міняіт дело, прінімаю назад пірожкі с грібамі і не говорящіх1обiкновенно пирожки с гробамi вплiвают в печь
Да, я тожі спать хочу, пойду спать.идут соні
Єто міняіт дело, прінімаю назад пірожкі с грібамі і не говорящіх1
Да, я тожі спать хочу, пойду спать.
Спiкiйнiй нiчi!Да, я тожі спать хочу, пойду спать.
Вам нравятся женщині, которіе писают в писуар?Если вдруг Вам приснится, могут ли жєнщині пісять в пісюарі, дайте знать, пожалуйста.