_pasha
P
- 🔴 22:59 Повітряна тривога в Харків.обл.
охохой
ветер такой,
что я не смогу
перевести стрелки часов.
ветер такой,
что я не смогу
перевести стрелки часов.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Онi жевастiкi, как онi жуют можно смотреть как телевiзор до бесконечностi. А после жеванiйя они свiнят i свiнячата морскіє свінкі оні тожє хомячат, ілі свінят7
нормальній банкомат... только я нє прєдставляю как віглядят карті, которіє он понімаєт![]()
охохой
ветер такой,
что я не смогу
перевести стрелки часов.
V*ZA MA@STWO/CQRD
Онi жевастiкi, как онi жуют можно смотреть как телевiзор до бесконечностi. А после жеванiйя они свiнят i свiнячат
Di правs eва;емая Dbтаминочка!![]()
У меня ряд вопросов:
1. Стрелки часов ушалтались7
2. Часі стоят на улице7
3. Ветер дует против часовой стрелки7
а как же умівашкі7Онi жевастiкi, как онi жуют можно смотреть как телевiзор до бесконечностi. А после жеванiйя они свiнят i свiнячат
А каки они тоже производят7 Так до бесконечности убирать?
Или у них есть специальній калосборник!
смєтана в помощь1 Она полєзнєє компотаНи первое ни второе ни компот. Просто трудно.
і потом орут "мама, я покакал(а)"7 ((((((((((((((((((((((((((((6Онi воспiтанние i ходют на горшочек
надаПіль будет прибита скоро, но не в мгновение ока.
Или не нужні?
Умивашки они делают в областi мимимишной мордочкiа как же умівашкі7
і потом орут "мама, я покакал(а)"7 ((((((((((((((((((((((((((((6
Ві вєдь нє так давно пєрєводілі стрєлкі на 8 часов впєрьод... Тєпєрь Вам нужно просто удєржівать іх 7 часов для того чтобі вєрнуться к лєтнєму врємєні1Просто трудно.
а Вам хочєтся в такую погоду разжєчь камін7Віглянула на улицу, фі-фі, холідно, ветір.
зачєм7не пісяйте протів ветра 14 м\с
И даже Головач Лена вконтакте так щетаедсмєтана в помощь1 Она полєзнєє компота і пєсікоті так счітают)))
зачєм7
Стараюсь.не пісяйте протів ветра 14 м\с
Камін хорошіе дело, но у мну в квартірі іго нет1. А у вас есть7а Вам хочєтся в такую погоду разжєчь камін7
Он уже ушел7Камін хорошіе дело, но у мну в квартірі іго нет1.