Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ICQ Умер?

🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
  • 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
О, згадали давні часи :)
Я колись теж аською користувався. А тепер і номер забув.
На мою думку, причинами популярності аськи було:
1. відсутність альтернатив (я не про різноманіття клієнтських програм, їх багатенько було, а взагалі про сервіс), які були б такі ж "розкручені" в народі
2. наявність сякої/такої анонімності, бо не було прив'язки до номера телефону чи чогось подібного
3. можливість пошуку людей по заповнених ними анкетах (місто, стать, інтереси тощо)

Ну а на сьогодні аська вже давно мертва. Вона вмерла тоді, коли її купили москалі та почали там "наводити порядки", зокрема, прив'язку до номера телефону.

А взагалі я сумую по тим часам, коли інтернет не був такий розповсюджений, коли користування комп'ютером та інтернетом вимагало наявності певних технічних знань та, відповідно, наявності хоч якогось інтелекту. Це відсіювало більшість ідіотів, і через це інформація в інтернеті була цікавіша, а спілкування більш душевним.

Стосовно "застарілості" Вайбера: а скажіть мені, чим він гірший за Телеграм? Індивідуальні чати є, групові чати є, "канали", тобто, масові розсилки є, пересилання файлів є, пересилання картинок (як картинок) теж є, пересилання відео, аудіо теж є, голосові дзвінки є, відеодзвінки є. Чого там немає? Мабуть, такого хазяїна, щоби був якось пов'язаний з московщиною та її спецслужбами. Ось цього справді нема.

• 🟡 00:47 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
2. наявність сякої/такої анонімності, бо не було прив'язки до номера телефону чи чогось подібного
Коли аська заявилась і була на піку тоді ще не було мобільних телефонів у більшості людей…

Анонімності навпаки не було.
Люди бачили твій айпі. Знаю людину, котра мені розповідала що їй менти показували розпечатку її розмов в ICQ.

По поводу телефона… Помилка була навпаки в тому що його там не було. Вайбер, Вацап, Телеграм - навпаки додають телефон, щоб люди могли находити один одного…

Як я памʼятаю
Спочатку все ок. Я про icq98, icq99… 2003.
Є проблеми, тіпа спам, єксплоіти, но то таке…

ICQ зміняють дизайн, додають рекламу. Народ блює. Заявляється QIP2005.
Він як стара добра Аська! Народ радіє.

Но тут заявляються мобільні телефони і компанія не випускає ніяких додатків! Продовж багато багато років.

Щоб встановити щось ліве на телефон треба було танцювати з бубном, відкривати якійсь порти, айпі, сокси…
При цьому файли не ходять як треба, діалоги не синхронізується…

Замість додатків компанія боріться з QIP, Miranda, і що там ще було.

2007 рік, в мене заявляється перший iPhone4. Ніякого додатку у ICQ для iOS нема.
Народ шукає альтернативу. Skype!
Є додаток + краще юзабіліті + є дзвінки з відео + синхронізація між телефоном та ПК, є навіть можливість дзвонити на мобільні телефони закордон, купити собі номер Skype.

Заявляються Viber, WhatsApp. Народу подобається! Можна легко усім контактам відсилати фото та «смс безкоштовно»

Компнанія нічого не робить а тупо продає все руським.

Ті нічого не роблять крім як читають логі, і випускають якийсь страшний дизайн під Windows.

ICQ это вконтакнтное, они ее в июне похоронят.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

был у меня Siemens M65
ставил ICQ
сборку делал сам, даже со смайликами
набирал на клаве вслепую - стер значки на клавишах почти в ноль
номер аськи помню наизусть
аналогично

Аминь!
irc chat вспоминать будем?

был у меня Siemens M65
ставил ICQ
На сименсклубе были и аська и игры и различные эмуляторы, только не явовские, а в виде эльфов.
Стосовно "застарілості" Вайбера: а скажіть мені, чим він гірший за Телеграм?
Для вайбера надо очень хороший инет, без него он начинает заикаться и звенеть, ватсап в этом плане намного лучше.

На сименсклубе были и аська и игры и различные эмуляторы, только не явовские, а в виде эльфов.

Для вайбера надо очень хороший инет, без него он начинает заикаться и звенеть, ватсап в этом плане намного лучше.у меня
у меня біл файл в форматє .jar. сейчас их не встречаю

jar это ява, а на сименсах, после определённых манипуляций, можно было .elf файлы запускать и они работали пошустрее явы.
а какой там компилятор/интерпретатор біл в то время?

Не помню.
а какой там компилятор/интерпретатор біл в то время?
Сейчас и не вспомню как это работало, помню что надо было установить эльфлоадер и с помощью него уже запускались эльфы.
И из-за того что эти приложения запускались напрямую, им была доступна вся оператива и они могли работать в фоне.
Ещё помню, что в сименсах можно было относительно легко перерисовать всю менюху, у меня сх75 был с пуском как у виндовс ХР.
Многие тогда удивлялись этому, а я рассказывал, что я на телефон винду поставил.

Не помню.

Сейчас и не вспомню как это работало, помню что надо было установить эльфлоадер и с помощью него уже запускались эльфы.
И из-за того что эти приложения запускались напрямую, им была доступна вся оператива и они могли работать в фоне.
Ещё помню, что в сименсах можно было относительно легко перерисовать всю менюху, у меня сх75 был с пуском как у виндовс ХР.
Многие тогда удивлялись этому, а я рассказывал, что я на телефон винду поставил.
чорд а я напрямую запускал jar файл и все работало

vc.com

Назад
Зверху Знизу