Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

ICQ Умер?

🔴 18:33 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 18:33 Повітряна тривога в Харків.обл.
На этом сайте все одноклассники сидят, а у меня не грузится.
Не такая ты старая vc.com это не сайт, это Volkov Commander для запуска по началу и долгое время был только один файл нужен vc.com. сейчас файлы в основном exe ну и там всякие новые расширений которых не видишь. А com файлов уже наверное и нет в системе глубоко может есть и то не факт, com отличается от exe тем тем что не имеет заголовка portable executable а сразу идет машинный код.

Вмерла коли Мірабіліс продалась мейл хрю...

Вмерла коли Мірабіліс продалась мейл хрю...
Вони продали ICQ у 2010 році.
У 2010 році вийшов уже iPhone 4 та Samsung Galaxy S.
Тоді ще були мільйони користувачів.
Що їм заважало найняти програмістів та написати програму під Android та iOS?
Якби вони тоді це зробили, вони були б на рівні Телеграм, Вайбер, Вацап...

Вони продали ICQ у 2010 році.
У 2010 році вийшов уже iPhone 4 та Samsung Galaxy S.
Тоді ще були мільйони користувачів.
Якби вони тоді це зробили, вони були б на рівні Телеграм, Вайбер, Вацап...
У мене інша причина так казати. Коли мейлхрю змініла девелоперскую команду, вони звільнили двох моїх знайомих які допомагали мені повертати мої короткі номери. які регулярно пробували угнати.

У мене інша причина так казати. Коли мейлхрю змініла девелоперскую команду, вони звільнили двох моїх знайомих які допомагали мені повертати мої короткі номери. які регулярно пробували угнати.
Красиві uin-и були проблемою та помилкою. Усі хотіли їх дістати та зламували. Треба було перейти з них на літерний username або email і не відображати uin явно.

А com файлов уже наверное и нет в системе глубоко может есть и то не факт, com отличается от exe тем тем что не имеет заголовка portable executable а сразу идет машинный код.
В 64-разрядных версиях Windows исполнимых .com файлов быть не может, так как там в операционной системе отсутствует какая-либо эмуляция MS-DOS. В сторонних продуктах а-ля DosBox - пожалуйста, но это совершенно отдельная изолированная среда исполнения (по сути, виртуальная машина).

Так найняли й написали. Принаймні, є згадки про Android клієнта, які датуються як раз 2010м роком:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

По iOS версії, є згадки принаймні у 2012 році, але оскільки ці згадки про оновлення, то, ймовірно, перші версії було опубліковано навіть раніше:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

В 64-разрядных версиях Windows исполнимых .com файлов быть не может, так как там в операционной системе отсутствует какая-либо эмуляция MS-DOS. В сторонних продуктах а-ля DosBox - пожалуйста, но это совершенно отдельная изолированная среда исполнения (по сути, виртуальная машина).
Ну раз уж разбираться то у меня в 11 винде последней версии есть 4 com файла в папке С:\Windows\System32 и в частости format.com вполне себе запустился, но еть нюанс єто не совсем сом файл у него есть заголовок РЕ, так что.

Назад
Зверху Знизу