Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гуляйте в парке Шевченко осторожно, у охранников бешенство!

• Автор теми Автор теми Igor_Kuznechik
  • Дата створення Дата створення
Та да было дело.
Потом сучка грамотная возле разбитой машины своей на перекрестке напротив Хаты Ламината о беззаконностях речи толкала перед кучкой пенсов совков, а рядом отакое же *** с разбитой головой уши руками держало.
Я еще тогда подумал може зря их не убили.Та не, помогло, урок усвоен нормально, стали сознательными гражданами Украины.:україна:
****юля иногда лучше любого нейролептика помогает.
Ты так это живопишешь, словно самолично кого-то там ****ил, на Плехановской.

вот, собственно.. к чему и призываю, граждане! фильтруйте базар.))
Там за нефильтрованный базар, чуваку нос сломали..Тут же нетрадициональнокрашенный глебс среагировал на слово и решил, что я из их голубой гвардии отношусь..Вот так одно слово решает!)) Не дождетесь, *****ы!))
А, так ты светоч тут у нас? Я-то думаю-гадаю, ****улся ты на отличненько, или с твоего аккаунта просто семпай с гамовым пишут. Как Шарик с Матроскиным.
Мне чисто интересно, как получилось, что рвавший рубаху волонтер, впрягается за младооплотовца.

Я не розподіляю громадян на страти. Вони існують незалежно від мене. Наділяти їх якимось принизливими або піднесеними статусами - ні і ні. Не я.

Ще раз:
Я персонально ніяк не розподіляю громадян за їх перевагами ні за гендером, за релігією і так далі - виключно окрім ******ів. ОПЗЖ і таке інше. Ви розумієте.
Ну отож.

Почитал злостные посты, которые оправдывают действия охранника и создалось впечатление что их пишут люди отставшие от жизни. Люди, которые никогда не были в нормальных цивилизованных странах, которые привыкли жить в своем совковом мирке, с табличками "По газонам не ходить".
Любой адекватный человек побывавший летом в Европе может наблюдать как люди отдыхают в парках на зеленых газонах, ходят по парапетам фонтанов и даже мочат в них ноги. И не для кого это не является нарушением правил поведения.
Кто нибудь видел в Эмиратах табличку "По газонам не ходить"? И не увидите.

Подививсь оті відео.
У Парижі не помітив порушників, бо там зафільмована рекріація спеціально відведена для занурювання відпочиваючих у воду. Бруд та витоптані газони теж помітив.

Відео з Берліну викликало огиду, сидять та миють ноги у классичному фонтані для такої гігенічної процедури не передбаченому. То обридливо та не гігенічно. Але в Берліні то мабуть дозволено розповсюджувати лепру, нігтевий грибок та інші "подарунки" іншим людям, які теж не гидують мити ноги у томуж фонтані.

Я розумію що спекотно. Але передайте у Берлін та Париж, що у цивілізованих країнах це питання вирішується у більш цивілізований засіб - встановлюються спеціальні охолоджуючи рамки, як у Харкові, наприклад. Це гігенічно, культурно і сучасно.

Мене вражає бидлота, яка страждає комплексом унтерменшості та прихиляє свій недолугий менталітет перед "Західом". Тоє притаманно людям страждаючим особистностим комплексом меншовартості. Поміркуйте над своїм світоглядом, хоча як кажуть Мангубі та Варданян це невиліковно.

Подививсь оті відео.

У Парижі не помітив порушників, бо там зафільмована рекріація спеціально відведена для занурювання відпочиваючих у воду. Бруд та витоптані газони теж помітив.

Відео з Берліну викликало огиду, сидять та миють ноги у классичному фонтані для такої гігенічної процедури не передбаченому. То обридливо та не гігенічно. Але в Берліні то мабуть дозволено розповсюджувати лепру, нігтевий грибок та інші "подарунки" іншим людям, які теж не гидують мити ноги у томуж фонтані.

Я розумію що спекотно. Але передайте у Берлін та Париж, що у цивілізованих країнах це питання вирішується у більш цивілізований засіб - встановлюються спеціальні охолоджуючи рамки, як у Харкові, наприклад. Це гігенічно, культурно і сучасно.

Мене вражає бидлота, яка страждає комплексом унтерменшості та прихиляє свій недолугий менталітет перед "Західом". Тоє притаманно людям страждаючим особистностим комплексом меншовартості. Поміркуйте над своїм світоглядом, хоча як кажуть Мангубі та Варданян це невиліковно.
***** ты *****:іржач: хоть бы не палился так. Хотя **** с тебя взять, с тупого охранника:іржач: иди парапет охраняй, убогое.

Почитал злостные посты, которые оправдывают действия охранника и создалось впечатление что их пишут люди отставшие от жизни. Люди, которые никогда не были в нормальных цивилизованных странах, которые привыкли жить в своем совковом мирке, с табличками "По газонам не ходить".
Любой адекватный человек побывавший летом в Европе может наблюдать как люди отдыхают в парках на зеленых газонах, ходят по парапетам фонтанов и даже мочат в них ноги. И не для кого это не является нарушением правил поведения.
Кто нибудь видел в Эмиратах табличку "По газонам не ходить"? И не увидите.

Та это друзья и сами эти черти и пишут. Ты серьезно думаешь, что нормальный человек будет оправдывать дырявое оплотовское ***?

боб27 это же ты, признайся.
40480b582a102dbbf51d8b78adf27779.jpg

Кто нибудь видел в Эмиратах табличку "По газонам не ходить"?
Не тупи, ****ы ему вломили не за то что он по газонам ходил.
Ты подойди, допустим, в наитолерантнейшей Швеции к арабу охраннику(а там все охранники арабы) и расскажи про маму охранника, аллаха(про АТО и днр можешь не рассказывать как тут, ён ферштейн нихт) или в Эмиратах.
А потом выложи тут видос, вот тогда сразу поверю.

• Це лайк!
Реакції: Econ
Опа, частная охрана парка имеет свои законы, которые надо выполнять?! Надеюсь пруфы будут?
По факту, они даже его заводить в то здание не имели право, если он сам лично не согласился.

Якщо увійшли у тему, то спроможіться хочаб її перечитати. У темі наводились нормативні акти та закони України, якими врегульовано, що підприємтсва, установи, фірми, організації мають право встановлювати свої правила, які мають виконуватися усіма громадянами України.

Пруфи наводилися - шукайте у темі.

Стосовно "они даже его заводить в то здание не имели право, если он сам лично не согласился." Ви помиляєтесь. Тожбо незнання ст.259 адмінкодексу становить у небезпеку особисто Ваш ніс.

"Стаття 259. Доставляння порушника

З метою складення протоколу про адміністративне правопорушення.... порушника може бути доставлено до штабу громадського формування з охорони громадського порядку .... ****** громадського формування з охорони громадського порядку"

До заходів адміністративного припинення законодаство України відносє заходи фізичного впливу (зокрема, види єдиноборств), спеціальні засоби (зокрема, газові балончики, кийки, наручники тощо), травматичну зброю.

Тож або вчи закони, або ризикуй своїм носом пізнати все на практиці. Бачив, що охонним хвірмам видають кийки та травматичну зброю - то не дарма. Бо бидлоти, яка ганяє лебедів у парках, миє ноги у фонтанах, та викопує квіти ще трапляється.

Але фото бороданя з розквашеним носом крупним планом зменьшить кількість такої бидлоти.

нормальный человек будет оправдывать дырявое оплотовское ***?
Тутой обговорюють не людей, алеж конкретні їх дії. Переходити на особистості - то коли аргументів вже немає.

Зізнайся - то твоя жінка викопувала квіти у парку Шевченко? Я не обговорюю її особистість, я обговорюю її дії.

А біля чоловічого туалету на Леваді то ти фальшованим депутатським посвідченням розмахував та отримав від АТОвця ****и бо копів посилав на юх?

28a0fc04666981e72c5.webp

Так, це я. Знімок зроблено коли я дзвоню у райвідділок з приводу крадіжки квітів твоєю дружиною у парку Шевченко. :D

Як там твоя торгівля квітами на Центральному ринку? Я тебе там бачив у "квіткових" рядах. :кручусь:

***** ты *****:іржач: хоть бы не палился так. Хотя **** с тебя взять, с тупого охранника:іржач: иди парапет охраняй, убогое.

Примітна риторика у захисників бороданя мат-перемат. Бидлота захищає своє "право" плюндруваи наше місто, таке гарне і красиве.

41ea4c0676e4169f8e9402e.webp
Ни в коем случае.
Но Боб - апологет сильной руки с охуенным страпоном. И чем дольше в Украине будет бардак, тем больше будет желающих его прекратить. Ценой свободы - своей и окружающих.
Да, Европа в чём-то более свободна. Но в чём-то - менее. Мой друг в Германии из своего бюджета откладывает - на штрафы за нарушение ПДД, при том, что не любитель нарушать. Но, бывает - случайно там-сям... а оплатить придётся.
Каждая страна приходит к какому-то оптимальному для себя соотношению свободы и несвободы.

Да, охранник - *****. Но не в нём проблема, а в том, что такое ***** ходит по самому крутому парку Харькова в форме. И вполне вероятно избежит сурового наказания за беспредел.
Но, к слову.
Учитывая, что охранники - частная контора, стало быть, их ведь бить можно, а? :) ****ить сук, чтобы боялись по одному ходить. Чтобы озирались постоянно.
А лучше - чтобы вообще не ходили. Я бы предпочёл полицию. Где все эти бравые улыбчивые ребята на приусах.

Примітна риторика у захисників бороданя мат-перемат. Бидлота захищає своє "право" плюндруваи наше місто, таке гарне і красиве.
Ні. Ми захищаємо своє право на законність.
Чи є закони, що не дозволяють ходити по парапету? Може, й є. Мабуть, є закони, що не дозволяють писати крейдою погані слова на стінах. Ну то порушників треба притягувати до відповідальності - за законом. Й робити це повинні ті, хто знає закони.
А не кремезні чолов"яги типа люберів, яких будуть просто боятись.

А, так ты светоч тут у нас? Я-то думаю-гадаю, ****улся ты на отличненько, или с твоего аккаунта просто семпай с гамовым пишут. Как Шарик с Матроскиным.
Мне чисто интересно, как получилось, что рвавший рубаху волонтер, впрягается за младооплотовца.

1. Та ненадодумать гадать..Тебе тоже можно ***рить на красный и совать пальцы в розетку. Раз уж фильтр для базара для тебя неприемлем.
2. Ху из ит Гамов?емпея помню.
3.С ***ли охранник резко стал оплотовцем?Только потому, что втащил полупокеру или есть подтвержденная инфа?
4. Ну и классика..ты тоже любитель исполнять, а потом гундосить: ПО какому, собственно,праву?! Куда вы меня тащите, *****асы?!

охранники - частная контора
Прирівнені до осіб, що охороняють громадський порядок. Тож відповідальність як за напад на копа. А напад був,бо подано зустрічний позов про вибитий бороданем в охранника зуб.

Може просто не стриманий чолов'яга обтяжений ПТС та неправомірною та зухвалою поведінкою правопорушника якому порушник вломив першим?

А той бородань, шо кладе ноги там не прийнято - хто по Вашому? Ось дівчина бороданя Марина на камеру сголосилася з тим, що її хлопець поводився протиправно, порушував громадський порядок.

Назад
Зверху Знизу