Статус: Офлайн
Повідом.: 21
Повідом.: 21
тогда извольте точнее высказываться. Ибо из вашего поста понятно что билеты в Венгрию стоят 700-1000.
Если они не стоят 700-1000, то кому платятся эти деньги?
Причому тут білети?
Паспорт корінного угорця с-ки вартує!
Який Ви отримуєте в Угорщині!
вся эта тема пахнет кидаловым.где гарантии?и сразу дам ответ,их нет.вы даете деньги чтобы вам сделали левые документы,человек пропадает.и вы идете в милиции с заявлением о мошеничестве?описывая то что вы хотели сделать незаконным путем гражданство Венгрии?не смешите.
Да.
Тільки один варіант - робити через знайомих - паспорт видає Угорщина, - він не лєвивй!!!
ще хочу дещо розясеити - особливо обдпреним, - я не роблю цього паспорта, я просто сказав його реальну вартість - тому, що к-ка знайомих робило для себе!
А Віші ціни 10000 - 15000 дол, я хз)))....логічно подумати потрібно , а краще взнати с-ки вартує виготовлення паспорта в Угорщині, та ви даже, за пакет документів на візу польську ціеи від наших на 2-4 множите.
І ще хочу повторитись, - даний паспорт в настоящий час нікому не потрібний, є заперечення - відповім зразу, - дешевше зробити фіктивний шлюб, особливо в Ващих випадках при 10 - 15 тис)
Останнє редагування: