Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Готуємося до блекаутів. Досвід та поради.

Там є витяжка. І повітря у квартирі все ж відрізнялося трохи, чи не так? Я в курсі ціого методу, проходили у 90х
ЗІ. Вікна не забув плотно закрити, щоб ні щілинки?
Так вот жеж. Квартира нє гєрмєтічна.
Я тут подивився тєпловиє пушкі на газу. Скока там на хату нада? Годину десь. І буде ташкєнт. Але ж і остине хата мабуть за годину.
Пушка коштує на зараз 2 штукі+-. Балон газа полтори десь. Балона на два тижні не вистачить. Отака матєматіка

З трирічного досвіду виживання у часто польових умовах млжу сказати, що за відсутності електрики-тільки піч-буржуйка. І відповідна екіпіровка. Тривале відключення газу та електроенергії для міста -це взимку однозначно катастрофа, сподіваюся, до ціого не дійде

відсутності електрики-тільки піч-буржуйка.
Она не нагріє кануру даже 20м не говоря про больше чи перегородки. Тоісь пока топиця - навроді тьопло, остила - через час холодно. А топити її цілий день чи ночь таке собі...

Так вот жеж. Квартира нє гєрмєтічна.
Я тут подивився тєпловиє пушкі на газу. Скока там на хату нада? Годину десь. І буде ташкєнт. Але ж і остине хата мабуть за годину.
Пушка коштує на зараз 2 штукі+-. Балон газа полтори десь. Балона на два тижні не вистачить. Отака матєматіка
Я в гаражі пробував ту пушку. Так от, кисень закінчується раніше, ніж стає тепло. І дуже вологість стрибає. Тож відмовився

Она не нагріє кануру даже 20м не говоря про больше чи перегородки. Тоісь пока топиця - навроді тьопло, остила - через час холодно. А топити її цілий день чи ночь таке собі...
Буржуйка в гаражі дає певний комфорт взимку. Тож на квартиру ні, в ось на кімнату має вистачити. Але куди і як трубу кидати -ось це питання. І треба засувку ставити, щоб потім тепло не вилітало в трубу

Поки що, як на мене - ось такий варіант:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу