Не... Это еще с времен клубных покатушек....Барижити готуєшся?![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не... Это еще с времен клубных покатушек....Барижити готуєшся?![]()
А я большой баллон, весы и переходник для заправки ;-)
Оптимальный вариант. Но аккуратно. Неустойчив. Падает.
5,12, 28, 50 л.... Это типовые. Выбирай - не хочу! ТОлько помните, что газа там 4, 10, 29 и 40 литров соответственно.50 л?)
Вебаста - наше все. Но надо 12 вольт и выхлоп лучше выводить на улицу.Ну, отакий он радник Жеміні ((
В мене камін (звичайний, не камінофен з останніх) - і це проблема - горить все нормально, поки димохід відкритий, тепло, затишно, так по-домашньому )). Потім вогонь гасне - закриваю димохід, щоб же не вистудити зал, а зранку по запахам - чаділка, доводиться провітрювати, ну і все тепло в туди ((
У мене не падає)Оптимальный вариант. Но аккуратно. Неустойчив. Падает.
Конечно! Девочкам эти проблемы не свойственны.У мене не падає)
Ну а шо ж заливать у примус "Смерть туриста"?Рідке паливо запасати?
Ну я мав на увазі приготування їжі))Примус не забезпечить обігрів кімнати.... Мало. Я прикинув, треба буде 2квт для комфорту на кімнату. Хоча б 1 квт, якщо "хоть якось"...
Сотрешься........
![]()
Честно, я не знал про такие девайсы, пока не посмотрел передачи по типу Дискавери или NG, как некоторые американцы, живущие на Аляске вдалеке от цивилизации используют газовые холодильники. Питание не от электричества , а от газа. Может кто в курсе, насколько это дорого или не особо в наших условиях? Рентабельно или нет?ИИ сказал, что есть от 10 тыс.гривен, я не видел.Задал ему задание, чтоб направил меня в магаз...короче,до сих пор ищет))
Але шансів підвищення комфорту буде більше.Реальність внесе свої невідворотні негативні наслідки на любі подібні приготування та розрахунки...Коли нестача чогось помножить на нуль усі зусилля...