Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Готуємося до блекаутів. Досвід та поради.

1760638813949.webp

5 л
Оптимальный вариант. Но аккуратно. Неустойчив. Падает.

Ну, отакий он радник Жеміні ((

В мене камін (звичайний, не камінофен з останніх) - і це проблема - горить все нормально, поки димохід відкритий, тепло, затишно, так по-домашньому )). Потім вогонь гасне - закриваю димохід, щоб же не вистудити зал, а зранку по запахам - чаділка, доводиться провітрювати, ну і все тепло в туди ((
Вебаста - наше все. Но надо 12 вольт и выхлоп лучше выводить на улицу.

369487425.webp

Вот такая. Имеет боковой рефлектор. По опыту - экономия газа раза в 2+....

Щодо обогріву. Якщо газ - є конвектори газові. Не потребують електрики.
Якщо газу не буде - то вже гірше. Рідке паливо запасати?

Примус не забезпечить обігрів кімнати.... Мало. Я прикинув, треба буде 2квт для комфорту на кімнату. Хоча б 1 квт, якщо "хоть якось"...

Щодо панелей сонячних. Моя панель сьогодні об 11 показала 0,07 А в режимі КЗ. При нормальному струмі 2А. Тож, на сонце взимку я би не сподівався. Тож генератор. А його годувати треба. Треба мати запас палива для гени.

Честно, я не знал про такие девайсы, пока не посмотрел передачи по типу Дискавери или NG, как некоторые американцы, живущие на Аляске вдалеке от цивилизации используют газовые холодильники. Питание не от электричества , а от газа. Может кто в курсе, насколько это дорого или не особо в наших условиях? Рентабельно или нет?ИИ сказал, что есть от 10 тыс.гривен, я не видел.Задал ему задание, чтоб направил меня в магаз...короче,до сих пор ищет))

Честно, я не знал про такие девайсы, пока не посмотрел передачи по типу Дискавери или NG, как некоторые американцы, живущие на Аляске вдалеке от цивилизации используют газовые холодильники. Питание не от электричества , а от газа. Может кто в курсе, насколько это дорого или не особо в наших условиях? Рентабельно или нет?ИИ сказал, что есть от 10 тыс.гривен, я не видел.Задал ему задание, чтоб направил меня в магаз...короче,до сих пор ищет))
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Шукайте інфу на сайтах автомандрівників.
Гідна річ.

Реальність внесе свої невідворотні негативні наслідки на любі подібні приготування та розрахунки...Коли нестача чогось помножить на нуль усі зусилля...

Реальність внесе свої невідворотні негативні наслідки на любі подібні приготування та розрахунки...Коли нестача чогось помножить на нуль усі зусилля...
Але шансів підвищення комфорту буде більше.

Назад
Зверху Знизу