Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Готовы ли вы полностью отказаться от русского языка и перейти на украинский?

• Автор теми Автор теми Велтон
  • Дата створення Дата створення

Готовы ли вы полностью отказаться от русского языка и перейти на украинский?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561
Ну так давай робити в Україні як Ататюрк.
Починаємо - скасувати всі національності, є тільки українці. Відповідно, ніяких мов нацменшин нема - всі повинні говорити українською, хто проти - того в расход як турецьких вірмен і турецьких курдів. І щоб ніхто не ****ів про фошистів карателів. Ататюрк надихає, короч. :D
Та 100 тисяч *** с роботи, бо падлюки.

Главное чтоб тебя с ХФ не выгнали.А то модерок будет тебе как Ллеха говорил.:D
3hhhfc.webp

А ваши деды случаем не в ОУН состояли? ...

співчували, совочокЪ, дуже співчували. Я трохи не розумію натяки homo sovieticus, які зрадили свій укоханий сере-сере свого часу, а зараз отакі широкі на його захист :незнаю::D

совєцький окупаційний режим завдав Україні стіки горя й страждань, що усі інші окупанти РАЗОМ є раклами з Москалівки у порівнянню з ним. Цю потвору треба було знищити вщент, але саме оті пєндосси, що ви їх клянете, не дали цього зробити - кілька разів!
Щодо ОУН - герої ОУН боролися проти совєцької окупації ще тоді, коли усі інші держави европи ся змірили з нею, та кінець-кінцем звитяжили твою срану саавєцкаю родіну (котру ти сам зрадив).

Вот и расскажите мине, и сколько человек из Харьковщины загынуло на Донбассе. Но для того, для того, чтобы понимать процесс, приведите мне количество погибших С ДВУХ СТОРОН. ...

ті істотки, що загинули з "вашєґа" боку, павлік-морозов, є посіпаками агресора ***ла тобто генетичним сміттям, як й совєцька риганина у Криму, й вони зробили найкраще, що змогли зі свого нікчемного життя - пішли служити Україні добривами на наших ланах. Та сама доля чекає й на тебе та іншу совєцьку риганину у Криму

Пілсудський будучи громадянином російської імперії вбивав російських чиновників і взагалі займався тероризмом. Але тобі ж від Пілсудського не бомбить :D
Як же так? Тобі шо, росіяни не люди? :D

та цього павліка-морозова "не бомбить" ані від організатора масового терору - Лєніна, ані від дрібного гангстера та продовжувача масового терору - Сталіна

*** я клал на *****а и суку из Тернополя
придёт время и на тебя покладёт *** Украинское государство. Введёт статус "****ажданин" и ты пойдёшь сдавать экзамены по истории Украины на мове. Не сдашь - будешь бомжом с официальным гос.статустом, как в прибалтике.

...Фашизм ....****** -...
Фашизм спас от комуняк такие государства как: Италия, Испания, Чили. ...

:):):D:іржач::yahoo:
Катоне, я ж тобі вже давав дружню пораду, не пнися "са свінним рилам да ф калашнай ряд", не вживай слів, значення котрих ти не до кінця розумієш. Фашизм був таким самим лівацьким соціялістичним рухом як комунізм, соціялізм, НС, більшовизм тощо, тіки що без потвори Маркса. Франко та Піночет були "хфашыстамі" лише у совєцькій пропаганді!

Если Ваши мозги выдержат прочитать это, Вы будете умнее:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
лінк не спрацьовує, але зі сторінки можна вже щось допетрити. Отаких "кандова-пасконних" московітів я питаю:

1. Хто захопив Крим та вдерся до Донеччини: Госдєп, Міравой Сіон, рептілоїди, чи ***ло?
2. Як отакі інфо типу "ґітлєр пра єфрєєв" одних "кандова-пасконних" співвідносити з закідонами інших "кандова-пасконних" про те, що Гітлер був сам євреєм, служив євреям, ***ло та Порошенко теж "яврєі", а Гройсман й взагалі - ***Ъ ? :незнаю:

Ото так, не вже непан, (панам нациков величать, нормальных людей унижать) не знае истории вызвольного руху? А как насчет того, что Бандера сидел в польских тюрьмах за убийства польских державных диячив? ...

но що бідотко, ти не тіки у історії "малєха нє таво", але ще й українську недостатнє розумієш? надати лінк до перекладача чи "нуєва на"?

****** - это государственник и настоящий патриот своей родины. Мусоллини, Франко, Пиночет и другие авторитарные лидеры, были государственники, но не были ******ами. Ни в Италии, ни в Испании, ни в Чили, не было при ******ах антисемитзма, это я к примеру сказал. А вот ****** - это уже совсем другое, тот же Бандера был классическим ******ом, потом что считал приоритетом нормальную жизнь только для одной нации в Украине, но по иронии доли, он обломился об немецкий ******, а у немецких ******ов в вопросе по Украине, взяли верх те, кто не считал украинцев, достойных незалежной державы.

ти є ******ом-ФАнтазером, бо плетеш казна-що без жодних доказів.

Що таке фашизм - сформулював дучей Муссоліній та його ідеольоги (можу надати посилання на нього). До "експорту" ані фашизм, ані НС їхніми творцями не призначалися. Тобто називати ******ами Франко чи Піночета може або бездонний невіглас, або совєцький/***лівський пропагандист. Аdesso, hai capito??

"Націзьм" є чистою вигадкою совєцької (пізніш - ліберально-лівацької) пропаганди, отому твої марення про п. Бандеру є тим же ж гівном, що й "хфашіст Піночет". Катон, ти ж "бракадєлЪ", за що тобі ***ло грошенятка платить? :незнаю:

Я готов отказаться то русского только в пользу английского. Let's do it brothers!!! Мы поменяли зависимость от москвы на зависимость от вашингтона. Почему язык должен быть исключением???

Назад
Зверху Знизу