Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

готовы 40 дней не грешить? С Масленицей вас всех! (завтра)

• Автор теми Автор теми Slavkora
  • Дата створення Дата створення
Я ж ей на сеновал с кузнецом/без кузнеца предлагал...
Так это... Место освободилось! Вэлком!

От жиш плять, отвела Судьба!..... Я ж ей на сеновал с кузнецом/без кузнеца предлагал.... И вовремя съехал с ярмарки. А то был бы щаз в виде этого.... Средней прожарки.... А ХФ изгалялси бы: шото Бэла сьодни какой-то жестковатый и без уголька....

Ой. Только поняла кто это. :іржач: Ну совсем я никого не запоминаю-сменил аву и ффсё-другой юзер. :D

Так это... Место освободилось! Вэлком!
На шашлычок-с? Спасибки. Я это.... пешком постою.....
Пысы не в тему. А консерву-то Новотемную очччень оперативно зашашлычили. А шо с аффтаром? Неужель грязным , без баньки, будет дальше фуйню пороть сепародрочерскую?

Ну совсем я никого не запоминаю-сменил аву и ффсё-другой юзер.
Не-не-не. Это не я. Ето мой двоюродный брат Василий, то есть Куна Бэл.

можно создать тему шашлычек на пикничек
Ой, какой аппетитный. :їжа: :їжа: Когда едем? ;)

А шо с аффтаром? Неужель грязным , без баньки, будет дальше фуйню пороть сепародрочерскую?
Это ты о ком о ТСе что ли? Да пусть пишет. Ну что вы все так жаловаться любите? Как дети в яслях, ей-Богу.

На шашлычок-с? Спасибки. Я это.... пешком постою.....
Ага. Тебе сколько лет? Какое телосложение?Какой маринад брать?

Ну что вы все так жаловаться любите? Как дети в яслях, ей-Богу.
Дык я ж не админу жалюсь. А несостоявшейся шашлычнице на сеновале. И не жалюсь, а спрашую о сувдьбе глыбоко взволновавшего меня персонажа, впервые применившего психологические новинки Ольгино по разводу широких и наивных форумных масс.

Дык я ж не админу жалюсь. А несостоявшейся шашлычнице на сеновале. И не жалюсь, а спрашую о сувдьбе глыбоко взволновавшего меня персонажа, впервые применившего психологические новинки Ольгино по разводу широких и наивных форумных масс.

Ты тему не переводи. Про маринад, маринад нужно решить! :іржач:

Ты тему не переводи. Про маринад, маринад нужно решить!
Возраст- 6 лет. Рост в холке- 55 см. Рост не в холке- ессно- 25 см. Окрас- красный дельют. Зубы свои, глаза жалостливые, как у Сильвестра Сталлоне. Шо еще? Обучен по системе " собака в городе". Приношу палку, ее же и кидаю. Несколько раз( зависит от степени опьянения). Команды фас, лежать( на диване),отдыхать. пить пиво, смотреть телевизор- знаю назубок. К ноге и рядом- не выучил и не тянет.

Зубы свои, глаза жалостливые, как у Сильвестра Сталлоне. Шо еще? Обучен по системе " собака в городе". Приношу палку, ее же и кидаю. Несколько раз( зависит от степени опьянения). Команды фас, лежать( на диване),отдыхать. пить пиво, смотреть телевизор- знаю назубок. К ноге и рядом- не выучил и не тянет.
Это всё-лишнее.

Хм. Значит белое вино не пойдёт. Жестковато будет... Ну шо, нужно уксус брать. :D

Так жёстко же с вином будет! Жёст-ко!
Зато эффективно, товарисч Ибрагим. Тэрпы. Бэз вина еще жестче, реальность накрывает и разрывает, с вином- оно помягшу и поприятну. Шо поделать, молдавские корни.

Відомий народ Хунза,шо не вживає мяса,в Піст тільки п*ють узвар.Зовсім не хворіють,живуть від 100 до 150 років,не старіють так,а сусіди,які вживають м'ясо-вдвічі менше.
Українці мали подібні показники до революції,докии дотримувалися Посту,скасованого сатаністами СССР.
Як зазначають лікарі,краща профілактика від раку після 35-не вживати мяса.Хто не їсть трупи-від раку не вмирає.Наочний приклад-Гошко.Їв м'ясо-вмер від раку.
Недотримання Посту виклика порушення обміну речовин,шо тягне раннє старіння, тромби , ожиріння,шо тягне сліпоту та інфаркти.
А.Челентано:Відмова від трупоїдства-це ударпо «холокосту» свідомихживих істот.
ЛевТолстой:Доки будуть існувати скотобійні,доти будуть існувати війни.
Емерсон Р.В.:Ти тільки но пообілав біфштексом,та як би ретельно не приховувалась ***** тварин,ти-співучасник убивства.
Б.Шоу:м*ясо-це лишень маленький шматок гниючого трупу,іноді,заморожений(я додав)
Як каже провідний американський хірург Джон Харві Келлог,трупи свіжими не бувають ніколи.
Стаття підготована українськими,російськими та литовськими вченими та Православними Язичниками, розповсюджується УКЦ «Рідна Віра»: 08132,Вишневе,а/с 14-А. Нам потрібні активісти,гроші та великі кошти.
Родрукуй та розповсюдь!-Це подовжить твоє життя та поменшить провину за попередні злочини твої.

Скільки їсти м'яса, щоб не захворіти на рак?
Вчені занепокоїні - ковбаса, сосиски, червоне м'ясо, бекон, будь-яке перероблене м'ясо, викликає онкологічні захворювання. Чи справді це так і чи варто задуматися про вегетаріанствоКоманда вчених, що складається з представників різних країн світу, провела більше восьми сотень наукових експериментів, результати яких показали, що бекон, ковбаса та сосиски стають причиною розвитку раку кишечника, а ягнятина, свинина і яловичина мають канцерогенні властивості. Багато міжнародних видань вже назвали це відкриття одним з найбільш агресивних випадів міжнародних експертів проти мясоїдства і передрекли їм шквал критики з боку великих корпорацій з виробництва м'ясних делікатесів. Але незважаючи на це, самі експерти просять не сіяти паніку, не перебільшувати масштаби зроблених висновків і поставитися до їх заяви з певною часткою здорового глузду.
Чому м'ясо стало небезпечним для здоров'я?
У 2014 році Міжнародне агентство з дослідження раку Всесвітньої організації охорони здоров'я віднесло червоне м'ясо до категорії причин, що викликають розвиток раку. Експерти надали велику кількість доказів, які свідчили при «винуватість» переробленого м'яса у провокуванні раку товстого кишечника. Але, слід розуміти, що під «переробленим м'ясом» вчені розуміють м'ясні продукти, які піддалися додатковоій агресивній обробці, наприклад, копчення, соління, ферментування, консервація, обробка, щодо поліпшення смакових якостей і так далі. Ці всі продукти були віднесені до першої категорії небезпеки для здоров'я, при цьому, куріння відносять до тієї ж першої категорії.Червоне м'ясо було віднесено до другої категорії, його негативну дію на організм пов'язують з імовірною причиною впливу на розвиток раку підшлункової залози і раку шлунка, хоча повністю довести цей факт вчені не змогли.
На скільки дійсно небезпечне м'ясо?
Вважається, що приблизно 34 000 смертей від онкологічних захворювань по всьому світу пов'язують з надмірним вживання м'яса, що пройшло переробку.
Вірогідність розвитку раку кишечника через вживання м'яса невелика, але вона може істотно зростати, якщо м'ясо їсти у великих кількостях і постійно. Наприклад, якщо щодня з'їдати по 50 грамів переробленого м'яса, ризик виникнення раку приблизно 18%, і 17% при вживанні щодня 100 грамів червоного м'яса. В основному цей ризик пов'язують з тим, що в м'ясі міститься небілкова частина гемоглобіну, яка негативно впливає на здоров'я людини. Крім цього, перероблене м'ясо містить різні добавки, які також негативно впливають на наш організм.
Скільки можна їсти м'яса, щоб не захворіти на рак?
Без сумніву, м'ясо слід вживати в обмеженій кількості, запевняють учені. Вживання м'яса повинне бути максимально скориговане.Вчені, лікарі та дієтологи рекомендують скорочувати вживання м'яса, при цьому, покращувати його якість і збагачувати свій раціон овочами, фруктами і цільнозерновими злаками. Завдяки високому вмісту клітковини в цих продуктах, можна істотно знизити ризик розвитку онкологічних пухлин в кишківнику.
Відмінною профілактикою раку після 35 років є повна відмова від м'ясних продуктів, тобто вегетаріанство.[/

Необхідно заборонити продаж трупів у Харкові
та створити добровольські загони істино віруючих по боротьбі з сатаністами.

За основу можна взяти зразки заяв з Вишневого.

Голові міськради .
Вишневого
Заява.
Про необхідність дотримування у Вишневому часткового Посту.
Як ви знаєте,наше місто назвате на честь Бога Вишни(Всевишнього,по науковому-Космосу, який і за Вірою,і за наукою є Живим та Безкінечним), який забороняє ******* тварин та вживати нечисте м'ясо.
Звідси,Вишиванка-сорочка Богообраних;вишивати-долучатися до Бога,молитися.
Рама,Будда,Христос та всі інші без виключення пророки та вчителі людства наказували те ж саме.
Треба припинити жертвоприношення дияволу,якими є масове трупопоїдання вбитих та закатованих невинних живих істот під час Посту,що є протиходом Весні,новому Колу Життя,означають смерть замість Життя.
У всіх народів Світу та у всіх віруваннях і релігіях існує Весняний Піст,заборона на смерть.
Це є інструкція на існування та умови виживання на планеті.
Недотримання Посту по науковому називається деградацією та самогубством,за релігією-Богоборством на боці диявола.
До революції недотримання Посту,причому,в повному,а не в скороченому обсязі, вважалосятя жким злочином взагалі.По селах Піст дотримували до війни,що допомогло вижити в голодомори багатьом.Піст був відмінено лише ставлениками сатани- комуністами.
На мої звернення про необхідність дотримання Посту в частині заборони продажу трупів та трупоїдства,я отримав відповіді,де вказується,шо церкви Вишневого та працівники міськради підтримують введення Посту.
То треба іти назустріч вимогам часу та громадян Вишневого і виконувати їхні накази щодо духовного очищення, зокрема.
Піст починається за законом 14 березня,то треба провести сесію до цього,шоб було касиво.
.
Піст треба приймати,а махінації з невнесенням питання на сесію взагалі є кримінальним злочином.
накал релігійних пристрастей досяг певної межі.До мене підходили люди з релігійними біблійними книжками,де чітко вказувалося,шо майно трупоїдів-трупопродавців певний період вважається зараженим та підлягає обов*язковому спаленню.Народ може піднятися,в першу чергу -ортодокси юдеї та християни.
Вишневе може запалати, і тоді вже не зупиниш.Тим паче,це накладається на протистояння з мігрантами,які понаїхали 20-30 років назад з периферій,багато понакралися,та ще й через різні злочинні,антиукраїнські пільги та контори.Лехсуси різні не відновиш,хоча мені їх не жалько.
Не можна допускати до громадянської війни в Вишневому.Треба вирішити мирним шляхом.
Сотні тисяч поки ще живих наших співгромадян ,життя яких можна зберегти лишень за один Піст,
чекають від Вас порятунку,сидячи в камерах смертників. На затятих антихристів,трупоїдів-трупопродавців(ширше-сатаністів),хто буде перешкоджати введенню Посту-впаде прокляття до 10 коліна разом з їхніми родичами та нащадками,якшо доживуть.
Керуючись вищенаведеним,рішеннями Президента,Верховної Ради,Духовної Ради, відповідно до історичних та національних традиції українського народу та всього людства необхідно прийняти постанову на виконання вищенаведеного:
1.Заборонити з 14 березня продаж трупів живих істот у будь-якому вигляді до закінчення офіційного Посту(в подальшому-згідно офіційного календаря)..
2.Доручити меру Вишневого та Голові Духовної Ради вжити заходів по недопущенню трупоїдства та трупопродажу під час Посту.
УКЦ «Рідна Віра»: 08132,Вишневе,а/с 14-А

искажаешь текст
Ведь я был голоден, и вы дали мне есть, я хотел пить, и вы напоили меня, я был странником, и вы оказали мне гостеприимство, я был нагим, и вы одели меня, я был болен, и вы позаботились обо мне, я был в тюрьме, и вы пришли ко мне“. Тогда праведные спросят его: „Господи, когда мы видели тебя голодным и накормили или жаждущим+ и напоили? Когда мы видели тебя странником и оказали гостеприимство или нагим и одели тебя? Когда мы видели тебя больным или в тюрьме и пришли к тебе?“ И царь ответит им: „Истинно говорю вам: так как вы сделали это одному из моих наименьших братьев, вы сделали это мне“

выгнал оттуда всех, за то что устроили в храме дом торговли.
Войдя в храм, Иисус выгнал оттуда всех, кто там продавал и покупал. Он перевернул столы тех, кто обменивал деньги, и скамьи тех, кто продавал голубей, и сказал им: «Написано: „Мой дом будут называть домом молитвы“, а вы превращаете его в пристанище разбойников»
контекст говорит о другом
Его ученики переправились на другой берег, но забыли взять с собой хлеба. Иисус сказал им: «Смотрите, остерегайтесь закваски фарисеев и саддукеев». Они стали рассуждать между собой: «Мы не взяли с собой хлеба». Зная это, Иисус сказал: «Маловерные, почему вы рассуждаете между собой о том, что у вас нет хлеба? Неужели вы до сих пор не понимаете? Или не помните о пяти лепёшках для пяти тысяч и сколько корзин вы собрали? Или о семи лепёшках для четырёх тысяч и сколько больших корзин вы собрали? Неужели вы не понимаете, что я говорил вам не о хлебе? Но остерегайтесь закваски фарисеев и саддукеев». Тогда они поняли, что он говорил им о том, чтобы они остерегались не хлебной закваски, а учения фарисеев и саддукеев.

параллельное место те же самые слова что и в матфея 16:5-12
речь шла об учениях, а не о еде.

Иисус сказал им в ответ: «Истинно, истинно говорю вам: вы ищете меня не потому, что видели чудеса, а потому, что ели хлеб и насытились. Труди́тесь не ради пищи, которая портится, но ради пищи, которая остаётся и приносит вечную жизнь. Такую пищу даст вам Сын человеческий, потому что на нём Отец, Бог, поставил печать одобрения»
и снова речь не о пище а об учениях, которые Иисус называет пищей.

нельзя есть кровь, а мясо нужно кушать

Всякое живое существо на земле и всякое создание, летающее в небесах, всё, что передвигается по земле, и все рыбы в море будут бояться вас и трепетать перед вами. Они отданы в ваши руки. Всё движущееся, что живёт, будет вам пищей

ты лжец и ********** !!!

Цитується неканонічний сатанінський переклад для собакоязичних вчора підроблений.Христос був Фараоном,і Всі записи канонічні лише давньоримською та елінською і навіть в Москві не було *****ських текстів.

вот же больной припездок

Назад
Зверху Знизу