Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

готовы 40 дней не грешить? С Масленицей вас всех! (завтра)

• Автор теми Автор теми Slavkora
  • Дата створення Дата створення
Христос:Шоб ви не зробили любій живій істоті-ви зробите це мені.
Христосвигнав з площі(храму) торговців тваринами.
Він не дав на Великдень ******** ягня.
Риби з рибаками не було,тіки хліб(Матфей, глава 16, вірші 9-10; Марк, глава 8, вірші 19-20; Іоанн, глава 6, вірш 26).
Біблія:
«…тільки плоті з кров*ю її,з душею її,не їжте.Я стягну і вашу кров,в якій життя ваше,стягну з неї за всяку тварину…» кн.Буття 9.4,5.
«І сказав Бог:Ось я дав вам всякі рослини-і вам це буде в їжу»:Кн.Буття,гл.1,вірш 29-30.
«Добро-це життя без насилля»Кн.Буття,31.
Пророк Ісайя:Вбивство бика дорівнює вбивству людини.
Як сказав Жерець Ра:»Зараз настав такий час,коли антихристи стали називати себе християнами.А трупоїди прикривають свої злочини ім*ям Христа,який казав трупоїдам:Ваш бог-диявол.»
«Ті,хто буде знищувати нечисте майно торгівців трупами невинно убитих живих істот та тваринами на убій,попадуть до Раю»

Підготовано УКЦ "Рідна Віра"

Христос,з грецької-риба.Риба завжди була символом Христа та християн.Хрест придумали значно пізніше.Християнин=споріднений з рибою.Вбивство риби означа-***** Христа чи християнина.
Це ритуал з чорної магії,запущений на потік
Місце,де вбивають рибу або тварину-є алтарем сатани. шо влаштував антиукраїнський «Новус» в центрі квадратної споруди. Як мінімум,це ст.299 Кримінального Кодексу України.Пишіть заяви!
Стаття підготована українськими,російськими та литовськими вченими та Православними Язичниками, розповсюджується УКЦ «Рідна Віра»: 08132,Вишневе,а/с 14-А. Нам потрібні активісти,гроші та великі кошти.
Родрукуй та розповсюдь!-Це подовжить твоє життя та поменшить провину за попередні злочини твої.

Батько церкви Ієронім(4 ст):До потопа саме поїдання м*яса тварин було невідомим.Після потопу наші уста забруднені кров*ю тварин,а від нас іде сморід їхнього м*яса.Христос поклав цьому край,і по цей день поїдання м*яса заборонено нам.Боротьба з трупоїдством була основною місією Христа.
Апостол Павло в посланні до римлян:Всі живі істоти живать та страждають разом.
Іон Золота Горлянка(354-457) пише про християн:Вони не проливали кров,Не вбивалита не різали тварин.Над ними не стояв скорботний сморід м*яса,не стояв постійний стогін забиваної худоби.
Вони їли тільки хліб,зрощений власноруч,плоди та пили джерельну воду.
Що мають спільного ці християни з нинішніми так званими християнами?

Відомий народ Хунза,шо не вживає мяса,в Піст тільки п*ють узвар.Зовсім не хворіють,живуть від 100 до 150 років,не старіють так,а сусіди,які вживають м'ясо-вдвічі менше.
Українці мали подібні показники до революції,докии дотримувалися Посту,скасованого сатаністами СССР.
Як зазначають лікарі,краща профілактика від раку після 35-не вживати мяса.Хто не їсть трупи-від раку не вмирає.Наочний приклад-Гошко.Їв м'ясо-вмер від раку.
Недотримання Посту виклика порушення обміну речовин,шо тягне раннє старіння, тромби , ожиріння,шо тягне сліпоту та інфаркти.
А.Челентано:Відмова від трупоїдства-це ударпо «холокосту» свідомихживих істот.
ЛевТолстой:Доки будуть існувати скотобійні,доти будуть існувати війни.
Емерсон Р.В.:Ти тільки но пообілав біфштексом,та як би ретельно не приховувалась ***** тварин,ти-співучасник убивства.
Б.Шоу:м*ясо-це лишень маленький шматок гниючого трупу,іноді,заморожений(я додав)
Як каже провідний американський хірург Джон Харві Келлог,трупи свіжими не бувають ніколи.
Стаття підготована українськими,російськими та литовськими вченими та Православними Язичниками, розповсюджується УКЦ «Рідна Віра»: 08132,Вишневе,а/с 14-А. Нам потрібні активісти,гроші та великі кошти.
Родрукуй та розповсюдь!-Це подовжить твоє життя та поменшить провину за попередні злочини твої.

А какой смысл вообще ТС?
Если ты даже его как женщина опустила
Подозреваю, что я у него в игноре-спорить со мною по содержанию Библии ему не силам, только бред несёт. Но вот оскорблениями давно не сыпал в мой адрес, значит не видит сообщений. а может терпит, как мученик. :D

i

Твой, шоле?...:)

Скільки їсти м'яса, щоб не захворіти на рак?
Вчені занепокоїні - ковбаса, сосиски, червоне м'ясо, бекон, будь-яке перероблене м'ясо, викликає онкологічні захворювання. Чи справді це так і чи варто задуматися про вегетаріанствоКоманда вчених, що складається з представників різних країн світу, провела більше восьми сотень наукових експериментів, результати яких показали, що бекон, ковбаса та сосиски стають причиною розвитку раку кишечника, а ягнятина, свинина і яловичина мають канцерогенні властивості. Багато міжнародних видань вже назвали це відкриття одним з найбільш агресивних випадів міжнародних експертів проти мясоїдства і передрекли їм шквал критики з боку великих корпорацій з виробництва м'ясних делікатесів. Але незважаючи на це, самі експерти просять не сіяти паніку, не перебільшувати масштаби зроблених висновків і поставитися до їх заяви з певною часткою здорового глузду.
Чому м'ясо стало небезпечним для здоров'я?
У 2014 році Міжнародне агентство з дослідження раку Всесвітньої організації охорони здоров'я віднесло червоне м'ясо до категорії причин, що викликають розвиток раку. Експерти надали велику кількість доказів, які свідчили при «винуватість» переробленого м'яса у провокуванні раку товстого кишечника. Але, слід розуміти, що під «переробленим м'ясом» вчені розуміють м'ясні продукти, які піддалися додатковоій агресивній обробці, наприклад, копчення, соління, ферментування, консервація, обробка, щодо поліпшення смакових якостей і так далі. Ці всі продукти були віднесені до першої категорії небезпеки для здоров'я, при цьому, куріння відносять до тієї ж першої категорії.Червоне м'ясо було віднесено до другої категорії, його негативну дію на організм пов'язують з імовірною причиною впливу на розвиток раку підшлункової залози і раку шлунка, хоча повністю довести цей факт вчені не змогли.
На скільки дійсно небезпечне м'ясо?
Вважається, що приблизно 34 000 смертей від онкологічних захворювань по всьому світу пов'язують з надмірним вживання м'яса, що пройшло переробку.
Вірогідність розвитку раку кишечника через вживання м'яса невелика, але вона може істотно зростати, якщо м'ясо їсти у великих кількостях і постійно. Наприклад, якщо щодня з'їдати по 50 грамів переробленого м'яса, ризик виникнення раку приблизно 18%, і 17% при вживанні щодня 100 грамів червоного м'яса. В основному цей ризик пов'язують з тим, що в м'ясі міститься небілкова частина гемоглобіну, яка негативно впливає на здоров'я людини. Крім цього, перероблене м'ясо містить різні добавки, які також негативно впливають на наш організм.
Скільки можна їсти м'яса, щоб не захворіти на рак?
Без сумніву, м'ясо слід вживати в обмеженій кількості, запевняють учені. Вживання м'яса повинне бути максимально скориговане.Вчені, лікарі та дієтологи рекомендують скорочувати вживання м'яса, при цьому, покращувати його якість і збагачувати свій раціон овочами, фруктами і цільнозерновими злаками. Завдяки високому вмісту клітковини в цих продуктах, можна істотно знизити ризик розвитку онкологічних пухлин в кишківнику.
Відмінною профілактикою раку після 35 років є повна відмова від м'ясних продуктів, тобто вегетаріанство.

Ага. Муж. (небрежно так, ковыряясь в зубах)
От жиш плять, отвела Судьба!..... Я ж ей на сеновал с кузнецом/без кузнеца предлагал.... И вовремя съехал с ярмарки. А то был бы щаз в виде этого.... Средней прожарки.... А ХФ изгалялси бы: шото Бэла сьодни какой-то жестковатый и без уголька....

Назад
Зверху Знизу