Христос:Шоб ви не зробили любій живій істоті-ви зробите це мені.
Христосвигнав з площі(храму) торговців тваринами.
Він не дав на Великдень ******** ягня.
Риби з рибаками не було,тіки хліб(Матфей, глава 16, вірші 9-10; Марк, глава 8, вірші 19-20; Іоанн, глава 6, вірш 26).
Біблія:
«…тільки плоті з кров*ю її,з душею її,не їжте.Я стягну і вашу кров,в якій життя ваше,стягну з неї за всяку тварину…» кн.Буття 9.4,5.
«І сказав Бог:Ось я дав вам всякі рослини-і вам це буде в їжу»:Кн.Буття,гл.1,вірш 29-30.
«Добро-це життя без насилля»Кн.Буття,31.
Пророк Ісайя:Вбивство бика дорівнює вбивству людини.
Як сказав Жерець Ра:»Зараз настав такий час,коли антихристи стали називати себе християнами.А трупоїди прикривають свої злочини ім*ям Христа,який казав трупоїдам:Ваш бог-диявол.»
«Ті,хто буде знищувати нечисте майно торгівців трупами невинно убитих живих істот та тваринами на убій,попадуть до Раю»
Підготовано УКЦ "Рідна Віра"
Христос,з грецької-риба.Риба завжди була символом Христа та християн.Хрест придумали значно пізніше.Християнин=споріднений з рибою.Вбивство риби означа-***** Христа чи християнина.
Це ритуал з чорної магії,запущений на потік
Місце,де вбивають рибу або тварину-є алтарем сатани. шо влаштував антиукраїнський «Новус» в центрі квадратної споруди. Як мінімум,це ст.299 Кримінального Кодексу України.Пишіть заяви!
Стаття підготована українськими,російськими та литовськими вченими та Православними Язичниками, розповсюджується УКЦ «Рідна Віра»: 08132,Вишневе,а/с 14-А. Нам потрібні активісти,гроші та великі кошти.
Родрукуй та розповсюдь!-Це подовжить твоє життя та поменшить провину за попередні злочини твої.