Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

готовы 40 дней не грешить? С Масленицей вас всех! (завтра)

• Автор теми Автор теми Slavkora
  • Дата створення Дата створення
Шашлык из Классовской филейной курятины никогда о мясе и не знал.Постный шашлык из синтетики.Опять таки- сосиски.Соя- не мясо.

То есть можно одним задом на два стула сесть.

coins717 сказав(ла):
Як правильно харчуватися у Великий піст: календар 2016 -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ессли я правильно понимаю слово"Сухоїдення"- гастритчики должны ******* через неделю...

н. Х.О. сказав(ла):
У кого это тут белка?! Я просто за ТСа переживаю что бы он не скучал.
Та ладно.Все поняли что ты сьела хрюшку на 8 марта...а Країна Україна уверена что на фото-белка.

н. Х.О. сказав(ла):
Ага. У меня знакомый священник, перед постом, обычно шутит, что постом мясо не едят, а сало можно. Но только -постное!
Тогда ты спасена!

Ага. :) У меня знакомый священник, перед постом, обычно шутит, что постом мясо не едят, а сало можно. Но только -постное! :мораль::D

Можно свинью не *******. Только немного сала отрезать и пусть дальше пасётся.

33f266b4e7ebd900eff867afc3fd2c1f.webp

Біблія:«…тільки плоті з кров*ю її,з душею її,не їжте.
Я стягну і вашу кров,в якій життя ваше,стягну з неї за всяку тварину…»
кн.Буття 9.4,5.

Біблія:«…тільки плоті з кров*ю її,з душею її,не їжте.
Я стягну і вашу кров,в якій життя ваше,стягну з неї за всяку тварину…»
кн.Буття 9.4,5.

Это, вообще-то, про кровь. Только про кровь. Ты мне цитатами не сыпь, я это не из Гугла знаю, так как по работе не раз и не два читала Священное Писание. И не только читала. И да-приятного аппетита, за ужином. :trollface::trollface:

b_150301.webp

що це за лайно собаче понаписано ТС, а???
що за суцільний гидотний расповсюджуючий сморяд гній ви тут по написали?
хто дав вам права тут судить когось?
не їси м'яса, не їж зовсім можешь не їсти взагалі нічього.
чого ти тут развонявсь?
вот уж не думала, что доживу до того дня, когда поставлю тебе-:клас::клас::клас:. Но это только за этот пост! Не обольщайся...:D

Фараони та Жерці Давнього Єгипту ніколи не їли м*яса.Проти трупоїдства виступали Платон, Сократ, Піфагор.
Будда:
«Всім м*ясна їжа заборонена мною всюди та на всі часи.Тому не їжте м*яса,що породжує злочини…
Одні вбивають заради грошей,інші їх підбурюють,платячи за трупи гроші.Зло чинять і ті,і інші.Їм доведеться жаритися в аду.»
Христос: «Не убий!
І кажу я:не вбивай ні людей.ні тварин,ні того,шо може стати поживою вашею.Бо все,шо вбиває їжу вашу,вбиває ваші тіла.А все ,шо вбиває ваші тіла,вбиває і ваші душі.І тіла ваші стають тим,шо є їжа ваша,рівно як і дух ваш стає тим,чим є думки ваші
І кажу я,хто буде для поживи ******* людей чи тварин-попаде до аду.»
Євангеліє від ессеїв
Христос:Шоб ви не зробили любій живій істоті-ви зробите це мені.
Підготовано УКЦ "Рідна Віра"

О, ТС, дАрАгой ты пришёл! Шо ж ты не сказал я бы картиночек заранее нашла. :ги: Ну щаз я по-быстрому. Ты не уходи. :D

Христос:Шоб ви не зробили любій живій істоті-ви зробите це мені.
Христосвигнав з площі(храму) торговців тваринами.
Він не дав на Великдень ******** ягня.
Риби з рибаками не було,тіки хліб(Матфей, глава 16, вірші 9-10; Марк, глава 8, вірші 19-20; Іоанн, глава 6, вірш 26).
Біблія:
«…тільки плоті з кров*ю її,з душею її,не їжте.Я стягну і вашу кров,в якій життя ваше,стягну з неї за всяку тварину…» кн.Буття 9.4,5.
«І сказав Бог:Ось я дав вам всякі рослини-і вам це буде в їжу»:Кн.Буття,гл.1,вірш 29-30.
«Добро-це життя без насилля»Кн.Буття,31.
Пророк Ісайя:Вбивство бика дорівнює вбивству людини.
Як сказав Жерець Ра:»Зараз настав такий час,коли антихристи стали називати себе християнами.А трупоїди прикривають свої злочини ім*ям Христа,який казав трупоїдам:Ваш бог-диявол.»
«Ті,хто буде знищувати нечисте майно торгівців трупами невинно убитих живих істот та тваринами на убій,попадуть до Раю»

Підготовано УКЦ "Рідна Віра"

Христос,з грецької-риба.Риба завжди була символом Христа та християн.Хрест придумали значно пізніше.Християнин=споріднений з рибою.Вбивство риби означа-***** Христа чи християнина.
Це ритуал з чорної магії,запущений на потік
Місце,де вбивають рибу або тварину-є алтарем сатани. шо влаштував антиукраїнський «Новус» в центрі квадратної споруди. Як мінімум,це ст.299 Кримінального Кодексу України.Пишіть заяви!
Стаття підготована українськими,російськими та литовськими вченими та Православними Язичниками, розповсюджується УКЦ «Рідна Віра»: 08132,Вишневе,а/с 14-А. Нам потрібні активісти,гроші та великі кошти.
Родрукуй та розповсюдь!-Це подовжить твоє життя та поменшить провину за попередні злочини твої.

Назад
Зверху Знизу