Скажи, а вегани *****у ковтають, чи спльовують?
Ты шо?! Это же ж живые существа! Как можно?

Может тебе ещё снегирями нафаршировать? Ты, гля, гурман какой!А немовля російськомовне? Монтажною пінкою прикрашене?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Может тебе ещё снегирями нафаршировать? Ты, гля, гурман какой!А немовля російськомовне? Монтажною пінкою прикрашене?
ну так а а що робити? проковтнеш - станеш людожером, виплюнеш - помруть, будеш вбивцею.Ты шо?! Это же ж живые существа! Как можно?
раньше о таком не думалиШо таке Місця Сили?
так почему бы не забанить?Какой-то тупой троллинг у консервы пробудился
Скажи жизнЯ у людей? А тут ещё подобные нам, неразумные да непросвещённые, мясонаминающие да шашлыкиедящие. :жах:ну так а а що робити? проковтнеш - станеш людожером, виплюнеш - помруть, будеш вбивцею.
Драсте! Давайте ещё их пусть забанят и на форуме мы вдвоём с Рыжей останемся. А ещё ушастый иногда приходить будет.так почему бы не забанить?
ТС, а если вот так вот?Труп ніколи не буває свіжим.
...вагітні, хворі (на данний момент або хронічні хвороби), діти до 7 років (а старші за бажанням), для подорожуючих - послаблений.не забывайте что не поститься могут люди выполняющие тяжелый труд либо убогие.
...вагітні, хворі (на данний момент або хронічні хвороби), діти до 7 років (а старші за бажанням), для подорожуючих - послаблений.
я ніколи цього не роблю.вы тоже можете не поститься, я сказал
я ніколи цього не роблю.
у вас фраза невірно написанапочему, извольте поинтересоваться
у вас фраза невірно написана
тому, що не постую і все. я не фанатичка і стараюсь жити чесно. а ті, що постують -формально це роблять. бо піст в першу чергу - це очищення душі, прощення і поступливість... ну і далі по тексту. і толку цей піст (пасхальний) постувати, а інші - ні?
а не думали принять Ислам?
на.. для чого?
мабуть бєлка, н. Х.О. дуже стараєтьсяКто побеждает? Шашлык или фанатизм?
Шашлык из Классовской филейной курятины никогда о мясе и не знал.Постный шашлык из синтетики.Опять таки- сосиски.Соя- не мясо.OMON RA сказав(ла):Кто побеждает? Шашлык или фанатизм?