Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
От імeнно.
Лазив по стрітв'юву, дивувався⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.![]()
обожаю это форум
Хорошие новости.
Одесса делает выбор.
83% родителей одесских первокласников добровольно и сознательно (свідомо) выбрали обучение на украинском языке.
КРЫМский бандеровец
@CrimeaUA1
Крым. Оккупанты травят жителей Джанкойского района. Вторые сутки район укутан непонятным смогом с химическим запахом. Сегодня вообще нечем дышать, у людей паника. Оккупанты молчат, а ******и жалуются, что то постоянно летают вертолеты, а когда нужна помощь - все испарились
Жаль что флаг не украинский, а так нормально![]()
На Харківський авіаційний завод заходить великий американський інвестор. Про це повідомив посол України в США Валерій Чалий, пише "Укрінформ".
"Я не буду казати деталі, але великий інвестор уже заходить на український ринок для спільного виробництва літаків", – сказав він.
Посол також уточнив, що угода передбачає спільне будівництво літаків для третіх країн: "Я можу сказати, що це Харків. Це відновлення трьох тисяч робочих місць на відповідному заводі в Харкові... Заходить американська компанія, яка спільно вироблятиме літаки для третіх країн".
Президент США Дональд Трамп рассказал, что говорил с президентом России Владимиром Путиным об аннексии Крыма и это была «очень хорошая дискуссия».
«Я говорил о Крыме, конечно. Я всегда вспоминаю о Крыме, когда вспоминаю об Украине. Очень хорошая дискуссия была с Путиным. Очень хорошая дискуссия для обеих сторон», – цитирует Трампа Reuters.
Кроме того, президент США в ходе встречи с Путиным затронул темы газопровода «Северный поток-2» и конфликта на Донбассе.
Це бойові літаки, не клоуни росії....
Доброго, Сонечко!

Суд присяжних визнав Пола Манафорта винним
Вони проявили себе тим, що є. І таких як ти від цього плющить.
Можете померти.![]()
Бригада пінгвінів?