Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: [email protected]

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
gbcd8h.webp

Они идут… Те, «которых нет». Колоннами. Пересекают украинскую границу ночью, как преступники. «Мышебратья»…
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

От імeнно.
І що його ото тeпeр робити?
Як дурня примусити зрозуміти мeнe, що він дурeнь, коли він нe розуміє украінськоі, а він мeнe можe послати..., бо я знаю його мову з молоком матeрі, бо живу нe в сeлі?
Нe будeмо, браття, падати духом - Бог на правду вивeдe.

Лазив по стрітв'юву, дивувався
:незнаю:

Так це ж Поперечна, а не Продольна...

І поки вони там...

У нас, на світлодарскій дузі:

Дальний Восток России сдадут в аренду китайцам
И отета у тему. Показать, так сказать.Проверка боеготовности приурочена к масштабным учениям «Восток-2018», которые в сентябре пройдут в Сибири и на Дальнем Востоке. В маневрах примут участие военные Китая и Монголии. Ранее Шойгу назвал эти учения беспрецедентными по масштабам.

Хорошие новости.
Одесса делает выбор.
83% родителей одесских первокласников добровольно и сознательно (свідомо) выбрали обучение на украинском языке.

Подавляющее большинство одесских первоклашек будет учиться на украинском языке + Видео

КРЫМский бандеровец
‏@CrimeaUA1
Крым. Оккупанты травят жителей Джанкойского района. Вторые сутки район укутан непонятным смогом с химическим запахом. Сегодня вообще нечем дышать, у людей паника. Оккупанты молчат, а ******и жалуются, что то постоянно летают вертолеты, а когда нужна помощь - все испарились

g6beeh.webp

Жаль что флаг не украинский, а так нормально :D

Чому американці під українським прапором повинні бути?

5effba.webp

.
Попри оголошене перемир’я і загальний спад інтенсивності боїв, порівняно з початком збройного конфлікту на сході України, навіть зараз в зоні бойових дій бійці продовжують збирати докази російського вторгнення. Щось вдається побачити тільки завдяки безпілотникам, інші зразки сучасного російського озброєння потрапляють в руки українських військових під час боїв. Які ж плоди російського військпрому бойовики, за їхнім твердженням, знаходять в родючих донбаських шахтах у 2018 році?

А де ж той, прут, кошак у камелавці? :-)

На Харківський авіаційний завод заходить великий американський інвестор. Про це повідомив посол України в США Валерій Чалий, пише "Укрінформ".

"Я не буду казати деталі, але великий інвестор уже заходить на український ринок для спільного виробництва літаків", – сказав він.

Посол також уточнив, що угода передбачає спільне будівництво літаків для третіх країн: "Я можу сказати, що це Харків. Це відновлення трьох тисяч робочих місць на відповідному заводі в Харкові... Заходить американська компанія, яка спільно вироблятиме літаки для третіх країн".

США в рамках санкцій заморозили сотні мільйонів доларів російських активів

Президент США Дональд Трамп рассказал, что говорил с президентом России Владимиром Путиным об аннексии Крыма и это была «очень хорошая дискуссия».

«Я говорил о Крыме, конечно. Я всегда вспоминаю о Крыме, когда вспоминаю об Украине. Очень хорошая дискуссия была с Путиным. Очень хорошая дискуссия для обеих сторон», – цитирует Трампа Reuters.

Кроме того, президент США в ходе встречи с Путиным затронул темы газопровода «Северный поток-2» и конфликта на Донбассе.

Доброго ранку!:україна:

======================================

А *****ов с новыми санкциями!:yahoo::браво:

Вони проявили себе тим, що є. І таких як ти від цього плющить.

меня "плющит" не от факта, что они есть, а от твоего мастурбирования, что они есть ... типа, вот щас заживём, всех накажем ...

Назад
Зверху Знизу