Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Неаккуратно воспользовавшись советом...?

g4adbe.webp

Видатних вчених не так багато... А тих, хто називає себе науковцями, тобто людьми. що працюють в наукових закладах, значно більше... Через це надав інформацію про видатних вчених. З деякими з них пощастило бути знайомим особисто. Наприклад з Б.В. Раушенбахом, познайомил мене з ним В.М. Сенянський (автор твердого палива для ракет), який був у мене першим опонентом на захисті дисертації... Ось Раушенбах, Царство йому Небесне - це видатний вчений людина віруюча і з ним було дуже цікаво розмовляти. І він давав власні оцінки виключно тому, що він читав і знав... Але ніколи не давав оцінку "заочно" тому в чому він не розбирався і не знав... Це і є інтелегентність притаманна справжнім вченим, а не тим, хто називаєть себе науковцем, лише через те, що працював у науковому закладі. Через це посилання на вашу статтю не відображають справжнього стану речей у релігійності серед науковцев.

Ви ж навіть не прочитали статтю. Дослідження стосувалося релігійності серед саме видатних вчених. І щось там ще писали про інтелегентність.

Я чекав, що Ви щось напишите з критикою точки зору висловлену у цій статті... Але. окрім того, що це "лайно" нічого більше не почув... Значить і тут Ви намагаєтесь дати оцінку тій точці зору. яку просто не можете сприйняти, бо нічого сказати аргументовано.

Аргументовано стосовнл чого? Суб'єктивної маячні та вирваних з контексту цитат?
Навіщо? Ця стаття - лайно пустопорожнє, яке не стосується питання, що обговорювалося взагалі. Ви навели просто аби щось.

Так кто вам её знать и учить запрещал?Я вот на своем родном и думаю и разговариваю и пишу без ошибок.

Так а хто російську забороняє? Хочеш - вивчай хоч латинь хоч китайську. Це твоя особиста справа, заборони ніякої немає. Але в загальноосвітій школі нащо моїм дітям російська як обовязковий предмет? Не потрібна. В вищих закладах навчання на державній мові. Не влаштовує - шукай приватний або їдь в іньшу країну. Просто не маю бажання щоб мої діти забивали голову непотрібом

Та то ж не звание, а должность :-)

в рептилоидно-нибируанском раскладе моя должность звучит - в переводе - как "зам.начальника третьего имперского управления", в звании - опять же, в приблизительном переводе - "аспид-группен-фюрер")))

По итогам 2016 года Украина стала лидером импорта лыж и сноубордов в страны ЕС. Об этом сообщает статистическая служба Европейского союза.

Так, согласно статистике, в прошлом году в страны Европейского союза импортировали 1,5 лыж и сноубордов. 49% (731,4 тысячи единиц) этих товаров импортировали из Украины. Таким образом Украина обогнала Китай, на который пришлось лишь 28% импорта (420,6 тысячи) и Тайвань (9%).

Наибольшей популярностью у европейцев пользуются горные лыжи, однако их импорт составляет лишь 2% от общего объема закупаемого спортивного инвентаря у стран, не входящих в Евросоюз.

При этом, страны Европейского союза активно экспортируют товары на другие рынки. Среди европейских стран суммарный экспорт лыж составил 7,3 млн пар, а больше всего лыж в другие европейские страны поставила Австрия (2,5 млн единиц).

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Импорт и экспорт в статье попутали журналисты

Назад
Зверху Знизу