Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Сподіваюся, ви прочитали цитату з вікі про дослідження релігійності серед вчених? Саме про самих самих! Чим вище ранг науковця, тим далі він від релігій. Найвірогідніше через те, що найбільш цілістно бачить картину Всесвіту, а також через те, що науковий спосіб пізнання абсолютно суперечить релігійному.
Видатних вчених не так багато... А тих, хто називає себе науковцями, тобто людьми. що працюють в наукових закладах, значно більше... Через це надав інформацію про видатних вчених. З деякими з них пощастило бути знайомим особисто. Наприклад з Б.В. Раушенбахом, познайомил мене з ним В.М. Сенянський (автор твердого палива для ракет), який був у мене першим опонентом на захисті дисертації... Ось Раушенбах, Царство йому Небесне - це видатний вчений людина віруюча і з ним було дуже цікаво розмовляти. І він давав власні оцінки виключно тому, що він читав і знав... Але ніколи не давав оцінку "заочно" тому в чому він не розбирався і не знав... Це і є інтелегентність притаманна справжнім вченим, а не тим, хто називаєть себе науковцем, лише через те, що працював у науковому закладі. Через це посилання на вашу статтю не відображають справжнього стану речей у релігійності серед науковцев.

До того, що в навчальних закладах біблію можуть вивчати хіба що в загальноосвітницьких цілях, як біологи вивчають будову хробаків.
Ну, так і що?
Я знаю багато людей, які не є віручими, але прочитали Біблію, через те, що є просто культурними людьми і розуміють, що без, навіть, знайомства з нею, як з видатним літературним пам"ятником не можливо правильно розуміти твори як образотворчого мистецтва, так і літератури та інших видів мистецтв, бо більше 90% сюжетів прямо чи побічно запозичені із Біблії. І тільки люди неосвічені про це не знають. Радянським людям це можна простити. бо за радянських часів її було заборонено читати... Але. багато з тих, хто працював у закладах культури все рівно читали, бо розуміли усе правильно...

Доброго дня, земле-рабовласники! :україна:

Ну, якщо узагальнити, то з несемітів.
:іржач: А що усі європейські народи є семітами? А що. мешканці американського континету семіти?
А що, на могилах Ваших предків не стояли хрести? Чи вони вже давно були комуністами, які зідрали моральних кодекс будівника комунізма з заповідей, які були дані Богом Мойсею і які проповідував Христос?

Чи Ви відкидаєте усю європейську культуру, яка грунтується на Христовому вченні?

Чи прочитав я статтю з метапсихології, яку ви вставили пізніше? Так, прочитав. Суб'єктивне лайно.
Я вам дав посилання на реальне дослідження релігійності серед вчених, а ви навели якусь маячню.
hcej2a.webp

Доречі, Ви і тут пролетіли як фанера...:D

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вікіпедія:Не зважайте на перевіреність версії
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Патрулювання призначене для того, щоб полегшити боротьбу з вандалізмом. Те, що стаття перевірена не є показником якості статті, а лише індикатор, що правки, виконані різними учасниками не є вандальними. Патрулювання є інструментом, який допомагає вікіпедистам перевіряти статті. Всі недавньо внесені правки видно одразу і остання версія статті завжди видима.

США розпочинають масштабну активізацію перемовин з Росією
Читайте більше тут:

Доброго дня бандерівцям!:україна:

============================

Як же без українського сліду? Таки, знайшли:D

f3eafa.webp

Жену Аршавина, летевшую к мужу на Рождество, сняли с рейса "Аэрофлота" Москва - Алма-Аты: буянила и представлялась майором ФСБ.

fef3fg.webp

Руководство авиакомпании объяснило происшествие действиями самой Аршавиной.
Та якобы отказывалась пристегивать детей и запугивала экипаж, представляясь майором ФСБ.

Как всё запущено...

В России обнаружено 20 тысяч "мертвых" деревень и городов.

Жену Аршавина, летевшую к мужу на Рождество, сняли с рейса "Аэрофлота" Москва - Алма-Аты: буянила и представлялась майором ФСБ.

fef3fg.webp

Руководство авиакомпании объяснило происшествие действиями самой Аршавиной.
Та якобы отказывалась пристегивать детей и запугивала экипаж, представляясь майором ФСБ.

Как всё запущено...
Она вроде под полковником была.

Все старые майоры и любые подполковники представляются незнакомым - полковниками.
Аксиома
не подполковником, а под полковником...как говорится:" почувствуйте разницу " :ги:

Назад
Зверху Знизу