правильно.

И родным языком для коренного населения Крыма является татарский.
Через певний час Крим стане татарською автономією у складі України. І тоді там буде справжній порядок і Крим стане Чорноморською перлиною.
Туди прийдуть не тільки турецькі інвестори й замість нинішніх пострадянських халуп буде збудована найсучасніша курортна інфраструктура. Розквітне сільське господарство й, зокрема, садівництво й виноградарство та виноробство. Відновляться плантації тютюну.
Згадую, що мені розповідав мій покійний батько, який комсомольцем з Горлівки потрапив до Артеку ще до війни. Татари приходили до табору й просили старших дітей допомогти у збиранні врожаю винограду й тютюну. Діти з радістю відгукнулися. Батькові тоді прийшлося працювати й на збиранні винограду й тютюну. Він розповідав які доглянуті були усі виноградники та сільгоспугіддя у татар. Дітям татари дозволяли їсти виноград досхочу, а коли збиралися їхати додому, то дозволили узяти із собою стільки, скільки можна було з собою увезти. Батькові прйшлося одягти усі свої речі на себе, щоб звільнити свою маленьку валізу, в яку склав найкращий виноград. І. коли привіз додому, то мати й інші діти (а їх було крім мого батька, ще шестеро в шахтарській сім"ї), вперше в житті його куштували...
Пізніше, в 1969 р. влітку я потрапив на практику до Ялти. Жили в Масандрі в будівельному містечку в гуртожитку. У вихідні, ми дуже часто з Масандри їздили рейсовим автобусом прямо (із Масандри) вглиб гор до якогось селища, а звідки йшли в гори. Одного разу ми вийшли на закинутий татарський аул в горах. Вразило, що хати були порожніми, а в кімнатах усе заросло бур"янами. Але сади біля хат були повні яблук та слив, які ми набрали з собою цілими чувалами. Яблука та сливи були дуже смачними й наступним разом з нами вирушила ціла бригада наших студентів, які були там на практиці.
Коли татари знову повернуться туди господарями, як і було раніше, то Крим відродиться...