Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
h1hfba.webp

Куплю рясу пилять. Храм в Екатеринбурге предложил прихожанам нести пожертвования золотыми украшениями и ломом
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

“Многие дети проходили страшную ломку, так как были за Украину и мечтали о ВУЗах Харькова, Днепра и Киева”, – Степова

“Мы возвращаемся в Украину!”: Такой паники я в Донецке никогда ранее не видел — местный житель

“Мы возвращаемся в Украину!”: Такой паники я в Донецке никогда ранее не видел — местный житель

Сказки Андерсена. :)

Окупований Крим знову залишиться без світла

До 30 сентября 1938.
Но речь шла о том, что судетские немцы пытаются подымать вопрос о возвращении имущества, которое у них было и в Чехословакии. И получают отказы в судах.
Там цікава історія була. В кінці війни, чехи судетських німців доводили до кордону з Німеччиною, повністю знімали з них одяг і випихували їх на територію Німеччини повністю оголеними. Там була як раз зона, якою опікувалася радянська військова адмінстрація. Військовий комендант не знав що з ними робити з цими повністю оголеними німцями... Про цей епізод в своїй книзі "Песнь победителя" пише Григорій Клімов.

До 30 сентября 1938.
Но речь шла о том, что судетские немцы пытаются подымать вопрос о возвращении имущества, которое у них было и в Чехословакии. И получают отказы в судах.

Хочу щоб кожна родина з бійська і бугульми купила собі помешкання у криму:D

Назад
Зверху Знизу