Статус: Офлайн
Повідом.: 24457
Повідом.: 24457
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А эта хто?....(с)Да конечно.
Надо было лантуха позвать
Ога...Анна Георгиевна вполне соответствует историческим фактам.
Древнерусских князей величали не только по отцу, но упоминали также деда и прадеда, и даже прапрадеда. Древностью рода гордились; чем древнее был род, тем значительнее человек выглядел в глазах окружающих, да и сам себя уважал больше. Например, киевского князя Владимира называли: князь Владимир сын Святослава, внук Всеволода, правнук Олега, праправнук Святослава, прапраправнук Ярослава, пращур великого Владимира.
Спроси у вашего педофила путена не противно ему унижаться мольбой о снятии санкций откоторыхтольколучше?
Ну... Тут треба згадати хоча би собор Святого Юра у Львові... Чомусь Юра, а не Георгія... Та й в Україні досі священники називають не Георгій-Переможець, а Святий Юрій, Святий Юр, Юрій-Змієборець.По-разному встречается. Чаще всего в летописях вариант - Гюрги (или Дюрги). Но есть и близкое у Георгий. Это обычное дело, когда одно и то же имя в сохранившихся списках ПВЛ написано во многих вариантах.
А що розуміти? Що Анна Георгієвна ніде не зустрічав досі... Анна Київська, зустрічав, Анна Руська теж, але найчастіше - Анна Ярославна. В другому (католицькому) хрещенні - Агнес.И?
Вы снова не поняли, о чем я написал.
Ну... Тут треба згадати хоча би собор Святого Юра у Львові... Чомусь Юра, а не Георгія... Та й в Україні досі священники називають не Георгій-Переможець, а Святий Юрій, Святий Юр, Юрій-Змієборець.
Це зрозуміло. Але, тим не менше, у Київі кафедральний собор Святого Володимира, а не Святого Василія. Та й поминають його у храмах саме як Святого Володимира...Тем не менее, в церковном обиходе ее имя звучало только так. Христинанские и родовые имена - это имена, использовавшиеся в разных целях, а не взаимоисключающие.
Звичайно, на Заході не було імені Юр (Юрій), там було грецьке ім"я Георгій (Γεώργιος)... Нічого дивного. Зато у Франції є ім"я - Жорж... Це одне й те ж.![]()
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
ты попутал, *****...******* давно положил на свой народ, но не на друзей - им то как раз из вашего бюджета ( с ваших налогов ) конпенсируют потери от санкций откоторыхтольколучше...потому что вы унижаетесь а не путин, он уже давно на всех положил, вы можете конечно и дальше с пеной у рта доказывать что великие а путен "унижается" но все с точность до наоборот.

Немає заперечень.Потому что Владимир был причислен к лику святых и его имя стало христианским. Точно также как имена св. Бориса и Глеба (в крещении - Давид и Роман).
Кстати, Ярослав в 2016 тоже канонизирован. Но до того, его, если и поминали, то только как Георгия.
В ті часи, звичайно.На Руси тоже другого христианского имени не было.
1. Ярослав був канонізований в 2004 р. (950-річчя з дня його смерті).Ярослав в 2016 тоже канонизирован. Но до того, его, если и поминали, то только как Георгия.
Ага...у Макрона " рванул пукан"...да так что он еле сдержал смехэто я так понимаю из вашего же разряда - "рванул пукан", да?

Було. Приклад вже наводив храм Святого Юра, а не Георгія. До того, ж, дійсно у офіційних документах писали Георгій, а в житті називали - Юрій.На Руси тоже другого христианского имени не было.
Ви з яких часів ходите на служби в храм Божий? Отож...Думаете даже не отпевали?
А я полагаю, что молебны об упокоении его души служили не только во времена Руси.
"повсеместно".В рамках УПЦ (МП), в 2008 - УПЦ КП, в 2016 - РПЦ (к несчастью только последняя канонизация делает из него святого, признанного всеми православными церквями).
Я ще раз пояснюю, що Юрій та Георгій - це одне й те ж ім"я... В офіційних документах писали Георгій, а в житті - Юрій, або Єгорій... Так. як у французів - це ім"я - Жорж.Я могу только еще раз повторить:
Якби імені Юрій тоді не було, то і заснований Ярославом Юр"їв називався Георгієвськ, чи якось інакше.Я могу только еще раз повторить:
uk.wikipedia.org/wiki/Святий_ЮрійОсобливо багато для утвердження шанування Святого Юрія зробив київський князь Ярослав Мудрий, який прийняв при хрещенні його ім'я. На честь свого святого заступника в 1030 р. він засновує місто Юр'їв, тобто місто Юрія. У 1037 р. Ярослав починає будівництво Георгіївського монастиря в Києві і зводить у ньому храм, який до наших днів не зберігся.
День освячення першого на Русі храму Святого Юрія — 26 листопада 1051 р. — був відзначений установленням щорічного святкування цієї події. Він увійшов у народну пам'ять під назвою дня Юрія, або осіннього Георгія. З тих пір на колишній території Київської Русі Юрій стає ледве не першим у сонмі православних святих.
Ты ****улся, *****? От чего у меня и lantyx должен " рвать пукан"? От того что мы вас, *****ов, рылом в вашу же ложь макаем?Причем здесь макарон? пукан рвет у тебя и lantyx.