Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Porucznik Jebłoński;59956938 сказав(ла):
Миронов тоже не айс.
Басилашвили, имхо, самое то.
Миронова терпіти не можу. А грузин був найкращий Остап. ИМХО
(але то був не Басилашвілі)

ооо, а смотрела Последний самурай ??? блин фильм мне очень понравился с Томом Крузом в главной роли

дивилась.І навіть плакала:D
мені не подобається том круз:незнаю:він якийсь "зализаний голівудський хлопчик" на мій погляд.Ідея фільма гарна, але круз там - ну дещо безглуздий.Кажу це як людина, яку в глибокому дитинстві водили на куросаву:іржач:

Слухайте, а може нам по середам влаштовувати тут книжкові посиденьки?:D

Ага, самый неудачный вариант. Ну если не считать который с Меншиковым в роли Остапа. А еще треш есть с крыловым в роли остапа. Вообще бредятина, не смог долго смотреть оба варианта:ганьба:
С Меньшиковым ваще не помню...:незнаю:

дивилась.І навіть плакала:D
мені не подобається том круз:незнаю:він якийсь "зализаний голівудський хлопчик" на мій погляд.Ідея фільма гарна, але круз там - ну дещо безглуздий.Кажу це як людина, яку в глибокому дитинстві водили на куросаву:іржач:
я тоже плакала :( наверное это один из немногих фильмов когда я плакала :( да шо я , мужчины в зале слезу пустили :незнаю:
Ты про Воланда-Басилашвили? Или Гафта?
с Басилашвили

:D:D это шо?? породия?? просмотрела бегло

ооо а кто смотрел Белый плен ?? про собак :( я потом два дня не могла разговаривать с людьми:( рыдала белугой :(

Колонки - это в газетах? :D 1000000 лет как не покупал газет

а звідки тоді чоловіки (будь-якого віку) знають про футбольні матчі, причому станом на зараз?:незнаю:
пс. ну ок, колонку у мережі можна читати.

Назад
Зверху Знизу