Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Porucznik Jebłoński;59894636 сказав(ла):Только "офис" по-немецки будет Geschäftshaus или Verwaltungsbüro.![]()
я не вчила німецької.Але була у Німеччині.І там відвідувала кранкхаус,тож добряче засіло у пам'яті.Porucznik Jebłoński;59894622 сказав(ла):Ну просто *****ская IKEA.
А дед нквснік![]()
страшно уявити як це слово вимовитиPorucznik Jebłoński;59894636 сказав(ла):Verwaltungsbüro
але ніби там як пишуть так і говорять?Человек без дома? Бомж что ли?Porucznik Jebłoński;59894574 сказав(ла):"Дом" по-английски "house".
Переименуй лучше в "outhouse".
По-украински это "виходець".![]()
КранкЕНхаус.кранкхаус,тож добряче засіло у пам'яті.

"Фервальтунгсбюро".страшно уявити як це слово вимовитиале ніби там як пишуть так і говорять?
страшно уявити як це слово вимовитиале ніби там як пишуть так і говорять?

Хахаха, а числительные словами выписывать?Я ещё в школе охреневал от конструкций типа "schneeballschlacht machen" - играть в снежки.![]()
Porucznik Jebłoński;59894714 сказав(ла):КранкЕНхаус.![]()
мені у тому кранкенхаусі зуби лікували.Пломби 12 років стояли
Я ещё в школе охреневал от конструкций типа "schneeballschlacht machen" - играть в снежки.![]()

"Балль".ну чого,там слово "бол" всередині можна роздивитись![]()

Porucznik Jebłoński;59894793 сказав(ла):"Балль".![]()
ніби читати як написано, але ж не с таким монументальним розміром слів))кранкенваген!!!І там відвідувала кранкхаус

Porucznik Jebłoński;59894754 сказав(ла):Хахаха, а числительные словами выписывать?
Ага, а двузначные числа переводятся "задом наперёд".А даты, когда года в немецком до 2000-го читаются сотнями. Было очень непривычно.

Шнеебалльшлахт махен.баль,болніби читати як написано, але ж не с таким монументальним розміром слів))

А даты, когда года в немецком до 2000-го читаются сотнями. Было очень непривычно.