Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я тебе даже больше скажу: английский язык сказочно прост по сравнению с немецким и французским. Только речь идёт о грамматике.на тлі цього, англійська з її вимовою the та всілякими through здається не такою вже і складною![]()
Сонечко, люди кажуть шо у данному випадку допомагають сині кабаки... Мож брешуть, а може й ні...Хлопці і дівчатка, навіщо ви тут знущаєтеся над тими, хто не може навіть після "ц" вимовити "я" в слові "паляниця"??? Вони ж нас читають все таки, хоч одним глазком)))
Ви, що садисти, чи шо......![]()
Діду, це ті, що "лингвоущемлённый" мав на увазі???сині кабаки...
Porucznik Jebłoński;59895549 сказав(ла):Я тебе даже больше скажу: английский язык сказочно прост по сравнению с немецким и французским. Только речь идёт о грамматике.
Вимова - то вже таке...
Porucznik Jebłoński;59895549 сказав(ла):Только речь идёт о грамматике.
Дід - то не показник.Далеко.От у жиріновського,дід ніби з костопольського району.А це, на хвилиночку , бандерштадт, очами росіян,того шо це ЗУ.
Porucznik Jebłoński;59895423 сказав(ла):Ну да.
"52" будет звучать "дваждыподвадцатьидвенадцать".![]()
А тебе то это зачем? Имеешь хрущевку в Харькове?А тебе то это зачем? Имеешь хрущевку в Москве?![]()
Хлопці і дівчатка, навіщо ви тут знущаєтеся над тими, хто не може навіть після "ц" вимовити "я" в слові "паляниця"??? Вони ж нас читають все таки, хоч одним глазком)))
Ви, що садисти, чи шо......![]()
Сонечко, люди кажуть шо у данному випадку допомагають сині кабаки... Мож брешуть, а може й ні...![]()
Porucznik Jebłoński;59895487 сказав(ла):То же самое, что в английском "make".
А ещё мне нра, как в немецком используется слово "Ширм". (ну ширма и есть ширма).
Парашют - падение+ширм.
Зонтик - дождь+ширм.
И т.д.![]()
Porucznik Jebłoński;59896221 сказав(ла):Хунтаны, а что ж это вчера никто не сподобился поздравить пингвина?
Porucznik Jebłoński;59896221 сказав(ла):Хунтаны, а что ж это вчера никто не сподобился поздравить пингвина?
![]()
Porucznik Jebłoński;59895423 сказав(ла):Ну да.
"52" будет звучать "дваждыподвадцатьидвенадцать".![]()