Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
на тлі цього, англійська з її вимовою the та всілякими through здається не такою вже і складною:)

на тлі цього, англійська з її вимовою the та всілякими through здається не такою вже і складною:)
Я тебе даже больше скажу: английский язык сказочно прост по сравнению с немецким и французским. Только речь идёт о грамматике.
Вимова - то вже таке...

Хлопці і дівчатка, навіщо ви тут знущаєтеся над тими, хто не може навіть після "ц" вимовити "я" в слові "паляниця"??? Вони ж нас читають все таки, хоч одним глазком)))
Ви, що садисти, чи шо...... :D

Хлопці і дівчатка, навіщо ви тут знущаєтеся над тими, хто не може навіть після "ц" вимовити "я" в слові "паляниця"??? Вони ж нас читають все таки, хоч одним глазком)))
Сонечко, люди кажуть шо у данному випадку допомагають сині кабаки... Мож брешуть, а може й ні...:незнаю:

Porucznik Jebłoński;59895549 сказав(ла):
Я тебе даже больше скажу: английский язык сказочно прост по сравнению с немецким и французским. Только речь идёт о грамматике.
Вимова - то вже таке...

Вимова це важливо:увага:
Жив був король Юсе та був в нього син Асе.:рл::D

Діверсія не вдалася! :увага:

gahdg4.webp

Ябруски й би виу чи л би тиль ки за то

Хунтаны, а что ж это вчера никто не сподобился поздравить пингвина?
ccjf4h.webp

Porucznik Jebłoński;59895487 сказав(ла):
То же самое, что в английском "make".

А ещё мне нра, как в немецком используется слово "Ширм". (ну ширма и есть ширма).
Парашют - падение+ширм.
Зонтик - дождь+ширм.
И т.д. :D

Помница на парах технического немецкого у нас один чувак перевёл der Halbleiter как полуруководитель. :іржач: Вот к чему приводит перевод многокоренных слов по частям по краткому разговорному словарю. :)

Porucznik Jebłoński;59896221 сказав(ла):
Хунтаны, а что ж это вчера никто не сподобился поздравить пингвина?
ccjf4h.webp

Ти надписи на фащісткій мові бачив? Хунтан ти бандерівський

- Что Вы можете сказать о дне пингвина?
- Дно пингвина? Правильно? (с)

Назад
Зверху Знизу