Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Просто несколько разочарован местным контингентом. Как-то надоедает уже не первый год по кругу на одни и те же предъявы отвечать и один и тот же бред читать. Ну нравится кому-то чествовать себя умным на фоне тупых кацапов, ну ради бога. Что с таким можно делать? Только потролить по настроению.
В таком случае,вам следует поставить себя на наше место.
Представить как оно нам живется 3 года в режиме тревоги и плохих новостей.
Правда,не уверена шо это у вас выйдет:незнаю: россия (страна-террорист)не по больше части очень дешево оценивают человеческую жизнь.:(
Не рассчитываю на понимание.Но хочется надеяться,что хоть кто-то там,"за паребриком")) сохранил человеческое лицо, а не звериную морду:(

у нас в советские времена в училище полковник был, так у него по состоянию на 1984 г. было 300 авторских свидетельств, в т.ч
приспособление для переноски указок
В настанові для патентних робітників є одне з головних правил - ніколи не виставляти іронію відносно любого винаходу. Так що знімай капелюха перед цією неспокійною людиною, в якої хватило терпіння хоча би вести переписку зі жлобським інститутом патентної експертизи.

Кстати,народ.У меня одной форум украинизируется?:)

А тепер скажи якого року був запатентований винахід на цей пожежний танк? І з якого року почали видавати патенти України? :-)

докладываю: пожарный танк стоит под стеклом
А іще автомат для випічки пончиків... :-)

Porucznik Jebłoński;58755843 сказав(ла):
Да ты хоть знаешь, какой у них госдолг?
А сколько земли они у нас отобрали своими ихтамнетами!
Сколько городов разрушили в Лугандоне... Треклятые американцы и польские негры!
#вывсёврёти :зуби:

у нас в советские времена в училище полковник был, так у него по состоянию на 1984 г. было 300 авторских свидетельств, в т.ч
приспособление для переноски указок :)
Какое ты училище закончил?

А тепер скажи якого року був запатентований винахід на цей пожежний танк? І з якого року почали видавати патенти України?
Ну, долбойоб! Та винахід на конструкцію в "танку" я отримав ще в 70-х роках, а патент на цю конструкцію я можу від України чи від США отримати хоч зараз, якщо за цей час ніхто не створив щось достойніше. Тільки за охорону патенту платити бабло потрібно, а при управлячих цією клоакою Пєтями, гройсманами та Стецями не дуже заробляють винахідники. За 30 років в Україні винахідництво впало в... 21 раз. Do you understand me?

Кстати,народ.У меня одной форум украинизируется?:)
Я давно уже выбрал себе украинскую версию. :незнаю:
Правда, она недоработанная. :(

Я никогда не одобрял майдан, всегда считал, что это беда для Украины и сейчас так считаю
Думаю, здесь твоё мнение мало кого волнует.

Ось ще з моїх інженерних походеньок - гамма-камера для визначення ракових пухлин в організмі людини. На жаль тоді (початок 80-х років) менше 5 мм ми не могли зафіксувати. Для бовдурів від Стеця - це моя перша цивільна розробка після відмови від ст. воєнпредства на Уралвагонзаводі та втечі з армії. Жаль фото краще не знайшов та ще й без блоку детектування.
image022.gif

Посмотрите, как громко порвался пукан у ватоцефала в ответ всего лишь на сухую статистику! :іржач:
Правда его посты уже потёрли, но они сохранились в цитировании)))
https://www.kharkovforum.com/p58756010

screenshot_12.jpg

screenshot_13.jpg

Ну, долбойоб! Та винахід на конструкцію в "танку" я отримав ще в 70-х роках, а патент на цю конструкцію я можу від України чи від США отримати хоч зараз, якщо за цей час ніхто не створив щось достойніше. Тільки за охорону патенту платити бабло потрібно, а при управлячих цією клоакою Пєтями, гройсманами та Стецями не дуже заробляють винахідники. За 30 років в Україні винахідництво впало в... 21 раз. Do you understand me?
Ну, ось і приїхали... :іржач: Хоч сам зізнався, що патента у тебе немає... Брехунець ти жалюгідний...
Виходить, що у тебе жодного патенту немає на цю машину... Можу тобі сказати, що ГПМ-54 була розроблена у 482 КТБ в 1967...1977 р.р. на базі танка Т-54, або Т-55, а з 1978 р. дрібносерійне виробництво освоїв 17 БТРЗ... У той період ти не міг отримати патент на винахід, навіть на конструкцію будь якого із вузлів цієї машини... Та й ніякої новизни світового рівня у цієї машини немає. Українські патенти стали видаватися лише з кінця 1992 р... І на цю машину жодного патенту на винахід не було... Так само і на львівську модернізацію цієї машини ГПМ-54-01. Так що, Романе Степановичу забрехався ти по самі "нє хочу"...:іржач:

Та й ніякої новизни світового рівня у цієї машини немає.
Хлоп, давай по мужицьки, а то ти мене вже почав діставати. Парі на тисячу баксів і я виставлю тобі авторське свідоцтво на винахід з тієї машини. Тільки без жлобських викрутасів про українські патенти, які до розробки 70-х ніякого відношення не мають. А що там творили з цією машиною після моєї втечі з армії, то я за це не відповідаю. Я можу вести мову лиш про той варіант, який ми здавали на міжвідомчих випробовуваннях Главкому сухопутних військ по технічному завданню з Міноборони. Свідком можу взяти Вайсбурда Л.А., бувшого зам головного конструктора по танкам Уралвагонзаводу, якщо він ще живий.

Ось ще з моїх інженерних походеньок - гамма-камера для визначення ракових пухлин в організмі людини
Ну, брешеш же знову... :іржач: Ти що ж? Працював у Всесоюзному центрі онкології, якому видані були а.с. та патенти на такі винаходи? :іржач:
Ну, вже забрехався, пенсіонер Роман Степанович, він же Прокіп... :іржач:

В таком случае,вам следует поставить себя на наше место.
Представить как оно нам живется 3 года в режиме тревоги и плохих новостей.
Правда,не уверена шо это у вас выйдет:незнаю: россия (страна-террорист)не по больше части очень дешево оценивают человеческую жизнь.:(
Не рассчитываю на понимание.Но хочется надеяться,что хоть кто-то там,"за паребриком")) сохранил человеческое лицо, а не звериную морду:(
А что у вас там такого страшного в Киеве происходит? Как живется на оккупированных территориях, и линии разгранечения, а также в Крыму пытаюсь себе представить. Полагаю что хреново. Хотя тут некоторые какбы патриоты Украины этому только рады, так этим крымсам, донбасянам и лугандонцам и надо.
И на мой взгляд попытки доказать самим себе а также зашедшим со стороны что мы тут гарные и свидомые, а там вот тупые, злые, уродливые и вечно бухие не самый лучший способ решения проблем.

Ти що ж? Працював у Всесоюзному центрі онкології, якому видані були а.с. та патенти на такі винаходи?
Бовдур, я ж тебе просив, не лазь за інформацією по всяких смітниках, краще спитай в мене. ГКС-2 було розроблено і виготовлялося на київській Медапаратурі. В ній я розробив блок пошуку ракових пухлин, а науковим котролером був в мене доктор наук з Москви на призвіще (по пам'яті) Чорнобровін. Про труси будеш запитувати?

Абы шо ляпнуть. Форум деградировал, дальше некуда. Я ответил Пенсионеру, который написал, что россия (страна-террорист) 900 лет нападала на слабых. Вот весь мир жил себе спокойно, никто ни с кем не воевал, и только нехорошая россия (страна-террорист) издевалась над всеми. При чём здесь дети, обучающиеся в США? при чём здесь "американцы этого не делают". Весь мир так жил 900 лет, но инфернальным злом для вас является именно россия (страна-террорист). Один очень умный финн сказал: "Не ищи друзей далеко, а врагов близко".
Проблема в том, что цивилизованный мир уже давно не живёт по этим правилам. Поэтому рассия и не является его частью.

Назад
Зверху Знизу