Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
как проживает справка о душевной инвалидности, благодаря которой откосил от Афгана?
Під склом в музеї лежить, а поряд довідка про паталогічну ненависть до імперців. Так що, москалику, не бзді. А як там мої винаходи в Московії ще використовують, в Роспатенті оберігають справно?

з БТ-академії вистачало
Ну, правильно... В академію БТ військ приймали виключно німих, щоб військові таємниці не могли розголосити...
А ти хоч знаєш, що найголовніше в танку, старший військовий представник?

А як там мої винаходи в Московії ще використовують, в Роспатенті оберігають справно?
Мудазвон ти, хоч знаєш, що. якби у тебе і були там зареєстровані патенти, то їхній строк дії вже вийшов.... Хоча так і не сказав предмету винаходу, формул винаходів теж не навів... Так що твої бредні щодо патентів будеш бабкам розповідати на лавці біля будинку... :іржач:

Та кого я ще міг фіксувати біля Стеця.
Я же вже сказав тобі, фіксуй ще Романа Степановича і Прокопа... :-)

Так что пока xуйло у власти, по крайней мере, никакого ввода российских войск на Украину не будет.
Это уже и не смешно, таваристч ихтамнетъ.
Соседи у нас были не подарок - приходилось воевать много.
То Украина на вас нападёт, то Грузия...

Соседи у нас были не подарок - приходилось воевать много.
О, ви любили знущатися зі слабеньких, то рязанців, то ослаблених вашими господарями булгар, то мордву... а ось перед Тамерланом в Єльську плазували, дарами його осипали, на свого господаря Тохтамиша жалувалися. Ви хоч одного за своє існування "один на один" сильного противника одоліли? Чи, як шакали, весь час за левами бродили в надії, що й вам щось дістанеться?

Наверное, где-то в мири эльфов, есть государства, которые ни с кем не воевали, мирные и неагрессивные. Польша, например, или Турция, а быть может Германия. А может ваши любимые США ни на кого не нападают? Соседи у нас были не подарок - приходилось воевать много.

1572699812927114407884504365379675790941024n.jpg

Бовдур, я від народження німий. Ти там побільше копай, а то, я бачу, в Стеця бабло появилося, знову його шпана полізла. А відносно моєї армійської біографії не копайся в смітті, просто запитай в в/ч а 2070, може ще там архіви чи старослуживі збереглися. І невже в Стеця немає доступу до архівів КГБ, там повинно бути досьє на мене. А то від тебе після копання по різних інформаційних помийках вже відчутно тхне гниллю та іншими відходами людської життєдіяльності. Бр-р-р...
Пардон, а как человек с таким недугом мог стать военным?

• Це лайк!
Реакції: GR_
О высылке российских дипломатов из США

Вот здесь с переводом Андрея Бочарова :ги:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ааа :іржач::іржач::іржач:
- Где ты встретил НГ?
- в Кремле(
- Весело было?
- это было в КРЕМЛЕ!!!

И почему у нас нет Новостей в таком формате??

• Це лайк!
Реакції: GR_
А тут майдан, такое счастье.
Да-да, помню, как счастлив ты был во время Майдана. :угу:
Например, 12 декабря 2013 г.:
Именно поэтому Майдан скукожится сам собой.
А потом и вовсе ода радости:
Майдан - это нацистская революция. Дело не в лозунгах - дело в том, кто придёт к власти, в случае победы этой революции. Кто-то сомневается, что в случае победы Майдана к власти придут бандеровцы?
Так и случилось: к власти прили гройсманы, во власти остались кернесы. Разнузданные бандеровцы. :trollface:
Ооо, это мужская версия "свежей Монтян". :підстолом:
Сыбалекс слушает Карасёва, а льойтэнандт Погребинского.
Вот уж точно, что "каждому своё". :іржач:

якби у тебе і були там зареєстровані патенти, то їхній строк дії вже вийшов....
Цей заробітчанин від Стеця не знає елементарного, що реєстрація винаходу залишається навічно, строк дії патенту залежить від оплати його охорони. Та звідки воно це знає? Жлоб, так ти вже докопався до інформації про колір моїх трусів?
Так тобі в Стеця дали завдання полишити москалів і взятися за нейтралізацію мене? Ти скажи їм, що хай для цього підберуть когось з більшим інтелектом. А тут ти далі борця з Гаврошом не тягнеш.

Та в тій совковій армії здорових людей не було, тому й мене затягли туди на моє горе. Тільки потім вони зрозуміли, що краще б я справді німий був, а то багато лишнього говорив.

Таких брали исключительно в связисты. :угу:
Не самый плохой вариант. Могли бы и в хор им. Александрова затащить.
А вот слепых сразу заметали в учебку.
Готовили из них снайперов, да.

Porucznik Jebłoński;58755588 сказав(ла):
Таких брали исключительно в связисты. :угу:
Не самый плохой вариант. Могли бы и в хор им. Александрова затащить.
А вот слепых сразу заметали в учебку.
Готовили из них снайперов, да.
:браво::D

що реєстрація винаходу залишається навічно, строк дії патенту залежить від оплати його охорони
Так у тебе ж не патент, а авторське свідоцтво... А на А.С. обмежений термін дії, до того ж, авторське свідоцтво є власністю держави, яка вже не існує...

ак ти вже докопався до інформації про колір моїх трусів?
Колір твоїх трусів, як і підштанників завжди був кольору дитячої несподіванки... :-)

підберуть когось з більшим інтелектом
Ну, раз ти з таким великим інтелектом, старший військовий представник, а не знаєш що є самим головним у танку... А ще кажеш, що з тебе вистачило академії БТ військ... Так дочекаюсь від тебе відповіді на це просте запитання? Чи ні?

Porucznik Jebłoński;58755536 сказав(ла):
Ооо, это мужская версия "свежей Монтян".
ги-ги-ги... ні, набагато хитріший.
Так у тебе ж не патент, а авторське свідоцтво...
Чукча, в Україні такої хєрні немає.
авторське свідоцтво є власністю держави, яка вже не існує...
Зовсім тупий. Мабуть в Стеця з грошима геть погано, гірше ніж в Ольгіно. Дундук, а.с. є власністю власника винаходу, а він може бути і держава, і організація, і окрема особа. Також я тобі відкрию таємницю, що при совку власником а.с. міг бути автор, а власником винаходу держава.

122_tps-qpr.jpg

А может ваши любимые США ни на кого не нападают?
Нууу, мы не можем любить США больше, чем твой бохЪ *уйло, чем лавров, шойгу и иже с ними. Ведь они туда отправили самое дорогое, что у них есть - своих детей.
Кстати, кислотно-щелочной баланс, а те, шо у вас скакали с криками "кто не прыгает - тот хач" не нацисты часом?

Блин,когда уже забанят этого свидетеля секты полусумашедших имперцев:незнаю:
Уже 3 года прошло:рл: Опять это нытье про фошистов читать?:незнаю:

докладываю: пожарный танк стоит под стеклом
Не пи...ди. Ви ще років сорок будете ним користуватися. Аж гидко, тією двоголовою курицею весь дизайн наш пішов шкереберть. Жаль в цьому спрощеному варіанті немає моєї установки для боротьби з напалмом та горящими електричними установками під напругою.
PA130066S.jpg

Останнє редагування:
мы не можем любить США
Да ты хоть знаешь, какой у них госдолг? :мораль:
А сколько земли они у нас отобрали своими ихтамнетами!
Сколько городов разрушили в Лугандоне... Треклятые американцы и польские негры! :мораль:

Назад
Зверху Знизу