Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
а теперь можно и в храм сходить.
Это же МП! Так что слово "храм" совершенно правильно написано с маленькой буквы. Можна еще употребить слово "капище", но мне больше всего нрпвится "гундяйка".

aec6je.webp

Сьогодні, Харків, 4 роки тому:

bjaga4.webp

До речі, пам'ятаєш, що саме після цієї події Москва запустила дезу про "американських найманців".
Було навіть відео, на якому людина у формі, схожій на екіпірування "Ягуару" каже: "I'm American citizen..."
Вата смердюча вірила. Як в іншому житті було. А лише 4 роки минуло.

Я все пам'ятаю, бо мій дім в 10 хвилинах від Майдану Свободи. Я була постійно там. Автобуси з бєлгорода (31) стояли з площі до мого дома по всіх маленьких вулицях тоді ще - Іванова, Петровського, Мироносицькій.
І ще пам'ятаю, як кондом-мураєв після визволення Маріуполя від раша-мразів тоді сказав, що його визволяли американськи підрозділи, а не наш Азов :рл:
Я все пам'ятаю. Ніби вчора було....

Ти знаєш, я вперше такий автобус побачив десь за місяць до першого захоплення ОДА росіянами (з Моторилою, Топазом і тією ж Ципко).
Звернув увагу, коли з Білгородського шосе на Сумську виїхав великий автобус, у якому сиділи одні чоловіки, а замість позначення пунктів призначення у нього був аркуш А4 з написом від руки "Рейсовый". Тоді, звісно, я ще не знав, що це.
Я так думаю, прикордонники пускали їх за невеликі гроші, не запитуючи. Харків фактично був зоною безвладдя. "Ягуар" тоді переломив ситуацію.
Як ми пережили це тоді я не знаю. То для мене зараз зовсім не зрозуміло. Я не боягузка по життю, але тоді я реально злякалась... раптом расєя і все......
Не можу уявити.... Я там була і я знаю, що кажу. Не просто так. Вони мені винні і у мене з ними особистий рахунок.

Він гірше, ніж ****** (гадаю, саме це слово ти бажала написати ).
Так. Просто не пишу такі слова. Можу тільки говорити.

Назад
Зверху Знизу