Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Зайшла на одноглазники, а там мене чекало повідомлення :D мовляв, мережу "однокласники" скоро мають заблокувати в Україні, щоб прочитати як обійти блокування жми сюди:іржач:
От цікаво, адміністрація хф слала користувачам з рф листи з подібного роду інструкціями:іржач:

Дело не в вине, а в холодных пузырьках:клас:
А вино так, просто снять интоксикацию...
:рл::рл::рл:
просто снять интоксикацию
Хто ш вас там *****ов травит? Бандеры? :іржач:
Рыба обычная - судак. Я слишком больших не люблю, не больше 40см.

Когда у нас ГЭС строили, запустили в Обь судака, они стали бороться с щукой. Судак победил, щас щука в Оби редкость.
Но судак намного вкуснее, так шт никто не жалеет.
Особенностей никаких нет, рыбы должно быть много, картошки и морковки немного, просто для оттенения вкуса. Ну и затушить в бульоне горящее полено и вылить туда водки, это как почистить зубы, обязан сделать любой цивилизованный человек:D
*******! А в какой момент нужно разбавленное вино ***рить:? :D

Это ПГМ 100 %. Эти эбоньки у курсе шо 21 век чичас идеть? А вашше **** удивляццо.Дэбилы пилять.
****ькам нема покою. Хотя сейчас подобные тенденции не могут не радовать. Пусть *****а погружается в атмосферу средневековья. И пусть существует там до тех пор, пока не перестанет жить мешать всем остальным народам мира.

Сколько у тебя организм принимает водки, что бы утром чувствовалась вчерашняя пьянка, а похмелиться желания не было бы?
Ты с кем разговариваешь? С зеркалом?
как проснулся и зубы почистил:)
МАЛАДЕСЬ! :іржач:

Видалив свій акаунт з одноглазники.ру ....
Поділися досвідом як ти це зробив. Бо я вже декілька разів пробував нічого не виходить. Із "ВК" вже давно видалив, а з одноглазників чогось не получалося...

У путина едет крыша 2017, россия вымирает, он уничтожает дома и города.

Міністр закордонних справ Німеччини Зіґмар Ґабріель (Sigmar Gabriel) сподівається, що в майбутньому Сполучені Штати Америки братимуть активну участь у процесі політичного врегулювання конфлікту на Донбасі. Відповідну заяву керівник німецького зовнішньополітичного відомства зробив у четвер, 18 травня, в Вашингтоні. Заява пролунала після зустрічі Ґабріеля з держсекретарем США Рексом Тіллерсоном та радником з нацбезпеки президента Трампа Гербертом Макмастером, передає інформагенція dpa.
DW.COM

За словами німецького урядовця, обидва співрозмовники недвозначно висловились за співпрацю з метою досягнення компромісу в цьому питанні. "На початку роботи нового уряду це не було так зрозуміло", - наголосив Ґабріель, якого цитує dpa. Поки що з країн Заходу активну участь у переговорах з метою досягнення політичного вирішення конфлікту на Донбасі беруть Німеччина та Франція, що є членами так званого "нормандського формату".
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

НАТО будет поддерживать Украину в отстаивании территориальной целостности страны

Ещё одного одолело желание пообщаться узнать чё-тамъ-у-хахлоф. :рл:

Поділися досвідом як ти це зробив. Бо я вже декілька разів пробував нічого не виходить. Із "ВК" вже давно видалив, а з одноглазників чогось не получалося...
Вибачаюсь що вліз.Я свій видалив ще у 2014 році.Вже й не пам'ятаю точно-внизу сторінки шукаємо "регламент",там я писав лист адміністрації щоб видалити аккаунт.Щось вони там запитували...щоб впевнитися що це мій аккаунт,коли все зійшлося-сторінку видалили.

Привет УНДР!!! Вы случайно сегодня по пятому каналу не обыграли в хоккей сборную РФ со счетом 18-2?
США готовят санкции против России за поддержку Асада
Подробнее:
О как. И Трамп не виноват.В Совфеде заявили о наивысшей напряженности в Сирии из-за удара ВВС США Далее:

В Совфеде заявили о наивысшей напряженности в Сирии из-за удара ВВС США

Я извиняюсь - еще раз ударили или то все после первого удара томагавами напряжение не спадает?

шото пропустил я...

Назад
Зверху Знизу