Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
несомненно.это вроде МИ8..
чи не означає це, що всі *****и - то були його клони?тени исчезают в полночь (с), а *****и разом з пінгвіном

Ага, тренируются.Зероманчик, вот посмотрела![]()

чи не означає це, що всі *****и - то були його клони?![]()
Думаю, он еще может вернуться...тени исчезают в полночь (с), а *****и разом з пінгвіном
я б сказав, що не "раздвоєніє", а щось на кшталт того, як з пакета витрусити долі дві-три жмені живих, але голодних, тому - дуже жвавих прусаківраздвоЄніє лічнасті віду отсутсвія таковой?

Думаю, он еще может вернуться...

и вот тогда госбезопасность припомнит ваши имена (с)![]()

В Києві також працює величезний танковий завод, який крім танків по американським "чєртіжам" виготовляє безліч різних прибамбасів для військової справи, починаючи від одежі і закінчуючи надсекретними сиворотками які колють нашим солдатам,шо ті стають невразливими до куль.
Там еще пароль надо знать.
Так і є.Нас викритоВ Києві також працює величезний танковий завод, який крім танків по американським "чєртіжам" виготовляє безліч різних прибамбасів для військової справи, починаючи від одежі і закінчуючи надсекретними сиворотками які колють нашим солдатам,шо ті стають невразливими до куль.
При заводі працює відділ оптового продажу,діє гнучка система знижок.Якщо замовник дає гарні об'єми - є відстрочка платежу.![]()
Продукція реалізується в магазинах рошен,яких як всім відомо - багато в кожному місті.
Фаталекс неизменен как КПСС.Оновлений? Чи нудний, як завжди?

воно то може й так.стремление наваять побольше ашибак в тексте указывает на его фейковость либо просто юмор.
Ребята, прошу не опускаться до злорадства по поводу снятия модерских лычек с фаталекса.
та й чому зловтішатись? бути модератором іноді зовсім не так весело, як може видаватись на перший погляд.Мы не злорадствуем. Просто прокручиваем все возможные варианты.Ребята, прошу не опускаться до злорадства по поводу снятия модерских лычек с фаталекса.

Можливо він для них відкривав якісь таємні врата?
Дочка приходит к маме
- мама меня муж **** только в ****. Очко было с рубль, теперь с пять.
- Ну дочка неужели мы из-за четырех рублей будем с родней отношения портить?