Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Гости из РФ Вам сюда

• Автор теми Автор теми glebs
  • Дата створення Дата створення
Расея, великая наша держава
Расея великая нашастрана

Ох, какая ж у них была команда...
Пока не скатились в техно-коммерцию и не разошлись. :рл:

Уверен, гаврася за три дня бана не вернётся в сознание. :(

Мій однолітка... Майже..

Та ми вже всі старенькі, не то, шо ця молода 41-річна жінка у чурки на похованні:

fjjg0b.webp

ae5hdc.webp

Посмотрел фото тёти, ей 41 год.. Достойная смена идёт на замену Валентине Ивановне.

А если вот так на Машу Захарову посмотреть?
Захаровій,здається,шо досить
2dbjhe.gif

Не наливайте їй багато, п'яна жінка яка стрибає на високих підборах на офіційному заході - виглядає відверто дешево.
gjb3bh.webp

Та нi, звичайно.... Нiхто не очiкуе. Але я це веду до того, що язиком молоти завжди легче, чим щось показати. Що ти умiеш, наприклад. Якось так, сонце.
Мабуть, я й надалi буду спiлкуватися з вами тут, на форумi, на украiнськiй мовi. Хоч це й не дуже спiдручно без украiнського алфавiту на клаватурi.
Зате трiшки нагадаю для себе украiнську мову, а то уже i потихеньку забувати став.
Ну спробуй,побачимо чи надовго тебе вистачить)))По темі захарової - гоцати цю вашу "калінку" на офіційних заходах на підпитку, дуже цінне надбання російської дипломатії?:рл: Вона ще дуже любить писати всілякі дурниці в істеричному тоні.:незнаю:Це ще одне,безумовно,цінне вміння цієї жінки.Отакий рівень вашої дипломатії.На яку останнім часом мор напав.Так що я б радила тій же захаровій, стулити дурну й страшну пельку,поки її життя не заціпило,як чуркіна не так давно.

Хоч це й не дуже спiдручно без украiнського алфавiту на клаватурi.
Зате трiшки нагадаю для себе украiнську мову, а то уже i потихеньку забувати став.

Який жах! :D
Мабуть, версія поручика відповідає дійсності:)

Доброго ранку, брати-хвошизди та сестри-хвошиздки!:) :україна:

Та нi, звичайно.... Нiхто не очiкуе. Але я це веду до того, що язиком молоти завжди легче, чим щось показати. Що ти умiеш, наприклад. Якось так, сонце.
Мабуть, я й надалi буду спiлкуватися з вами тут, на форумi, на украiнськiй мовi. Хоч це й не дуже спiдручно без украiнського алфавiту на клаватурi.

трiшки?:D да ты оптимист
не знал, еще и забыл, это про тебя

Назад
Зверху Знизу