Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Две культовые барышни - Лив и Аннеке.Прелестно ...
Адам Левин....
Шо затихли?
О тетках поговорили....
Теперь давайте поговорим о совершенстве, не?
Мій однолітка... Майже..
Захаровій,здається,шо доситьА если вот так на Машу Захарову посмотреть?
А можемо полюбоватися на танець у твоему виконаннi, сонце наше?
Ну спробуй,побачимо чи надовго тебе вистачить)))По темі захарової - гоцати цю вашу "калінку" на офіційних заходах на підпитку, дуже цінне надбання російської дипломатії?Та нi, звичайно.... Нiхто не очiкуе. Але я це веду до того, що язиком молоти завжди легче, чим щось показати. Що ти умiеш, наприклад. Якось так, сонце.
Мабуть, я й надалi буду спiлкуватися з вами тут, на форумi, на украiнськiй мовi. Хоч це й не дуже спiдручно без украiнського алфавiту на клаватурi.
Зате трiшки нагадаю для себе украiнську мову, а то уже i потихеньку забувати став.
Хоч це й не дуже спiдручно без украiнського алфавiту на клаватурi.
Зате трiшки нагадаю для себе украiнську мову, а то уже i потихеньку забувати став.
хто зна, з якими відмітками з української... Але ж майже 40 років... склероз...Я закiнчив Валкiвську середню шкiлу у 1978 роцi
Та нi, звичайно.... Нiхто не очiкуе. Але я це веду до того, що язиком молоти завжди легче, чим щось показати. Що ти умiеш, наприклад. Якось так, сонце.
Мабуть, я й надалi буду спiлкуватися з вами тут, на форумi, на украiнськiй мовi. Хоч це й не дуже спiдручно без украiнського алфавiту на клаватурi.
Ну що можна сказати - дурник вiн I е дурник. Я закiнчив Валкiвську середню шкiлу у 1978 роцi. А ти гвалтуй далi свiй розум![]()
Может это что-то при тюрьме, дурдоме или для детей-дебилов?ШкІлу закінчив?
Невже сам дідусь "Бімба у вагіні"?